Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çarşamba başlıyorum inşallah :)

Ben normal yürüyüş yapyorum o sayılır mı

Ben de yarım dilim tiramisu yedim. Kendim yaptım. Annemin doğum günü için. Şimdi yürüyüşe çıkacam

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam spordan yeni geldim hatta duş bile almadım arkadaşlar menüyü verip kaçıyorum
Sahur
2 lokma ekmek peynir
İftar
Taze fasulye
3 kaşık mantı
Yağsız yeşil salata
3lt şu 2 saat spor yürüyüş ve Aletli
Sustain sonra gelmeye çalışırım

Selamlar ,
Kayınvalidemde misafir vardı bugün
İyi koşturdum. Maşallah bana

Menümü vereyim:
Sahur:
1 yumurt, 1 zeytin
1 salatalık, Yarım kk peynir
1.5 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, tereyağı

iftar:
1 kase çorba
2 hurma yarım ceviz
2 kaşık pilav 2 islim kebabı
salata ayran bi tane bir cmlik küp şeklinde baklava
tuttum kendimi daha fazla yemedim
börek bamya başka tatlı yemedim

İncir tatlıı oruçlusun diye kabul edilebilir bence sorun yok

Ablam ya senin yaptığın cıstan ne olacak nazarın olsun ne deyim sana bi şey diyemiyorum genelde hep güzel menülerinn.

Lesli bacim kl yaktirir , jilan bacida kas yaptirir . Yani incelme jilanda daha cok olur diye biliyorum . Lesli baciyi hic yapmadim bu arada gozlemim sadece . Yapan kizlar daha iyi cevaplatlar..

Lesli bacim kl yaktirir , jilan bacida kas yaptirir . Yani incelme jilanda daha cok olur diye biliyorum . Lesli baciyi hic yapmadim bu arada gozlemim sadece . Yapan kizlar daha iyi cevaplatlar..
Katılıyorumm bir şey düşünüyorum ama bir de sen yorumla abla mesela jillian birle leslie 1 i aynı anda yürütsem nasıl olur ?

Kendime eziyet vol.1

[/QUOTE=firuzeew, post: 41676152, member: 588222"]Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.[/QUOTE]
firuzeew Imm ben de gül kaynağın sitesine girip okudum neden önerdiğini falan. Mantıklı geldi,inandım ama Daydream- Hülya nın dediği gibi forumda şikayeti olanlar vardı. gaz problemi yaşarsam bırakırım. Bugün merak ettiğim için yapmıştım zaten tadını. Akşam baktım gayet güzel, soğuk suyla özellikle. Ama kilo vermeye etkisi olmadığına üzüldüm. Belki başta şişkinliği atmaya iyidir

Aslim sen bana bakma kizlarin cogu yapalim demis . Size mehsuru yoksa bi beni napacaksin . Benim
İs hemde belli olmaz bayramdan sonra tatile gidebilirim belki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…