Zayofimnbalim aksamlari gelip okuyorsun horuyorum ses et nasilsin ?
Off resmen hastalık hastası oldum her yerim dökülüyr bir sürü sorunum var bıktım uğraşmaktan yaİlacı aldım sabah daha kötü oldum ondan bu kadar sorun ettim bu konuyu neyse gidip sorucam tekrar. Bu arada tüm o yapma dediğin şeyleri yapıyorum hergün
Menü bildirimi yapiym. Akşam arkadaşlarımla çıkacam gelince de yürüyüşe çıkarım. Sonra da uyurum zaar.
Kahvaltı:
2 dilim karpuz
1 domates
1 kk peynir
şekersiz çay
Öğlen:
3 kayısı
1 bardak süt
Ara:
3 yk yoğurt
Akşam:
2 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası(eriştesi çok azdı)
Su: Bugün 4 litre içtim.
Spor: Akşam yürür buraya yazarım uyumadan
Var mı arttıranGidicek kiloları düşünün incelicez tığ gibi olucaz inşalllah Hadi bize de kendinize de destek olun istiyorum :)
İkiz genetik ya ailen de varsa olur :) Bazen ailede olmadan da oluyor ama şans işte.
iyileşti mi yani ? Nasıl oluyor o bununla yaşamıyor muyuz ya
Yahu okuyorsan menuleri goruyorsundur .Ablam okuyorum sizden kopamiyorumsuan diyete baslayamadim sizinde motivasyonunuzu bozmym diye yazmiyorum
Allah vergisi kuzummm
Bu arada serpil adım canım kalabalık olduğu için insan karıştırıyor
Yahu okuyorsan menuleri goruyorsundur .senin menulerin kotu olmazki .
Ne kusuru canım bende çok karıştırıyorum bunda utanılacak bir durum yokayyyutandım kuzum kusura bakma lütfen. ama unutmam bundan sonra inşallah
Ne kusuru canım bende çok karıştırıyorum bunda utanılacak bir durum yok
Ala olur niye olmasin, fakat vucudun spora alisik degilse zor olur tavsiye etmemKatılıyorumm bir şey düşünüyorum ama bir de sen yorumla abla mesela jillian birle leslie 1 i aynı anda yürütsem nasıl olur ?
Kendime eziyet vol.1
Ala olur niye olmasin, fakat vucudun spora alisik degilse zor olur tavsiye etmem
Donusumlu yap sonrada her ikisini ...
Kendine eziyet ariyorsan vede incelme istiyorsan daha iyi bir yol var callanetics
Insallah abla
hayırlı geceler...Herkese hayırlı geceler
Kızlarrr bugün misafirlikteydim dayanamadım biraz cıss yedimmm
Ama Allah izin verirse yarından itibaren spora başlıyorum
Geçen gün yazmıştı Hatırlıyorum Aynura başka takıma yönlendirmişti...Aynurayı etiketletleyerek yazarsan daha iyi olur Fatmacım..gulsumerkan teyzeeee bi gelip bi kaçıyorsun gel burayaaaaa
kızlar gülsüm benim teyzem 1 ay kadar önce meraha demişti ama site ile ilgili karışıklık olmuş, dün iftara gittiğimizde yine gösterdim. onu da alalım lütfen. girişi bu 15 kişi sınırına dayanmadan önceydi. kaçaklarla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?