Anca iftardan sonra hayata dönüyorum ben
Aynen öyle yapayımgece yap o zamn
Aynı benAnca iftardan sonra hayata dönüyorum ben
Hıhh su son cümleyi yazmiyaydin iyiydiŞu gezmekler bir de oruçluyken olmasa. İftara çok var ama aciktimmmmm. . Bugun dışarda iftar olacak.. Hamburger hayalimi gerçekleştirceeeemmm
Son cümleler önemli . Kız acı bana . Taa ne zamandır hayal ettim di mezun olup ankarada yicemm dedimdiHıhh su son cümleyi yazmiyaydin iyiydi
Afiyet olsun
Ay ham-bur-ger miiiŞu gezmekler bir de oruçluyken olmasa. İftara çok var ama aciktimmmmm. . Bugun dışarda iftar olacak.. Hamburger hayalimi gerçekleştirceeeemmm
Afiyet bal şeker olsun sen yemicende ben mi yicemSon cümleler önemli . Kız acı bana . Taa ne zamandır hayal ettim di mezun olup ankarada yicemm dedimdi
Abla değil anne diceksinMesajı şuan gördüm ablam süpper bir özet olmuş vallaKöydeyim ya yapacak birşey yok okuyuim de zaman geçsin diye okuduum
Canım bu dediğini ben Yaptım ama içmeden twitterdan bir uzmana sordum,çok tehlikeli olduğunu mide ve kanda gaz oluşumuna neden olduğunu söyledi...ayrıca bildiğimiz karbonat değil eczaneden Alman gerek İngiliz karbonatı..Zayıflama kürleri bölümüne baktım da kızlar,karbonatlı suyun genelde faydasını görmüşler. Ben de denemek istiyordum, hemen yarım litre suya 1 silmeçay kaşığı koydum, iftardan sonra içicem inşallah
Etipuf kraliçem benim de hayalim o. Şu an gözümde canlandıSon cümleler önemli . Kız acı bana . Taa ne zamandır hayal ettim di mezun olup ankarada yicemm dedimdi
Ben 11 haftalıkken öğrenmiştim erkek olunca daha çabuk belli oluyor kıskısım..Ayyy o kadar erken ogrenilir mi kii
Eh ben Öngörülü kadinimKız aeben abla. Daha bugün pazartesi. Niye hemen havlu attın
Aaaa bizimBalli tuzada allah sopa vermis kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?