Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

TE="ksrays, post: 41675596, member: 664022"]Offff yaaa beklemek ne kötüüüü olacaksa olsun çok bunaldımmm[/QUOTE]
Canim benimkide bayagi gecikti bu ay
Olursun strese girince daha zor oluyorsun hem ne ggüzel borclarin az olur kis icin

Evet ablam öyle demişler forumda da, ingiliz karbonatı katkısızmış o yüzden o tavsiye ediliyormuş. Gül Kaynak niye tavsiye ediyor acaba bu karbonatı, onu bilemedim

Antepia27
Evet stres yaptımm biraz sanırsamm

Birde bende ilk zamanlar yazarken karışıyordu yazılar klavyeyi değiştirdim artık olmuyor dene istersen canım

Evet ablam öyle demişler forumda da, ingiliz karbonatı katkısızmış o yüzden o tavsiye ediliyormuş. Gül Kaynak niye tavsiye ediyor acaba bu karbonatı, onu bilemedim
Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.

Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.
Selahattin Dönmez Demişti bana...kanda gaz Oluşumu riskli tabi herkeste olacak diye bişey yok ama olursada kötü...midem hassas diye Tereddüt ettim açıkcası Eminem..

Selahattin Dönmez Demişti bana...kanda gaz Oluşumu riskli tabi herkeste olacak diye bişey yok ama olursada kötü...midem hassas diye Tereddüt ettim açıkcası Eminem..
Ben de çok tereddüt etmiştim kemal milar diye internetten yazınca karbonat la ilgili çok açıklamaları var. Midede gaz oluşumu olabileceğini yeni duydum. Ama bi kaşık karbonat tan zarar gelir mi bilemedim şimdi. Kanser hastalarına bile kesinlikle karbonatı öneriyor.
Ve takip ediyorum çok teşekkür dönütu alıyor. Nerdeyse 1.senedir kullanıyorum. Zayiflamama bi etkisi olmadı ama yine de kullanıyorum sağlığı için. Vücudu alkali hale getirdiğine inanıyorum

Ablamm nasilsin

Olsun abla teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…