Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım yazmayacağım herkes şaştı zaten yediklerime. ne varsa yedim

Yaşasııın :) ben 63 kiloyum zaten çok fazla değil ama sıkılaşmam lazım

Ben niye +1 kilodayım tamam tuvalet problemim var ama o kadr da değil yaaa iftar öncesi tartıldığımız kilo gerçekten az çıkıyor galiba

Günaydın kızlarrrr...dün akşam tel.u elime alamadım,stardakı diziye bakıyorduk kocamla,ay bi gerilmişim kiii...uykuma girdi yaaa...
asfarovski teyzen gelmiş hoş gelmiş...liste dışı olacaksa tabiki gele bilir...zamanla onu da alırız listeye...
@Daydream15 hülyam o gelen prenses di qaliba...gülsüm deyildi yalnış hatırlamıyorsam...

Sana katılıyorum aslı ramazanda sonra sabah kilolarimizin bu kadar düşük cikmiyacak bence
Kararcım seni çok kararlı ve azimli görüyorum.çok iyi...inşallah tatilden döndüyünden şaşıracaklar seni görenler...tatil ne zaman bitiyo?tahmin ede biliyorum,hiç bitmesini istemiyorsun.ben de öyleyim babamlara gittiyimde günlerin bitmesini istemiyorum.döndüyüm gün hep sinir küpü olurum,aydan bilir...

Günaydın canıım, biraz kendini anlatsa eski üyeler, ne güzel olardı
Üzümüm benim hakkımda da mı bilmiyosun?bilmiyosan anlatayım...hatta bak ben senin hakkında bilmiyomuşum,ne garip ya....bi engineer bi de senin hakkında az şey biliyorum...

Hulya li Asli_95 ramazan dışındaki zamanlarda da perşembe akşamı 6 dan sonra sadece su içme kuralı var ya ona uysak daha az çıkarız tartıda. Bi nevi oruç gibi ama ben pek uyamadım ona

Yok ben 6ya doğru yenek yiyorum zaten 7 gibiçok az meyve yedim sadece o da o kadar etkilemez anlamadım niye bu kadr fark oldu bence kesinlikle iftar öncesi çok yanıltıyor

Yok ben 6ya doğru yenek yiyorum zaten 7 gibiçok az meyve yedim sadece o da o kadar etkilemez anlamadım niye bu kadr fark oldu bence kesinlikle iftar öncesi çok yanıltıyor
Tabiki fark edecek canım benim,en son saat 5de yedin içtin diyelim elbette ki saat 9da tartıldığında kilon çok çıkar,ama akşama doğru saat 6da tartıldığında daha az çıkmış olursun...yani hani en son 6da yiyip de sabah 9da tartıldığımdakı gibi oluyo...ramazanda da hep iftar öncesi tartılacalğımız için sorun yok bence....

Üzümüm benim hakkımda da mı bilmiyosun?bilmiyosan anlatayım...hatta bak ben senin hakkında bilmiyomuşum,ne garip ya....bi engineer bi de senin hakkında az şey biliyorum...
Aynuram
Niye az geliyorsun ? Bir sebebi varmi ?

Günaydın canıım, biraz kendini anlatsa eski üyeler, ne güzel olardı
Anlatalim Üzumcum 39 yasinda . 25 senedir diyet icinde ,3 de bebesi olan takimin demis baslarindanim .. 8 yildir buralardayim . 4-5 yil once 6. Takimdan 22 kilo vererek 58
kiloyla mezun oldum . 62-65 arasini 3-4 korudum sonra arka
arkaya gelen tatllerde 70 olunca tekrar vermeye calistim 1-2 yildirde 67 civarlarinda geziniyorum . Bi turlu 65 altina inemedim anca kilo koruyorum
İste tabi bunda benim yasam
tarziminda etkisi var , simdi ramazan evdeyim yoksa o sohbet senin bu arkadas benim gezer dururum ..
Buralardayim İste kendime pek faydam olmasada sizlere elimden geldigince yardimci olmak icin buralardayim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…