Pekmez cissssTahin pekmez karıştırıp yemek de cıs demi ben hep öyle kilo aldım
Evet ya
Canım eğer önümüzdeki Günler'de böyle bişey hissetmezsen Kızın olacakYok
Canim sıfır his hic hissetmiyorum
Gecengun agrilarim basliyor duyordun ksray niye olmadinkiOffff yaaa beklemek ne kötüüüü olacaksa olsun çok bunaldımmm
Evet ablam öyle demişler forumda da, ingiliz karbonatı katkısızmış o yüzden o tavsiye ediliyormuş. Gül Kaynak niye tavsiye ediyor acaba bu karbonatı, onu bilemedimCanım bu dediğini ben Yaptım ama içmeden twitterdan bir uzmana sordum,çok tehlikeli olduğunu mide ve kanda gaz oluşumuna neden olduğunu söyledi...ayrıca bildiğimiz p o o karbonat değil eczaneden Alman gerek İngiliz karbonatı..
Evet ya
Kozam baslik ne istiyon ? Yat ,kat , araba .?
Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.Evet ablam öyle demişler forumda da, ingiliz karbonatı katkısızmış o yüzden o tavsiye ediliyormuş. Gül Kaynak niye tavsiye ediyor acaba bu karbonatı, onu bilemedim
Bende çözemedim sancım çok ama olmuyor işte spralden heraldeGecengun agrilarim basliyor duyordun ksray niye olmadinki
Ksray esin imammi ?
Selahattin Dönmez Demişti bana...kanda gaz Oluşumu riskli tabi herkeste olacak diye bişey yok ama olursada kötü...midem hassas diye Tereddüt ettim açıkcası Eminem..Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.
Ben de çok tereddüt etmiştim kemal milar diye internetten yazınca karbonat la ilgili çok açıklamaları var. Midede gaz oluşumu olabileceğini yeni duydum. Ama bi kaşık karbonat tan zarar gelir mi bilemedim şimdi. Kanser hastalarına bile kesinlikle karbonatı öneriyor.Selahattin Dönmez Demişti bana...kanda gaz Oluşumu riskli tabi herkeste olacak diye bişey yok ama olursada kötü...midem hassas diye Tereddüt ettim açıkcası Eminem..
Ablamm nasilsinBen de çok tereddüt etmiştim kemal milar diye internetten yazınca karbonat la ilgili çok açıklamaları var. Midede gaz oluşumu olabileceğini yeni duydum. Ama bi kaşık karbonat tan zarar gelir mi bilemedim şimdi. Kanser hastalarına bile kesinlikle karbonatı öneriyor.
Ve takip ediyorum çok teşekkür dönütu alıyor. Nerdeyse 1.senedir kullanıyorum. Zayiflamama bi etkisi olmadı ama yine de kullanıyorum sağlığı için. Vücudu alkali hale getirdiğine inanıyorum
Olsun abla teşekkür ederimm :)bend ekutlamıştım ama yanlış kişiye etiket yapmışım
Mor Vampirella yazacağıma @MorVampir yazmışım :))))
canım öyle durumlarda geçici olarak biraz rahatlamak için...soğuk süt iç ama nasıl... 1 yudum iç bırak hemen arkasına 1 yudum daha iç bırak..yarım saat rahatlatıyor sonra tekrar aynen yap...çok geçmiş olsun canım... basit bir rahatsızlık değil aslında şimdiden önlemini al..tekrar doktora git...
canım bizim tezlerimize göre büyük ihtimal kız...ama Allah bilir...bize cinsiyetini öğrenince söylede bakalım bildiğimiz şeyler doğrumu...
kız olsun erkek olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...
Gözün aydın ablaBugünkü orucum son buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?