Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk geldiğin hafta 83 civarındaydı dimi, öyle hatırlıyorum. İyi maşallah 7 li rakamları da görürsün inşallah yakında. Bende cuma akşam tartılcam en son bakalım ne olcak. 95 i görsem bende
evet canım 83.1 di sanırım inşallah görürsün sen de ya zayıflayalım bu sene yeni yıla yeni bedenlerimizle gireriz inşallah

bende menümü yazayım
sahur :küçük parça kaşar peynir ve beyaz peynir 5 6dilim patetes kızartması domates salatalık el kadar pide 4 zeytin
iftar tavuk çorbası 2 köfte salata ayran ve 2kaşık taze fasülye ekmek yemedim 2 parça kavun
bu akşam oğluma karışık kızartma yaptım bi parça yemeğide düşündüm açıkçası ne yalan diyim ama yiyemedim tadına bile bakamadım bağırsaklarımda bir balon vardı sankim şimdi rezene anoson içtim akşama kadar sıcak su torbasıyla gezdim rabbim kimsyi hasta etmesin 3lt su içtim sporsuz 15gün geçti ne olacak benim halim.
aslı topiğin hayırlı olsun ben jillan yapamıyorum sonrası içinde açık havada yürümek yaz günü daha çok işime geliyo açıkçası sizlere başarılar diliyorum hayırlı olsun yeniden.

Gulsum Bacim Hosgeldin

Hayrişin anasi gibi sende kaybolma ama
Anam sanırım ramazan bitene kadar menüleri bildirmeyi aksatacak. 45 derece sıcaklıkta oruc tutunca bizi bile unutuyor kadın. Ama kontrolüm altında. 2 kilo daha vermis görünüyor su an :) cumaya kadar 120nin altına düsme hedefimiz var

Yok canım onu da denedim o müzik beni deli ediyor migren im azdı kaç kere. Hatta eşimle gidiyorduk 3 hafta dayanabildim. Sevmiyorum ben sorun bende

O zaman evde dene migrenin varsa yüksek ses dayanılmaz jullianı tavsiye etmişlerdi bana baya bi güzel
Tam tersi benide o Müzikler gaza getiriyor
Evde jullian yapıyorum sesini kısıp ayrı yerde müzik açıyorum ritim le daha bi istekli oluyo

Yok canım onu da denedim o müzik beni deli ediyor migren im azdı kaç kere. Hatta eşimle gidiyorduk 3 hafta dayanabildim. Sevmiyorum ben sorun bende

O zaman evde dene migrenin varsa yüksek ses dayanılmaz jullianı tavsiye etmişlerdi bana baya bi güzel
Tam tersi benide o Müzikler gaza getiriyor
Evde jullian yapıyorum sesini kısıp ayrı yerde müzik açıyorum ritim le daha bi istekli oluyo

evet canım birşeyler denemek lazım artık

Etipufff dizim agriyo diyodun , kosma sakin .
Paklavalari yine goturmussun
Aynen ablam yaa . İstesem de kosamazdim yürüdüm sadece. Sorma yaa. Ramazan inin en sevdiğim sevmediğim kısmı burası . Yoksa menülerim düzgün de bugun haric .bu durum bana kilo aldırırsa çok uzulcem. Neyse veririm dimi gene aileyle olunca yemiyorum da denmiyir

fatmanın ağır spor yapmasını açıkçası istemem bence lesli belki ama jillan yapamassın .fatma deneme bile sonra iki büklüm kalırsın kaş yapayım derken göz çıkartma.
Ablam geçmiş olsun . Hastasın falan sanırım. Ben çok giremiyorum anca evden çıkınca. İyi geceler Herkese. Eve giriyoruz

fatmanın ağır spor yapmasını açıkçası istemem bence lesli belki ama jillan yapamassın .fatma deneme bile sonra iki büklüm kalırsın kaş yapayım derken göz çıkartma.

yok ablam şimdi baktım videoya da bana gelmez. bi de leslie ablaya bakmak lazım ama umudum yok pek. peki ben nasıl sıkılaşacağım????

yok ablam şimdi baktım videoya da bana gelmez. bi de leslie ablaya bakmak lazım ama umudum yok pek. peki ben nasıl sıkılaşacağım????
fatma lesli yapabilirsin kolay yürüyüş zaten ama jillan açıkçası yapmanı önermem zaten ağrıların var iki büklüm kalırsın. daha sonra uzman eşliğinde sana göre pilates yaptıracak bi yer bulursan oraya git derim.

Sen bilirsin canim.
Zararı olursa kullanma
Ben babamın hastalığını öğrendikten sonra araştırırken çok sık rastladım karbonata
bana iyi geliyo bi de inanarak yaptığım. Icin sanırım bazen boğazın agridiginda bile.karbonatla iyilestigimi biliyorum. Ama dedigim gibi zayiflamaya bi etkisi olmadi[/QUOTE]
Geçmiş olsun, özel değilse babanızın rahatsızlığı neydi? Gül kaynak kanser hastaları için öneriyormuş. Günde 1 çay kaşığı almaya devam edicem 1 hafta, sonucu yazarım inşallah

yaa ben de burada olmak istiyorum ama menü falan yazamayacağım siteye girene kadar telefonum kapanıyor internet çekmiyor ee sonuçta takımın da kuralları var napayım dışarıdan devam edeceğim mecburen
Önemli olan devam etmek tabi ki.. Ben aramızda olmanı da isterdim, aynı zamanlarda geldik buraya. yazlıktan geldikten sonra devam edersin yine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…