canım 45 kk ayakta yürüyerek yapilan var ya ben onu yaparım veya yazlığa gideceğiz orada dışarda yürüyüş yapabilirim malu ağir sporlar yapamıyoru ama 100 kilonun altına düşünce spor salonuna gitmeyi düşünüyorumAbla supersin sen ya menulerin hep güzel
Tamam canm ben baslarim yarinBana baya ağır geldiAma iki haftamız olacak Jillian olacaksa da bence kendimizi hazırlarız
Leslie mi ablacim,bir rahatsizligin varsa leslie nin express olan videolarini yapma onlarda normal leslie ye gore hizlicanım 45 kk ayakta yürüyerek yapilan var ya ben onu yaparım veya yazlığa gideceğiz orada dışarda yürüyüş yapabilirim malu ağir sporlar yapamıyoru ama 100 kilonun altına düşünce spor salonuna gitmeyi düşünüyorum
canımhülya bana göndermişti 3 mil galiba adını bilmiyorum onu bügün yaptımiyi terledim çokta yorulmadım ben ona devam edeyimLeslie mi ablacim,bir rahatsizligin varsa leslie nin express olan videolarini yapma onlarda normal leslie ye gore hizli
15 dk ile başla vücudun alistikca az gelecek arttirirsin zaten
Ama neden 100 kilo altına düşünce ki
Anladim ablam hic bilmiyordumcanımhülya bana göndermişti 3 mil galiba adını bilmiyorum onu bügün yaptımiyi terledim çokta yorulmadım ben ona devam edeyim
canım 100 kilonun üstündekilerin spor salonlarında ki hareketleriyle yağların kasa dönüşünce vermek zor oluyormuş gittiğim diyetisyen demişti senin için en iyisi yürümekdemişti
Dur kuzum daha biz varız sıradaayyy bunu bilmiyordum
Çok bebek konusu geçiyor bu aralarr kendimden eminim ama böyle gecikmede ilk defa oluyor reglimde
Yok ablam buradayım ama okumaktan yazamıyorumFatmacim artik azmi geliyorsun banami oyle geliyor ?
Menune gelince ,ramazan ve davetler hepimizi zorluyor anlasilan
Sibelim sen bana kız erkek sırrı değil de ikizlerin sırrını verseneOlmazmıı hemde üç tane
Biri dokuz yaşında
Bşrde 4,5 yaşında ikizlerim var
Rabbimin emanetleri
Sibelim sen bana kız erkek sırrı değil de ikizlerin sırrını versene
Reflu atlatmış biri olur mu aslimBu arada kızlar aranızda reflüsü olan var mı ? Birkaç sorum olacak da
Reflu atlatmış biri olur mu aslim
Zayıflama topiklerinin hepsine yaz canmKıızlar konuyu açtım hadi destek olun banaa sayımız arttıkça daha çok kişi gelecektir eminim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
Zayıflama topiklerinin hepsine yaz canm
iyi akşamlar hanımlar
menüm
sabah
yok
öğlen
kuruyemiş
çiğ köfte (hazır)
bademli şeker
akşam
ayran aşı yaptım
bu gün menüm yine güzel değildi, oruçlu olunca daha güzel oluyordu kilom nasıl bilmiyorum cumaya az kaldı, kendimi toparlamam lazım
Akşam güzel kapatmışsın ama bi değişik olmuş bu menü
Bize katılıyor muusun Ramazandan sonra ?
Bence spora sen karar ver bir çok kişi olunca karar konusunda çok sıkıntılar çıkabilir her kafadan bir ses çıkar..Bayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz
@aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
@Mor Vampir
@koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?