- 25 Mart 2014
- 1.395
- 1.781
- 53
evet canım 83.1 di sanırım inşallah görürsün sen de ya zayıflayalım bu sene yeni yıla yeni bedenlerimizle gireriz inşallahİlk geldiğin hafta 83 civarındaydı dimi, öyle hatırlıyorum. İyi maşallah 7 li rakamları da görürsün inşallah yakında. Bende cuma akşam tartılcam en son bakalım ne olcak. 95 i görsem bende
kız ben de öyleydim reflü, gastrit, 3 kere endoskobi helikobakterler, tieazse, sinir sıkışması,
polikistikover, sonracıma malumunuz haşimato troidi. ne ararsan var.... sonra salladım hepsini kafamdan şimdi daha mutluyum. umursamıyorum inan.
Eristeden dolayı cok yiyemedim. Bayılırım yesil mercimege
erişteli yeşil mercimek çorbası(eriştesi çok azdı) kız ben de yaptım bugün aynısını hatta adı da sakala sarkan bizde
beni de sayın diyeceğim ama hiç yemiyororaya da kaçaklar takımı kurarsanız olur ama
yok ki aile de ???dua edin bari
geçiyor kuzum uzun zaman alıyor ama geçiyor. hala çiğ soğan yiyemem çok sevmeme rağmen. turşu sucuk tadımlık. yediklerine dikkat ettikçe geçiyor zamanla. benuyuyamazdım yastıkta oturarak uyurdum ancak. sonra sürekli yemek borum alev alev yanardı. ama hayatımdan birçok yiyeceği çıkardım bi sigara kaldı ona rağmen şükür şimdi eser yok. kilo vermekte faydalı oluyor. zaten teşhis kısmına yazması gerektiği için yazmış bence. sadece proton pompası inhibitörü vermiştir diye düşünüyorumm. daha fazla sorun varsa cevaplayabilirim
Anam sanırım ramazan bitene kadar menüleri bildirmeyi aksatacak. 45 derece sıcaklıkta oruc tutunca bizi bile unutuyor kadın. Ama kontrolüm altında. 2 kilo daha vermis görünüyor su an :) cumaya kadar 120nin altına düsme hedefimiz varGulsum Bacim Hosgeldin
Hayrişin anasi gibi sende kaybolma ama
Yok canım onu da denedim o müzik beni deli ediyor migren im azdı kaç kere. Hatta eşimle gidiyorduk 3 hafta dayanabildim. Sevmiyorum ben sorun bende
Yok canım onu da denedim o müzik beni deli ediyor migren im azdı kaç kere. Hatta eşimle gidiyorduk 3 hafta dayanabildim. Sevmiyorum ben sorun bende
O zaman evde dene migrenin varsa yüksek ses dayanılmaz jullianı tavsiye etmişlerdi bana baya bi güzel
Tam tersi benide o Müzikler gaza getiriyor
Evde jullian yapıyorum sesini kısıp ayrı yerde müzik açıyorum ritim le daha bi istekli oluyo
Tam diyet menüsü uygulayamiyorum yaa kacamaklarim oluyo bayram sonrası inşallah kaçamaksiz devam edebilirim.
Ben de yürüyüşümu yaptım. .4km yi geçmiş sanırımYürüyüsümü yaptım 250 ip atladım hatta anacım da aşka gelip ipi aldı elimden 10 tane atladı
Aynen ablam yaa . İstesem de kosamazdim yürüdüm sadece. Sorma yaa. Ramazan inin en sevdiğim sevmediğim kısmı burası . Yoksa menülerim düzgün de bugun haric .bu durum bana kilo aldırırsa çok uzulcem. Neyse veririm dimi geneEtipufff dizim agriyo diyodun , kosma sakin.
Paklavalari yine goturmussun
Ablam geçmiş olsun . Hastasın falan sanırım. Ben çok giremiyorum anca evden çıkınca. İyi geceler Herkese. Eve giriyoruzfatmanın ağır spor yapmasını açıkçası istemem bence lesli belki ama jillan yapamassın .fatma deneme bile sonra iki büklüm kalırsın kaş yapayım derken göz çıkartma.
fatmanın ağır spor yapmasını açıkçası istemem bence lesli belki ama jillan yapamassın .fatma deneme bile sonra iki büklüm kalırsın kaş yapayım derken göz çıkartma.
fatma lesli yapabilirsin kolay yürüyüş zaten ama jillan açıkçası yapmanı önermem zaten ağrıların var iki büklüm kalırsın. daha sonra uzman eşliğinde sana göre pilates yaptıracak bi yer bulursan oraya git derim.yok ablam şimdi baktım videoya da bana gelmez. bi de leslie ablaya bakmak lazım ama umudum yok pek. peki ben nasıl sıkılaşacağım????
hasta demeyelimde bağırsak sancısı çekiyorum karnımda bir balon var 3gündür voronesim nöbette çıktım onun yorgunluğu.Ablam geçmiş olsun . Hastasın falan sanırım. Ben çok giremiyorum anca evden çıkınca. İyi geceler Herkese. Eve giriyoruz
Geçmiş olsun yasomhasta demeyelimde bağırsak sancısı çekiyorum karnımda bir balon var 3gündür voronesim nöbette çıktım onun yorgunluğu.
asla içmem ben eminecim öyle şeyler midem sakat hiç riske atamam kendimi benimkisi stres bağlı galiba yada üşüttüm.Geçmiş olsun yasom
Karbonatı dene bak :))))
Belki faydası olur adam her hastalığa çare diyo
Sen bilirsin canim.firuzeew Imm ben de gül kaynağın sitesine girip okudum neden önerdiğini falan. Mantıklı geldi,inandım ama @Daydream15 Hülya nın dediği gibi forumda şikayeti olanlar vardı. gaz problemi yaşarsam bırakırım. Bugün merak ettiğim için yapmıştım zaten tadını. Akşam baktım gayet güzel, soğuk suyla özellikle. Ama kilo vermeye etkisi olmadığına üzüldüm. Belki başta şişkinliği atmaya iyidir
Önemli olan devam etmek tabi ki.. Ben aramızda olmanı da isterdim, aynı zamanlarda geldik buraya. yazlıktan geldikten sonra devam edersin yine inşallahyaa ben de burada olmak istiyorum ama menü falan yazamayacağım siteye girene kadar telefonum kapanıyor internet çekmiyor ee sonuçta takımın da kuralları var napayım dışarıdan devam edeceğim mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?