canım sabah evden geç çıktım, ramazan olduğundan iş yerinde yapamadım kahvaltı, öğlende marketten bir şeyler alıp yedim, akşam telafi ederim belki dedim, bakalım yarın tartı ne gösterecek
ayrıca ramazandan sonra çok yoğun olacağım, taşınma işi falan olacak kısmetse, yoksa katılırdım,
Bence spora sen karar ver bir çok kişi olunca karar konusunda çok sıkıntılar çıkabilir her kafadan bir ses çıkar..
Anladım canım sen bir sonrakine yetişirsin bence
Insallah ablaSibelim sen bana kız erkek sırrı değil de ikizlerin sırrını versene
Bende yazayım Saçma menümü
Sabah ,öğle yok..
15:00 profiterol
18:00 yoğurt,karpuz,1 tane Kemalpaşa tatlısı
herkese merhaba bakalım bugünkü diyetime ne diyeceksiniz sevgiler
sabah
2dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
ara
1sb süt
öğle
tavuk haşlama
2dlm çav ekmek
domates
yoğurt
akşam
salata
1kase yoğürt
2 tabak yeşil fasulye
45 dk spor yaklşik 3 lt su hayırlı akşamlar
sarayca nasılsın canımben jillianı 3 defa yaptım, ilkinde süper incelmiştim ama sonrakilerde pek bi sonuç alamadım, şimdi enerjim olsa jillian nmtz yapardım her halde :)
sorma ablam, kızımı uyutmaya çalıştım tam 1 saatimi aldı, zaten az enerjim vardı tümü bitti gitti, hiç bir şey yapasım kalmadı, yinede iyi diyeyim, sen nasılsın?sarayca nasılsın canım
yarın bende kısmet olursa oruçlu olacağım dediğin gibi öruçluyken düzenli oluyoruızsarayca nasılsın canım
yarın bende kısmet olursa oruçlu olacağım dediğin gibi öruçluyken düzenli oluyoruız
yar
inşallah bende tutacağım 4 günüm gitti,[/QUOTE
iyiyim canım hamdolsun cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım hedefimi tutturabilecekmiyim
bende gideyim oğlumu uyutayım herkese şimdilik iyi geceler
jillian abla olursa hayatta yapmam ölüyorum yorgunluktan nefes nefese kalıyorumSen geliyor musun onu söyle ne çıkarsa onu yapıcaz işte :) Ses falan yok oylama ne derse o olur
jillian abla olursa hayatta yapmam ölüyorum yorgunluktan nefes nefese kalıyorum
yaa bizim 60 olmamız lazım bir an önce yaa ne yapalımmmmmm :/
yaa bizim 60 olmamız lazım bir an önce yaa ne yapalımmmmmm :/
Çoook uzun zamandır aynı kiloda kalınca acele edesim geldiYa işte kendini zorlamadna yapıcaksın, ben videonun tamamını eksiksiz yapamıyorum mesela şınav çekemiyorum falan herkesin yapabildiği kadar ama tabi yine sen bilirsin :) Orada leslie seçeneğimiz de var bu arada şu an bir oyu olsa da
Ne bu aceleeee
ben niye hep yerimde sayıyorum 67 uğurlu rakamımda değil kiben yaklaşıyorum 60 'a periiii :)
Çoook uzun zamandır aynı kiloda kalınca acele edesim geldi
Aaaaa öyleyse yaparım jillianıda yaaa
ben niye hep yerimde sayıyorum 67 uğurlu rakamımda değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?