Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar topic açmakla ilgili konuşmuşsunuz,çok iyi olur...önce bi topic açın diyer takımlara da duyurun...filanca tarihte başlıycaz diye toplanın.sonra o tarihte bi topik açarak başlayın.ben fikir veririm ama .kaptanlık yapamam çünki şu sıralar tel.dan uzak durmaj istiyorum maksimum.peri gelsin izne çıkıcam buradan da hatta açtığınız konuda oylama bile başlata bilirsiniz,yukarıda.oy çokluğuyla jillianmı leslie mi ip atlamamı ya da başka bi şey mi karar verirsiniz...konuyu açan kişi oylama başlata bilir...

vampirellam dun doğum gününü kutladım ama gormedin sanırsam kuzum yeniden kutlar öpüyorum canım
bend ekutlamıştım ama yanlış kişiye etiket yapmışım
@Mor Vampir yazacağıma M MorVampir yazmışım :))))
canım öyle durumlarda geçici olarak biraz rahatlamak için...soğuk süt iç ama nasıl... 1 yudum iç bırak hemen arkasına 1 yudum daha iç bırak..yarım saat rahatlatıyor sonra tekrar aynen yap...çok geçmiş olsun canım... basit bir rahatsızlık değil aslında şimdiden önlemini al..tekrar doktora git...

Ayyy o kadar erken ogrenilir mi kii
canım bizim tezlerimize göre büyük ihtimal kız...ama Allah bilir...bize cinsiyetini öğrenince söylede bakalım bildiğimiz şeyler doğrumu...
kız olsun erkek olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...

Zaten 7 kere filan kız gördüm rüyamda :) aynen cinsiyet fsrk etmez inşallah sağlıkli hayırlı olur tabii yazarım..

Süper olur bu sayede sorumlulukla hergun yaparım birde spor yaptıkça istaha gelip daha çok yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…