@gulsumerkan teyzeeee bi gelip bi kaçıyorsun gel burayaaaaa
kızlar gülsüm benim teyzem 1 ay kadar önce meraha demişti ama site ile ilgili karışıklık olmuş, dün iftara gittiğimizde yine gösterdim. onu da alalım lütfen. girişi bu 15 kişi sınırına dayanmadan önceydi. kaçaklarla
olsun
Fatma kiz tum hastaliklari saymissin ajanlarin pek hosuna gidecek
Dun corbalarda pisti olmusuz aynini pisirmistim , sakali batiranmi diyonuz?
Etipufff dizim agriyo diyodun , kosma sakinKızlar yine koşu yoluna gidiyorz ama ben resmen pert im . Yürüyüş yapcam sadece yavaş tempoda . Baklava lari eritmez ama yatmak olmaz üstüne kâr kâr dir
Geçen gün yazmıştı Hatırlıyorum Aynura başka takıma yönlendirmişti...Aynurayı etiketletleyerek yazarsan daha iyi olur Fatmacım..
Gulsum Bacim Hosgeldin
Hayrişin anasi gibi sende kaybolma ama
Yogurtlumu salcalimi ? Bende severim.sakala sarkan diyorlar. ben de ilk kez kendim piişirdim ama beğendik
Yogurtlumu salcalimi ? Bende severim.
Nanesinide yakacaksin biraz.
Menü yazmadıgim bir gün olmadı . Yuzyuzluk bu ya yazalım gene . Vermedigim gün bugun olmasın
Sahur
domates salatalık
1 haşlama yumurta
peynir
İftar
kocaman bi Hamburger
zero kola
patates kızartması
Çıtır peynir 3 tane
2 dilim baklava 2 kaşık dondurma
yürüyüş var bol bol
abla aşırı tembel biri olarak ben ne yapmalıyım? vallahi hiç gelmiyor içimden resmen eziyet çekiyorum spor yaparken. zevk alanlara hayran hayran bakıyorum. benim kaburgalarımda romatizmamsı bir durum var zorlamaya gelmiyor. bana da spor yaptırın dövün beni vurun kafama kafama. özellikle basen bacak ve selülit için
Tam diyet menüsü uygulayamiyorum yaa kacamaklarim oluyo bayram sonrası inşallah kaçamaksiz devam edebilirim.İyiyim çok şükür ablam devam mi diyete
Canım aynen senin gibiydim bende
Spor salonuna gidiyorum en eğlencelisi Müzikle spor yapmak
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediyenin lokalleri bu konuda sana yardımcı olur
Aerobikle başla hem motive oluyorsun kafan dağılıyor
Hemde Sırt ağrıların azalıyor
Bende öyle oldu sırtıma sanki Bıçak saplayıp çeviriyorlarmış gibi ağrılarım olurdu
Şimdi en aza indi
[/QUOTE=firuzeew, post: 41676152, member: 588222"]Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.
yaa ben de burada olmak istiyorum ama menü falan yazamayacağım siteye girene kadar telefonum kapanıyor internet çekmiyor ee sonuçta takımın da kuralları var napayım dışarıdan devam edeceğim mecburenÜzüldüm arkadaşımumarım hallolur. Hallolmazsa da sakın diyeti bırakma, en azından cuma bildirim yap lütfen
mecbur kaldım kaptanım telefon kapanıyor ben girene kadar şimdi laptop buldum ordan yazıyorumTamam canım nasıl istersen...sen kilolarını ver,huzurun yerinde olsun da gerisi önemli deyil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?