Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yasemin dun cis yedim dedigin birkac patatesmiydi .
Oglan evde olunca kendin disinda bisiler pisiriyorsun ve goz gorup nefis katlanmiyor malesef .,.
Yinede tebrik ederimnBacim ireden taktire şayan masallah ..

Bagirsaklarinin durumu bencede piskoljik rabbim Şifa versin insallah .

Ben de varıım canıım Sonuç ne çıkar bilmiyorum ama jıllıan daha etkili olur gibi geliyo

Aynuram
Niye az geliyorsun ? Bir sebebi varmi ?
Ablam tel.dan bıktım vallaha.geçen anladım ki tüm hayatımı sarmış...aslında buradayım hep,dün akşam gelemedim bi tek...peri gelene kadar idare edicem sonra kaçıcam buradan
bi de oruçdan dolayı pek keyfim olmuyo sinirli ve çekilmez oluyorum

Yaso abla hep öyledir.aman cıss yaptım asın beni kesin beni der ama altından cısın en masumu çıkar

İlaç aldığım için oruç tutmuyorum şu an cumaya kadar bu artıyı napıcam beeen

İftar oncesi kilonuz normal kilonuzdan 500- 1 kilo az cikar

Yandım valla cuma

Hulya li Asli_95 ramazan dışındaki zamanlarda da perşembe akşamı 6 dan sonra sadece su içme kuralı var ya ona uysak daha az çıkarız tartıda. Bi nevi oruç gibi ama ben pek uyamadım ona
Bende uyamiyorum çay içmeyi çok seviyorum akşamları kitap okurken küçük bir kase leblebi veya meyve çok iyi oluyor

Hayriş annene selamlar ,tek kilosunu versin idare ederiz bayram sonrasina kadar .
Onun da selamı varmıs. Abla iftarı yaptıktan sonra biraz dinlenip yürümeye cıkıyor. Gwlince zaten yorgun oluyor erkenden uyuyor. Gün icinde görüsemiyoruz kendisiyle aynı evin icinde
Ama şunu söyliym anam bu hızla giderse kacaklar takımı bu hafta birinci olur
Ödem falan hicbisey kalmadi

Yandım valla cuma
Aslıcım perşenbe günü sadece protein yiycen,6dan sonra su içicen sadece,10da su içmeyi de bırakıcan.akşam saatlerde meyve yemiycen,ha bi de 1saat yürüyüş yapıcan oldu da bitti...

Yandım valla cuma
Sakalim yok
Ben oyuzden oylen tartilmistimya . Hatta listeye fazla olsun diye oylenki kilomu demistim sabahki daha fazlaydi . Ama benimki bile dogru olmadi su an o kiloyu goremiyorum

Aksam cok su kaybi oluyor hatta ben bigun fena susadim demistimya iftar oncasi 66.3 gelmistim . Yani normal kilomdan 1-2 kilo asagisi ...

Aslıcım perşenbe günü sadece protein yiycen,6dan sonra su içicen sadece,10da su içmeyi de bırakıcan.akşam saatlerde meyve yemiycen,ha bi de 1saat yürüyüş yapıcan oldu da bitti...
Sen ne alemdesin aynura ortada menun neyin yok .

Evet kaptan aynı senin gibi düşünüyorum benide çok etkiliyor Eylül'ün 2 yolculuk 2 ay kalıyorum kilonun çoğunu vermek istiyorum asla vazgecmiycem hele şu koca göbek en uzuldugum nokta bu bel fıtığı olduğu için dikkatli yapmam gerekiyo bide bölgesel zayıflama aletlerini inceliyoruz antalyada bir merkezde iyi bir sistem buldum onuda deniycem

Sen ne alemdesin aynura ortada menun neyin yok .
Ben de öylesine ablam...iftarda yemektün 2porsiya yiyorum hep,doyamıyorum...bi de 2gündür irmik helvası uaptım akşamları onu yiyorum 2kaşık falan...kilom da aynılarda....bu kadar yiyorum kilo da almıyorum,o yüzden keyfini çıkarıyorumm...
bi de şu irmik helvası ne kadar süre bozulmadan durur abla?

Ooo 2aya sen baya kilo vere bilirsin kararcım.çünki metobolizman iyi,kesin çok deyişicen 2ayda...güzel güzül dinlenirsin.senin kaç çocuk vardı?bi de yaşın kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…