Aaaa olmazkiii öyleee yapmaya çalış cezanı
Amaan diyim ne artısı :)
Maalesef bende de var
başka takımlardan okuyan arkadaşlarımız varsa...bir kaç sayfa içerisinde neredeyse takımın çoğunun reflü olduğunu öğrendi...:)))))))Valla çok soru sordum geç kaldın
başka takımlardan okuyan arkadaşlarımız varsa...bir kaç sayfa içerisinde neredeyse takımın çoğunun reflü olduğunu öğrendi...:)))))))
başka takımlardan okuyan arkadaşlarımız varsa...bir kaç sayfa içerisinde neredeyse takımın çoğunun reflü olduğunu öğrendi...:)))))))
Canim sıfır his hic hissetmiyorumBenim dediğim kusma dışında normalde bi balık varmış gibi hissettin mi cinsiyet için soruyorum yoksa hiç bişey hissetmedin mi
Yok
Canim sıfır his hic hissetmiyorum
o zaman bende varım canımAblam zaten hangi saatte yapıcağımız bize kalıcak sanırım :)) Sadece o gün yapman ve bildirmen lazıımYoksa hepimizin aynı saatye yapması çok zor olur herkesin kendine göre işleri var sonuçta
Tahin pekmez karıştırıp yemek de cıs demi ben hep öyle kilo aldımBenim memleketin meşhurlarindan biri ,esim getirdi tazecikkk hadi yeme
Tahin cis degil tahinli ekmek cis veromtahin cok saglikli bir gida .tahinli ekmek cis tabi ..
hiç canım bişey çekmiyodu ama tahin pekmez ne güzel olurdu
Yapmaam mıııı her gün 10000 adım muhakkak atıyorum 1 saate yakın yürüyorum. Dün evde bile mekik falan aklımıza ne gelirse yaptık :)periii, nasılsın, sen yapıyor musun bakalım sporunu
Hahahah gördüm endoskopiye girdim bende mikrop çıktı baya midemde ama iğrenç birşeydi yinede iyi ki yaptırmışım düzenli ilaçlarımı kullanıp rahatladım. Şuan sadece çok baharatlı acı yada aşırı yağlı yersem kötü oluyor onun dışında gayet rahatımValla çok soru sordum geç kaldın
Bende halka tatlısını oldum olası hiç sevmedim ama dün reglden sanırım canım çekti bu hallere de düştüm dedim kendi kendimeneler oluyor, tahin pekmez enerji bombası, bir süre yenmese iyi olur, ben hiç sevmiyorum ya, gariplik mi var bende acaba
Bende halka tatlısını oldum olası hiç sevmedim ama dün reglden sanırım canım çekti bu hallere de düştüm dedim kendi kendime
Yapmaam mıııı her gün 10000 adım muhakkak atıyorum 1 saate yakın yürüyorum. Dün evde bile mekik falan aklımıza ne gelirse yaptık :)
Hahahah gördüm endoskopiye girdim bende mikrop çıktı baya midemde ama iğrenç birşeydi yinede iyi ki yaptırmışım düzenli ilaçlarımı kullanıp rahatladım. Şuan sadece çok baharatlı acı yada aşırı yağlı yersem kötü oluyor onun dışında gayet rahatım
Yok yemedim hatta şuan bile düşününce ayy nasıl istedim onu hiç sevmem dedimyedin mi yoksa
Ben senin içiin de yaparim hak ettim
Öyle dediğine bakma yapar o yapaaaarrr :))Ben senin içiin de yaparim hak ettimAma sen de yap yiine perimiiZ biZi kovalamasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?