Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Leslie mi ablacim,bir rahatsizligin varsa leslie nin express olan videolarini yapma onlarda normal leslie ye gore hizli
15 dk ile başla vücudun alistikca az gelecek arttirirsin zaten
Ama neden 100 kilo altına düşünce ki

Leslie mi ablacim,bir rahatsizligin varsa leslie nin express olan videolarini yapma onlarda normal leslie ye gore hizli
15 dk ile başla vücudun alistikca az gelecek arttirirsin zaten
Ama neden 100 kilo altına düşünce ki
canımhülya bana göndermişti 3 mil galiba adını bilmiyorum onu bügün yaptımiyi terledim çokta yorulmadım ben ona devam edeyim
canım 100 kilonun üstündekilerin spor salonlarında ki hareketleriyle yağların kasa dönüşünce vermek zor oluyormuş gittiğim diyetisyen demişti senin için en iyisi yürümekdemişti

Anladim ablam hic bilmiyordum

Fatmacim artik azmi geliyorsun banami oyle geliyor ?

Menune gelince ,ramazan ve davetler hepimizi zorluyor anlasilan
Yok ablam buradayım ama okumaktan yazamıyorum benim geldiğim zaman da (sahurdan sonra doğal olarak) kimse kalmıyor gece çalışmanın dezavantajları

iyi akşamlar hanımlar

menüm
sabah
yok

öğlen
kuruyemiş
çiğ köfte (hazır)
bademli şeker

akşam
ayran aşı yaptım

bu gün menüm yine güzel değildi, oruçlu olunca daha güzel oluyordu kilom nasıl bilmiyorum cumaya az kaldı, kendimi toparlamam lazım

Akşam güzel kapatmışsın ama bi değişik olmuş bu menü
Bize katılıyor muusun Ramazandan sonra ?

Akşam güzel kapatmışsın ama bi değişik olmuş bu menü
Bize katılıyor muusun Ramazandan sonra ?

canım sabah evden geç çıktım, ramazan olduğundan iş yerinde yapamadım kahvaltı, öğlende marketten bir şeyler alıp yedim, akşam telafi ederim belki dedim, bakalım yarın tartı ne gösterecek
ayrıca ramazandan sonra çok yoğun olacağım, taşınma işi falan olacak kısmetse, yoksa katılırdım,

Bence spora sen karar ver bir çok kişi olunca karar konusunda çok sıkıntılar çıkabilir her kafadan bir ses çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…