- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Soyle yaaa..yaz bence sahur menünü de .. Ben çok abartmadim galiba . Hani el içi kadar yemişimdir de uzun zaman oldu.ekmek arası lokma isirmadim di. Böyle sıcak peynir yumurta pek güzel yendi. Daha çok yerdim de frenledim. Kızlara yazamam die..Bi de var ya bugün kendime dar tayt gibim bi kot aldım. Oh mis girdim içine. O geldi aklıma yersem kilo alırım. Pantolonâ giremem boşa almış olurum dir korktum
Fistiklar destan yazmaya geldim :-D bu saat oldu hala uyumadim sahrumu yaptim yarin donuyorum insallah. Off İzmir bana cok artiya mal oldu. Diyetttim diyorum burda diyet olmaz diye diye ne kadar ciss varsa yedim :-( cumaya kadr ne kadarini verebilirsem kardir.
Biz bugun Gizemle bulustuk ohh kahvemizi ictik sohbet ettik, darisi İstanbuldaki bulusmlarimiza.
Nazara gelmezsem iyidir arkadaslarin yarimi nerde biraktigimi sordularbenim kusda yillik iznini vermemisler diger yarisi calisiyor diyor, bir dahakine diger yarimi getirecekmisim
Asli spor grubuna bakamadm ama bende varim. Zaten lesli yapiyorum, jillianda uyar bana. Bu arada ablalarim hedefinize daha varsa bence jillian yerien leslie yapin.
Ben artik uyuyorum cikiyprum iyi geeler :-*
Sana katılıyorum aslı ramazanda sonra sabah kilolarimizin bu kadar düşük cikmiyacak benceBen niye +1 kilodayımtamam tuvalet problemim var ama o kadr da değil yaaa iftar öncesi tartıldığımız kilo gerçekten az çıkıyor galiba
Günaydın canıım, biraz kendini anlatsa eski üyeler, ne güzel olardıgünaydın hanımlar,
Kararcım seni çok kararlı ve azimli görüyorum.çok iyi...inşallah tatilden döndüyünden şaşıracaklar seni görenler...tatil ne zaman bitiyo?tahmin ede biliyorum,hiç bitmesini istemiyorsun.ben de öyleyim babamlara gittiyimde günlerin bitmesini istemiyorum.döndüyüm gün hep sinir küpü olurum,aydan bilir...Sana katılıyorum aslı ramazanda sonra sabah kilolarimizin bu kadar düşük cikmiyacak bence
Üzümüm benim hakkımda da mı bilmiyosun?bilmiyosan anlatayım...hatta bak ben senin hakkında bilmiyomuşum,ne garip ya....bi engineer bi de senin hakkında az şey biliyorum...Günaydın canıım, biraz kendini anlatsa eski üyeler, ne güzel olardı
Tabiki fark edecek canım benim,en son saat 5de yedin içtin diyelim elbette ki saat 9da tartıldığında kilon çok çıkar,ama akşama doğru saat 6da tartıldığında daha az çıkmış olursun...yani hani en son 6da yiyip de sabah 9da tartıldığımdakı gibi oluyo...ramazanda da hep iftar öncesi tartılacalğımız için sorun yok bence....Yok ben 6ya doğru yenek yiyorum zaten 7 gibiçok az meyve yedim sadece o da o kadar etkilemez anlamadım niye bu kadr fark oldu bence kesinlikle iftar öncesi çok yanıltıyor
İftar oncesi kilonuz normal kilonuzdan 500- 1 kilo az cikarBen niye +1 kilodayımtamam tuvalet problemim var ama o kadr da değil yaaa iftar öncesi tartıldığımız kilo gerçekten az çıkıyor galiba
Hava cok sicak olmasa bende sabah yuruyuse cikicam kararcim ama fena ... Az calis istersenGözüm spor aletlerin azıcık calissam çok susarmiyim
Saraycam ramazanin galibi sen olacaksin . Menulerin yapmak istedigim ama yapamadigim Gibilergünaydın hanımlar,
AynuramÜzümüm benim hakkımda da mı bilmiyosun?bilmiyosan anlatayım...hatta bak ben senin hakkında bilmiyomuşum,ne garip ya....bi engineer bi de senin hakkında az şey biliyorum...
Anlatalim Üzumcum 39 yasinda . 25 senedir diyet icinde ,3 de bebesi olan takimin demis baslarindanim .. 8 yildir buralardayim . 4-5 yil once 6. Takimdan 22 kilo vererek 58Günaydın canıım, biraz kendini anlatsa eski üyeler, ne güzel olardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?