Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım 83.1 di sanırım inşallah görürsün sen de ya zayıflayalım bu sene yeni yıla yeni bedenlerimizle gireriz inşallah
Aynen kuzum, Rabbim nasip etsin inşallah. Benim hesabıma göre ayda dört kiloyla 4×6=24 Aralık ya da ayda 5 kilo verebilirsem 5×5=25 Kasım da bitmiş oluyor benim kilocuklarım :) yazarken çok çabuk bitti valla :) 95-25 eşitttttiirr 70 hatta bi de 69 oldum mu tamamdır

ablam salona da gittim özellikle anlattım durumumu ama hem ağrım oldu hem de yüksek sesli ortam migrenimi artırdı. bi de hamileymişmişim bilmiyordum iyice soğudum

kızlar ben bugün sahur menümü bildirmeyeceeğim. deli gibi yedim fil gibi yedim. hatta önümde fil olsa onu da yerdim. ramazan bana yaramadı tüm gün uyuyorum bi de işahım açıldı bugün, evlere şenlik. iftarı ucuz atlattım ama sahurda akıllara zarar oldu.

Sahurla iftar arası çok yok aslında
Akşam yürüyüşe cikamaz misin

Katılıyorumm bir şey düşünüyorum ama bir de sen yorumla abla mesela jillian birle leslie 1 i aynı anda yürütsem nasıl olur ?

Kendime eziyet vol.1
Zorlanmazsan super olur leslie ile resmen esnedim hicbirseyde zorlanmadim arti her hafta bir kilo gitmişti bende

Amnn bazlama dondurma tatlı
Birden nasil yedin bos mideye oturur bunlar ben olsam kivraniri m

fatmanın ağır spor yapmasını açıkçası istemem bence lesli belki ama jillan yapamassın .fatma deneme bile sonra iki büklüm kalırsın kaş yapayım derken göz çıkartma.

Ablam jullianda arkadaki sarı kız hareketleri çok basit yaptırıyor dikkat ettinmi bilmiyorum
Kızım la yapıyoruz o kendini hiççç yormuyor sarı kıza bakarak yapıyor

Amnn bazlama dondurma tatlı
Birden nasil yedin bos mideye oturur bunlar ben olsam kivraniri m
Bazlama sahurdu
Dondurma tatlı ıyyyy Dediğin gibi içimi kıydı
Nasıl yedim diye sonra çokkk kızıyorum kendime
Nefisle mücadelemde bugün kaybettim
Yarın ben kazanacam inşallah

Bazlama sahurdu
Dondurma tatlı ıyyyy Dediğin gibi içimi kıydı
Nasıl yedim diye sonra çokkk kızıyorum kendime
Nefisle mücadelemde bugün kaybettim
Yarın ben kazanacam inşallah
Valla ben de bugün kaybettim mücadeleyi. Sahurda sıcak pide mağlup etti beni de

Sahurla iftar arası çok yok aslında
Akşam yürüyüşe cikamaz misin

iftar 20:25 gibi burada ben 10:30da işe gitmek için evden çıkıyorum canım. yani ramazanda akşam yürüme şansım yok maalesef. bugün işten çıkınca 1 saat yürümeyi planlıyorum son 10 gün en azından bakalım yapabilirsem??

hasta demeyelimde bağırsak sancısı çekiyorum karnımda bir balon var 3gündür voronesim nöbette çıktım onun yorgunluğu.
Kayısı falan da yapmıştır belkim. İyi gelecek şeyleri denemissindir ablam umarim iyi gelir. Kendini de yorma yahu nöbettı falan. Dünyayı sen mi kurtarcan bi biz çalışırız öyle aman tam olsun canla başla dieee.bazısı rahat işin kolayına kaçar yormaz kafayı bi öyle olamıyorz kiii. Beden de rahatlasin. Stres de büyük etken sindirim boşaltım a

Valla ben de bugün kaybettim mücadeleyi. Sahurda sıcak pide mağlup etti beni de

ben söylemeyeceğim ne yediğimi, aynura vuracak zaten ama bir fille yarışır yediklerim. yanımdaki arkadaş tabağındakileri de bana verdi korkusundan onu yemeyeyim diye o derece yani

Fistiklar destan yazmaya geldim :-D bu saat oldu hala uyumadim sahrumu yaptim yarin donuyorum insallah. Off İzmir bana cok artiya mal oldu. Diyetttim diyorum burda diyet olmaz diye diye ne kadar ciss varsa yedim :-( cumaya kadr ne kadarini verebilirsem kardir.
Biz bugun Gizemle bulustuk ohh kahvemizi ictik sohbet ettik, darisi İstanbuldaki bulusmlarimiza.
Nazara gelmezsem iyidir arkadaslarin yarimi nerde biraktigimi sordular benim kusda yillik iznini vermemisler diger yarisi calisiyor diyor, bir dahakine diger yarimi getirecekmisim
Asli spor grubuna bakamadm ama bende varim. Zaten lesli yapiyorum, jillianda uyar bana. Bu arada ablalarim hedefinize daha varsa bence jillian yerien leslie yapin.

Ben artik uyuyorum cikiyprum iyi geeler :-*

ben söylemeyeceğim ne yediğimi, aynura vuracak zaten ama bir fille yarışır yediklerim. yanımdaki arkadaş tabağındakileri de bana verdi korkusundan onu yemeyeyim diye o derece yani
Soyle yaaa..yaz bence sahur menünü de .. Ben çok abartmadim galiba . Hani el içi kadar yemişimdir de uzun zaman oldu.ekmek arası lokma isirmadim di. Böyle sıcak peynir yumurta pek güzel yendi. Daha çok yerdim de frenledim. Kızlara yazamam die..Bi de var ya bugün kendime dar tayt gibim bi kot aldım. Oh mis girdim içine. O geldi aklıma yersem kilo alırım. Pantolonâ giremem boşa almış olurum dir korktum

ha hayyy. . Yalnız değilim demek. Burda diyet olmaz die die yediren grubu senjn de başındaymis demek. daha benim 1 ay dan fazla var ama . Ne güzel sen dönüyor sun düzenine

ha hayyy. . Yalnız değilim demek. Burda diyet olmaz die die yediren grubu senjn de başındaymis demek. daha benim 1 ay dan fazla var ama . Ne güzel sen dönüyor sun düzenine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…