- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz
@aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
Mor Vampirella
@koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
Profiterolü dengeledim vampirellam,,yaaa sıcaktan bişey yiyesim gelmiyor benim saçmalıyorum işte...
Asli borek , vampirella kurabe . Kizlar noluyo
Niyetlileri anliyorum ama sizlere cis yok !
Ben katılırım Aslıcım seve seve :)
gözün aydın canım rahatlamışsindır bugünki oruç gittimi tıf yazarken öyle oluyor şimdi laptopla rahatım hayırlı akşamlarBugünkü orucum son buldu
Bayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Mor Vampirella
@koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
gözün aydın canım rahatlamışsindır bugünki oruç gittimi tıf yazarken öyle oluyor şimdi laptopla rahatım hayırlı akşamlar
canım bende evet demiştim atlamışsın herhalde hatırlı olur inşaallah
herkese merhaba bakalım bugünkü diyetime ne diyeceksiniz sevgiler
sabah
2dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
ara
1sb süt
öğle
tavuk haşlama
2dlm çav ekmek
domates
yoğurt
akşam
salata
1kase yoğürt
2 tabak yeşil fasulye
45 dk spor yaklşik 3 lt su hayırlı akşamlar
teşekkürler canım destekleriniz güç veriyor banaBen çok beğendim kaçamaksız menülere bayılıyorum
Cısss birşey yemeedim ama bira fazla yedim
Evet hergün tartılıyorumSen her gün tartılıyor musun kontrol için Aynura demişti sanki öyle bir şeyGerçi her güne gerek yok iki günde bir baksan da yeter
İyiyim çok şükür ablam devam mi diyeteIyiyim canım sagol sen nasılsın ?
Harika menü ablam tebrik ederimherkese merhaba bakalım bugünkü diyetime ne diyeceksiniz sevgiler
sabah
2dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
ara
1sb süt
öğle
tavuk haşlama
2dlm çav ekmek
domates
yoğurt
akşam
salata
1kase yoğürt
2 tabak yeşil fasulye
Kurabiye hariç supersinSabah:
salatalık domates
2 dl çavdar ekmeği
2 çatal çilek reçeli
Öğle:
Tavuk çorbası
1 şeftali
Biraz salata ve yoğurt
2 kurabiye
Akşam:
2 kepçe mercimek çorba
3 parça tavuk
3 kayısı
Biraz karpuz
2 lt su
Spor olarak misafirlerin gitmesinin ardından evin tüm odalaranı sil süpür topla toz al pazara git gibi şeyler
çoookk teşekkürler canım akşamda2 dlm çav ekmeğini unutmuşuuumHarika menü ablam tebrik ederim
Bende varım jillian yapmadim hic eğer o yapılacaksa isinma turlarına basliyayim agir gelrdeBayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Mor Vampirella
@koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
Bende varım jillian yapmadim hic eğer o yapılacaksa isinma turlarına basliyayim agir gelrde
Abla supersin sen ya menulerin hep güzelherkese merhaba bakalım bugünkü diyetime ne diyeceksiniz sevgiler
sabah
2dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
ara
1sb süt
öğle
tavuk haşlama
2dlm çav ekmek
domates
yoğurt
akşam
salata
1kase yoğürt
2 tabak yeşil fasulye
Sağol kuzumGözün aydın abla
Oruç manasında değil rahazligin artmisti ya o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?