Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm,

Sabah: 2 Kayısı
Domates
Beyaz Peynir
6 Yeşil Zeytin
1 Dilim Peynirli Börek

Ara: 10 Badem

Öğle: 2 Adet İslim Kebabı
3 Kaşık Yoğurt

Akşam:2 Adet İslim Kebabı- O kadar çok yapmışımki ben bunu 3 gün daha yerim
1 Bardak Ayran

Ara: 1 Kase Kiraz

Az az yemeye çalışıyorum sık bir şekilde.
bir kere de kötü oluyorum midem cidden fena

Saymadım ama aralarda birer bardak su içtim hala içiyorum
Spor yapmadım daha dün Jillian mahvetti beni merdiven inip çıkamıyorum Leslie yaparım heralde

Ama o İslim kebabının Patlıcanı Kızartma dimiiiii :)

Bende yazayım Saçma menümü

Sabah ,öğle yok..

15:00 profiterol

18:00 yoğurt,karpuz,1 tane Kemalpaşa tatlısı

Aslımm börekkk
Diğerlerine bir şey diyemeyeceğimm keşke böreğin olmasaydıı.

Sabah:
salatalık domates
2 dl çavdar ekmeği
2 çatal çilek reçeli

Öğle:
Tavuk çorbası
1 şeftali
Biraz salata ve yoğurt
2 kurabiye

Akşam:
2 kepçe mercimek çorba
3 parça tavuk
3 kayısı
Biraz karpuz

2 lt su
Spor olarak misafirlerin gitmesinin ardından evin tüm odalaranı sil süpür topla toz al pazara git gibi şeyler

Ama o İslim kebabının Patlıcanı Kızartma dimiiiii :)

Hayııır tabiki de değil Bizim evde hiçbir şey yağda kızartılmıyor yani bazı mecburi yemekler dışında 1 Kaşık yağla sadece fırına sürüyoruz. Patlıcanları da folyoya sarıp fırına verdim öyle kızarttım :)

Bende yazayım Saçma menümü

Sabah ,öğle yok..

15:00 profiterol

18:00 yoğurt,karpuz,1 tane Kemalpaşa tatlısı

Profiterol

Aslımm börekkk
Diğerlerine bir şey diyemeyeceğimm keşke böreğin olmasaydıı.

Yaaa niye yaptım ben onu cidden bilmiyorum Aşağıda var birsürü mutfağa her girdiğimde savaş veriyorum

Yenmez mi dimi kız...oğlan bile şaşırdı oturup yiyelim diyince ..Alışık değil sabi benim dışarda böyle Şeyler yememe.. :)

Asli borek , vampirella kurabe . Kizlar noluyo
Niyetlileri anliyorum ama sizlere cis yok !

Off o börekler bana bakıyor ben onlara yine bi dilim yemişim çok muuu

Bir de şu sporla alakalı bir şey sorucam. Önce Leslie yapalım daha kolay diye ama aklıma şu takıldı mesela Jillianda önce sonra ölçüm yapılmış baya fark var. Ama leslie de öyle fark çıkar mı ölçü alınsa

Bu alkış kızartılmamış patlıcanlar için..

Jullian kadar olmaz..

slm kızlar karbonatlı su hakkındaki duşuncemi söylemek istiyorum zayıflamayı bırakın hiçbişeye fayda edeceğini düşünmüyorum çünkü baş ağrısı tansiyon yüksekliği yaptığını okudum ayrıca ne zamana kadar içeceksiniz hayatınız boyunca alkali su içemezseniz ve mideyede zarar vereceğini düşünüyorum yaşasın normal su

Bayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)

Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz

aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
Mor Vampirella
koza16
HIRSIZI
@psikohayris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…