Boşuna secmedimya ,İste benim gelinimRahmetli kayin validem yattigi yer nur olsun . Sürünün önüne gectim kuzunun iyiSini sectim derdi o hesap bende oyle yaptim hayallahim
Ben de varıım canıımBayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz
aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
@Mor Vampir
koza16
@HIRSIZI
@psikohayris
Ablam tel.dan bıktım vallaha.geçen anladım ki tüm hayatımı sarmış...aslında buradayım hep,dün akşam gelemedim bi tek...peri gelene kadar idare edicem sonra kaçıcam buradanAynuram
Niye az geliyorsun ? Bir sebebi varmi ?
Yaso abla hep öyledir.aman cıss yaptım asın beni kesin beni der ama altından cısın en masumu çıkarYasemin dun cis yedim dedigin birkac patatesmiydi.
Oglan evde olunca kendin disinda bisiler pisiriyorsun ve goz gorup nefis katlanmiyor malesef .,.
Yinede tebrik ederimnBacim ireden taktire şayan masallah ..
Bagirsaklarinin durumu bencede piskoljikrabbim Şifa versin insallah .
Tabiki fark edecek canım benim,en son saat 5de yedin içtin diyelim elbette ki saat 9da tartıldığında kilon çok çıkar,ama akşama doğru saat 6da tartıldığında daha az çıkmış olursun...yani hani en son 6da yiyip de sabah 9da tartıldığımdakı gibi oluyo...ramazanda da hep iftar öncesi tartılacalğımız için sorun yok bence....
İftar oncesi kilonuz normal kilonuzdan 500- 1 kilo az cikar
Canım her alete çıktım 20 tekrar yaptım daha çok yapasim vardı bıraktımHava cok sicak olmasa bende sabah yuruyuse cikicam kararcim ama fena ... Az calis istersen.
Onun da selamı varmıs. Abla iftarı yaptıktan sonra biraz dinlenip yürümeye cıkıyor. Gwlince zaten yorgun oluyor erkenden uyuyor. Gün icinde görüsemiyoruz kendisiyle aynı evin icindeHayriş annene selamlar ,tek kilosunu versin idare ederiz bayram sonrasina kadar.
Aslıcım perşenbe günü sadece protein yiycen,6dan sonra su içicen sadece,10da su içmeyi de bırakıcan.akşam saatlerde meyve yemiycen,ha bi de 1saat yürüyüş yapıcan oldu da bitti...İlaç aldığım için oruç tutmuyorum şu an cumaya kadar bu artıyı napıcam beeen
Yandım valla cuma
Sakalim yokİlaç aldığım için oruç tutmuyorum şu an cumaya kadar bu artıyı napıcam beeen
Yandım valla cuma
Sen ne alemdesin aynura ortada menun neyin yokAslıcım perşenbe günü sadece protein yiycen,6dan sonra su içicen sadece,10da su içmeyi de bırakıcan.akşam saatlerde meyve yemiycen,ha bi de 1saat yürüyüş yapıcan oldu da bitti...
Evet kaptan aynı senin gibi düşünüyorum benide çok etkiliyor Eylül'ün 2 yolculuk 2 ay kalıyorum kilonun çoğunu vermek istiyorum asla vazgecmiycem hele şu koca göbek en uzuldugum nokta bu bel fıtığı olduğu için dikkatli yapmam gerekiyo bide bölgesel zayıflama aletlerini inceliyoruz antalyada bir merkezde iyi bir sistem buldum onuda deniycemKararcım seni çok kararlı ve azimli görüyorum.çok iyi...inşallah tatilden döndüyünden şaşıracaklar seni görenler...tatil ne zaman bitiyo?tahmin ede biliyorum,hiç bitmesini istemiyorsun.ben de öyleyim babamlara gittiyimde günlerin bitmesini istemiyorum.döndüyüm gün hep sinir küpü olurum,aydan bilir...
canım benim inşllah ramazan olunca davetlerde insan kendini kybediyor bende sana güveniyorum prensesSerpil ablam cisslari yok edersin sporla sen basarirsin ben sana guveniyorum biliyosun balimmm
Ben de öylesine ablam...iftarda yemektün 2porsiya yiyorum hep,doyamıyorum...bi de 2gündür irmik helvası uaptım akşamları onu yiyorum 2kaşık falan...kilom da aynılarda....bu kadar yiyorum kilo da almıyorum,o yüzden keyfini çıkarıyorumm...Sen ne alemdesin aynura ortada menun neyin yok.
Ilk defa duydum o nasıl çorbaymışsakala sarkan diyorlar. ben de ilk kez kendim piişirdim ama beğendik
Ooo 2aya sen baya kilo vere bilirsin kararcım.çünki metobolizman iyi,kesin çok deyişicen 2ayda...güzel güzül dinlenirsin.senin kaç çocuk vardı?bi de yaşın kaçtı?Evet kaptan aynı senin gibi düşünüyorum benide çok etkiliyor Eylül'ün 2 yolculuk 2 ay kalıyorum kilonun çoğunu vermek istiyorum asla vazgecmiycem hele şu koca göbek en uzuldugum nokta bu bel fıtığı olduğu için dikkatli yapmam gerekiyo bide bölgesel zayıflama aletlerini inceliyoruz antalyada bir merkezde iyi bir sistem buldum onuda deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?