Çarşamba başlıyorum inşallah :)kankam neler oluyor bize böylene zaman başlıyorsun oruç tutmaya, oruçluyken menü olarak daha iyiydik ikimizde
afiyet olsun, ben çok beğendim
yürüyüşideal bencede, ama bi 10-15 kilo verdikten sonra hem yürüyüş, hemde 20-30 dk basit pilates yapıp, yavaş yavaş sıkılaştırabilirsin vücudunu,
Ben normal yürüyüş yapyorum o sayılır mıBayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz
aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
Mor Vampirella
@koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
Bence aramızda yarışalm. Ben de 60 olmak istiyorum artık . Bi de vitamin ilaçları kullanıyorum. İştahım o kadar açık ki dünyaları yiyebilirimyaa bizim 60 olmamız lazım bir an önce yaa ne yapalımmmmmm :/
Kurabiye hariç supersin
Bence aramızda yarışalm. Ben de 60 olmak istiyorum artık . Bi de vitamin ilaçları kullanıyorum. İştahım o kadar açık ki dünyaları yiyebilirim
Mor Vampirella kuzum iyiki doğdun kusura bakma lütfen ancak yazabildim. Rabbim gönlündeki ni versin inşallah
Neyse afiyet olsun yarım saat leslie ile eritirsinTeşekkür ederim akşam bende onu dedim ablama ya çok güzel yapmışsın ama bana kötülük oldu sanki diye
Evde herkes yattı yapamam ki artık zaten koşturmaca içindeyim yoruldum baya kafam çok dolu ya stresten kilo alıcam yeminleNeyse afiyet olsun yarım saat leslie ile eritirsin
Hayırlı sabahlar hanımlar
408 msj nasıl okunur bilemedim
Hayırlısıyla geldim Ankara'ya
Menü bildirimi
Sahur
Peynir Çay 2 dl ekmek
5 Kayısı 10 kiraz
Iftar
Yarma Çorbası yarım kase
Yarım içli köfte
2-3 Çatal et döner
Yarım Adana
3 kasık babagannuş
Bunları yerken hiççç zevk almadım emin olun :)
1 tane incir Tatlısı
menum
Sahur1yumurta az lor 2zeytin domates salatalık yarım milföy boreği
İftar mercimek çorbası 4 5 tane küçük yuvarlak köfte ayran 2.5 lt su
Bu gece cıslu sahur yaptım yarın yazacam dovun beni ha 2de kuru kaysı yedim iftar sonrası
Lesli bacim kl yaktirir , jilan bacida kas yaptirir . Yani incelme jilanda daha cok olur diye biliyorum . Lesli baciyi hic yapmadim bu arada gozlemim sadece . Yapan kizlar daha iyi cevaplatlar..Off o börekler bana bakıyor ben onlara yine bi dilim yemişim çok muuu
Bir de şu sporla alakalı bir şey sorucam. Önce Leslie yapalım daha kolay diye ama aklıma şu takıldı mesela Jillianda önce sonra ölçüm yapılmış baya fark var. Ama leslie de öyle fark çıkar mı ölçü alınsa
Katılıyorumm bir şey düşünüyorum ama bir de sen yorumla abla mesela jillian birle leslie 1 i aynı anda yürütsem nasıl olur ?Lesli bacim kl yaktirir , jilan bacida kas yaptirir . Yani incelme jilanda daha cok olur diye biliyorum . Lesli baciyi hic yapmadim bu arada gozlemim sadece . Yapan kizlar daha iyi cevaplatlar..
Bayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz
aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
Mor Vampirella
@koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
Allah vergisi kuzummmSibelim sen bana kız erkek sırrı değil de ikizlerin sırrını versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?