Ben senin içiin de yaparim hak ettimAma sen de yap yiine perimiiZ biZi kovalamasın sonra
Bence de olucaksın abla devam devamHattaaaaaa bu sabah 67.2yi gördüm inşallah darısı 66laraaa. Kuzenim bile 62 olup istanbula döneceksin bence diyo daha çok gaza geliyorummmm
vayy 62 haa, ne kadar kalacaksın, bende 62 olmak istiyordum bayramaHattaaaaaa bu sabah 67.2yi gördüm inşallah darısı 66laraaa. Kuzenim bile 62 olup istanbula döneceksin bence diyo daha çok gaza geliyorummmm
Oy ablam akşama kadar bekle bari akşam iyi olursan yaparsiin olmadı yarın telafi edersiin.bu gün hiç keyfim yok, çok yorgun hissediyorum kendimi nedense
bakalım belki yürürümOy ablam akşama kadar bekle bari akşam iyi olursan yaparsiin olmadı yarın telafi edersiin.
Ayyy o kadar erken ogrenilir mi kii2-3 haftaya öğrenirsin cinsiyetini kiskis :)
canım zaten ben bugünlerde yemem ama bian canım çekti belki kışın bi kıyak geçersinneler oluyor, tahin pekmez enerji bombası, bir süre yenmese iyi olur, ben hiç sevmiyorum ya, gariplik mi var bende acaba
12. haftada öğrenilirAyyy o kadar erken ogrenilir mi kii
canım zaten ben bugünlerde yemem ama bian canım çekti belki kışın bi kıyak geçersin
Sen de olacaksıın ablaavayy 62 haa, ne kadar kalacaksın, bende 62 olmak istiyordum bayramabakalım
bend ekutlamıştım ama yanlış kişiye etiket yapmışımvampirellam dun doğum gününü kutladım ama gormedin sanırsam kuzum yeniden kutlar öpüyorum canım
canım öyle durumlarda geçici olarak biraz rahatlamak için...soğuk süt iç ama nasıl... 1 yudum iç bırak hemen arkasına 1 yudum daha iç bırak..yarım saat rahatlatıyor sonra tekrar aynen yap...çok geçmiş olsun canım... basit bir rahatsızlık değil aslında şimdiden önlemini al..tekrar doktora git...Ben şu yüzden soruyorum işte bu ilaçlarla geçiyor mu acaba. Bana bunları verdi ama sen reflüsün giit bir baktır demedi biliyorum çünkü endoskopiyle tanı konulduğunu. Gidip başka bir doktora bunun uzamanına görünmem lazım mı işte onu merak ediyorum. İftarlarda midemi çok doldurdum galiba o yüzden oldu su-yemek beraber az yesem bile hep kötü oldum
canım bizim tezlerimize göre büyük ihtimal kız...ama Allah bilir...bize cinsiyetini öğrenince söylede bakalım bildiğimiz şeyler doğrumu...Ayyy o kadar erken ogrenilir mi kii
Sen de olacaksıın ablaa
Zaten 7 kere filan kız gördüm rüyamda :) aynen cinsiyet fsrk etmez inşallah sağlıkli hayırlı olur tabii yazarım..bend ekutlamıştım ama yanlış kişiye etiket yapmışım
@Mor Vampir yazacağıma M MorVampir yazmışım :))))
canım öyle durumlarda geçici olarak biraz rahatlamak için...soğuk süt iç ama nasıl... 1 yudum iç bırak hemen arkasına 1 yudum daha iç bırak..yarım saat rahatlatıyor sonra tekrar aynen yap...çok geçmiş olsun canım... basit bir rahatsızlık değil aslında şimdiden önlemini al..tekrar doktora git...
canım bizim tezlerimize göre büyük ihtimal kız...ama Allah bilir...bize cinsiyetini öğrenince söylede bakalım bildiğimiz şeyler doğrumu...
kız olsun erkek olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...
Genelde sahursuz tutuyorum orucu. Yiyemiyorum bi türlü. Çok rahatsız olmuyorum.Yapman gerek bence...sonra halsiz olursun,miden agrir..yinede kendin bilirsin...
1 haftalık sporr cezasıııı oyyyinşallah canım, olursam eğer senin katkın çok olur
Süper olur bu sayede sorumlulukla hergun yaparım birde spor yaptıkça istaha gelip daha çok yapıyorumKızlar topic açmakla ilgili konuşmuşsunuz,çok iyi olur...önce bi topic açın diyer takımlara da duyurun...filanca tarihte başlıycaz diye toplanın.sonra o tarihte bi topik açarak başlayın.ben fikir veririm ama .kaptanlık yapamam çünki şu sıralar tel.dan uzak durmaj istiyorum maksimum.peri gelsin izne çıkıcam buradan dahatta açtığınız konuda oylama bile başlata bilirsiniz,yukarıda.oy çokluğuyla jillianmı leslie mi ip atlamamı ya da başka bi şey mi karar verirsiniz...konuyu açan kişi oylama başlata bilir...
Ben sabah erkenden yada hemen iftar öncesi yapıyorum öyle dene sendeBen bu ramazan basaklılar kraliçesi olduuuuumhiç ev işi yapmıyorum ev almış başını gidiyor ben halsizlîkten ölüyorum
Anca iftardan sonra hayata dönüyorum benBen sabah erkenden yada hemen iftar öncesi yapıyorum öyle dene sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?