Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum .

Sahur
Salata ,hş. Yumurta, az pide ve az tahinli .

İftar :
Kabak cicegi yemegi ,4 tavuk kanat ,
Salata , yogurt ,az bazlama .

Kavun ve 2 kayisi ...

2-3 saat cami temizledik spor yerine sayin cok yoruldum ....
Suda 1,5 gecmez fazla icemiyorum .

kız ben de öyleydim reflü, gastrit, 3 kere endoskobi helikobakterler, tieazse, sinir sıkışması,
polikistikover, sonracıma malumunuz haşimato troidi. ne ararsan var.... sonra salladım hepsini kafamdan şimdi daha mutluyum. umursamıyorum inan.

erişteli yeşil mercimek çorbası(eriştesi çok azdı) kız ben de yaptım bugün aynısını hatta adı da sakala sarkan bizde

Var mı arttıran Gidicek kiloları düşünün incelicez tığ gibi olucaz inşalllah Hadi bize de kendinize de destek olun istiyorum :)

beni de sayın diyeceğim ama hiç yemiyor oraya da kaçaklar takımı kurarsanız olur ama

İkiz genetik ya ailen de varsa olur :) Bazen ailede olmadan da oluyor ama şans işte.

yok ki aile de ??? dua edin bari

iyileşti mi yani ? Nasıl oluyor o bununla yaşamıyor muyuz ya

geçiyor kuzum uzun zaman alıyor ama geçiyor. hala çiğ soğan yiyemem çok sevmeme rağmen. turşu sucuk tadımlık. yediklerine dikkat ettikçe geçiyor zamanla. benuyuyamazdım yastıkta oturarak uyurdum ancak. sonra sürekli yemek borum alev alev yanardı. ama hayatımdan birçok yiyeceği çıkardım bi sigara kaldı ona rağmen şükür şimdi eser yok. kilo vermekte faydalı oluyor. zaten teşhis kısmına yazması gerektiği için yazmış bence. sadece proton pompası inhibitörü vermiştir diye düşünüyorumm. daha fazla sorun varsa cevaplayabilirim

menü

sahur
4 kaşık bol peynirli makarna
1 dilim karpuz
salata

iftar
2 kaşık peynirli makarna
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası (sakala sarkan)
2 kaşık taze fasulye
havuç salatası
yoğurt

ara
1 avuç organik kiraz fabrikaya getirmişler dayanamadım. hatta imkan olsa alır hepinize kargo yapmak isterdim.

Katılıyorumm bir şey düşünüyorum ama bir de sen yorumla abla mesela jillian birle leslie 1 i aynı anda yürütsem nasıl olur ?

Kendime eziyet vol.1
Ala olur niye olmasin, fakat vucudun spora alisik degilse zor olur tavsiye etmem
Donusumlu yap sonrada her ikisini ...
Kendine eziyet ariyorsan vede incelme istiyorsan daha iyi bir yol var callanetics

Ala olur niye olmasin, fakat vucudun spora alisik degilse zor olur tavsiye etmem
Donusumlu yap sonrada her ikisini ...
Kendine eziyet ariyorsan vede incelme istiyorsan daha iyi bir yol var callanetics

abla aşırı tembel biri olarak ben ne yapmalıyım? vallahi hiç gelmiyor içimden resmen eziyet çekiyorum spor yaparken. zevk alanlara hayran hayran bakıyorum. benim kaburgalarımda romatizmamsı bir durum var zorlamaya gelmiyor. bana da spor yaptırın dövün beni vurun kafama kafama. özellikle basen bacak ve selülit için

Geçen gün yazmıştı Hatırlıyorum Aynura başka takıma yönlendirmişti...Aynurayı etiketletleyerek yazarsan daha iyi olur Fatmacım..

Kızlar yine koşu yoluna gidiyorz ama ben resmen pert im . Yürüyüş yapcam sadece yavaş tempoda . Baklava lari eritmez ama yatmak olmaz üstüne kâr kâr dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…