Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gulsum Bacim Hosgeldin

Hayrişin anasi gibi sende kaybolma ama

Kızlar yine koşu yoluna gidiyorz ama ben resmen pert im . Yürüyüş yapcam sadece yavaş tempoda . Baklava lari eritmez ama yatmak olmaz üstüne kâr kâr dir
Etipufff dizim agriyo diyodun , kosma sakin .
Paklavalari yine goturmussun

Geçen gün yazmıştı Hatırlıyorum Aynura başka takıma yönlendirmişti...Aynurayı etiketletleyerek yazarsan daha iyi olur Fatmacım..

Gulsum Bacim Hosgeldin

Hayrişin anasi gibi sende kaybolma ama

_AYNURA_
Hülya ablam biliyorum ama Gülsüm daha önce gelmişti.
Valla ben kaçırmamaya çalışıyorum ama tutabilecek miyiz bilmem. Hem 1 ay kadar önceydi ilk gelişi. kaçaklarda olsa bizimle olmaz mı? başka takıma yönlendirilen başka biriydi ablam Gülsüm değil

Menü yazmadıgim bir gün olmadı . Yuzyuzluk bu ya yazalım gene . Vermedigim gün bugun olmasın
Sahur
domates salatalık
1 haşlama yumurta
peynir

İftar
kocaman bi Hamburger
zero kola
patates kızartması
Çıtır peynir 3 tane
2 dilim baklava 2 kaşık dondurma
yürüyüş var bol bol

Iyi geceler hanımlar
Yoğun bir günün ardından ANCA geldim
Misafirim vardı annemleri iftara çağırdım
Azcık cıslı menüm bildirim yapayım bari
Sahur
Yarım Bazlama tost
Çay
Iftar
Yarım kase mercimek Çorbası
5 Kaşık kavurma
2 Kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
2 dilim karpuz
1 Kaşık dondurma 1 tane kalbura bastı
Ara
3 hurma Çay
Adet dönemi yaklaşıyor tutamıyorum kendimi
Kaç gündür tatlı krizine giriyorum gene Ramazan dolayısıyla spor salonuna da gidemiyorum
2 litre su
Önümüzdeki 3 gün bol salatalı menüler diliyorum kendime

kuzu sen mezun olmadın farzet kendini bence. fazla çoştun birden. vucut yanlış alarm alacak zaten oruçtan çıkınca. dikkat et canım

Canım aynen senin gibiydim bende
Spor salonuna gidiyorum en eğlencelisi Müzikle spor yapmak
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediyenin lokalleri bu konuda sana yardımcı olur
Aerobikle başla hem motive oluyorsun kafan dağılıyor
Hemde Sırt ağrıların azalıyor
Bende öyle oldu sırtıma sanki Bıçak saplayıp çeviriyorlarmış gibi ağrılarım olurdu
Şimdi en aza indi

Yok canım onu da denedim o müzik beni deli ediyor migren im azdı kaç kere. Hatta eşimle gidiyorduk 3 hafta dayanabildim. Sevmiyorum ben sorun bende

[/QUOTE=firuzeew, post: 41676152, member: 588222"]Canım ben uzun zamandır karbonat li şu içiyorum. Ama kilo vermek için değil sağlık için içiyorum . Şimdiye kadar bi şikayetim olmadı bence şifalı hatta.
firuzeew Imm ben de gül kaynağın sitesine girip okudum neden önerdiğini falan. Mantıklı geldi,inandım ama @Daydream15 Hülya nın dediği gibi forumda şikayeti olanlar vardı. gaz problemi yaşarsam bırakırım. Bugün merak ettiğim için yapmıştım zaten tadını. Akşam baktım gayet güzel, soğuk suyla özellikle. Ama kilo vermeye etkisi olmadığına üzüldüm. Belki başta şişkinliği atmaya iyidir[/QUOTE]
Sen bilirsin canim.
Zararı olursa kullanma
Ben babamın hastalığını öğrendikten sonra araştırırken çok sık rastladım karbonata
bana iyi geliyo bi de inanarak yaptığım. Icin sanırım bazen boğazın agridiginda bile.karbonatla iyilestigimi biliyorum. Ama dedigim gibi zayiflamaya bi etkisi olmadi

Üzüldüm arkadaşım umarım hallolur. Hallolmazsa da sakın diyeti bırakma, en azından cuma bildirim yap lütfen
yaa ben de burada olmak istiyorum ama menü falan yazamayacağım siteye girene kadar telefonum kapanıyor internet çekmiyor ee sonuçta takımın da kuralları var napayım dışarıdan devam edeceğim mecburen

İyi geceler kizlar günlük menüm
Kahvalti: peynir omlet şekersiz çay 1 bardak 2 dilim ekmek domates salatalık 2 çatal bal zeytin
Oglen: 1 kase soğuk çorba
Ara ogun: 1 şeftali şekersiz kahve ve maalesef yanında 2 kare çikolata alman hemide dayanamadım çok süper çikolata yapıyorlar ya normalde sevmem ama alman çikolatası fena bisey
Aksam: 2 kaşık acı mi acı bulgur pilavı midem fena oldu Bide ciğer sote salata yoğurt
Ara ogun: 1 avuç kabak çekirdeği
spor olarak kedimle dans ede ede oyun oynadım fena terledim 30 40 dakika kadar
2 litre de su günü gene böylelikle kapattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…