Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo 2aya sen baya kilo vere bilirsin kararcım.çünki metobolizman iyi,kesin çok deyişicen 2ayda...güzel güzül dinlenirsin.senin kaç çocuk vardı?bi de yaşın kaçtı?
1 oğlum var oda tedaviyle oldu 77 doğumluyum insan kilo alınca çok dalıyor kendini tarzı olan giyinme ve bakımlı olmayı seven biriyim ama özellikle çocuk tedavisi dönemi ve düşük tehlikesiyle 9 ay yatağa cakilmak beni çok değiştirmiş şimdi daha iyi anlıyorum

Dolapta 3-4 gun durur kapali kutuda .

Doğru diyorsun sonra aklıma geldi başkası olduğu yazamadım...

maşallah 22kilomuuuu

günaydın gençler nasılsınız ? Patetes kızartması pide yiyince suçlu histtim kendimi her ramazan kilo verirdim bu ramazan kiloda veremedim ilginç olanda bu neyse almayalımda ) hayrişim annene kızma sakın inanki normal şartlarda bu hastalık ağırlaştırıyor vücudu bide oruç kafasını kaldıramıyordur bazen hep uyumak istiyorum bende

Üzümüm benim hakkımda da mı bilmiyosun?bilmiyosan anlatayım...hatta bak ben senin hakkında bilmiyomuşum,ne garip ya....bi engineer bi de senin hakkında az şey biliyorum...
Evet Aynuram senin hakkında bilmiyorum. Ve yüzlerinizi de merak ediyorum. Keşke başka kimsenin göremeyeceği sadece bu gruptakilerin gördüğü albüm olsa, herkes resmini koysa :)
Ay 67 de iyi ablam, boyunu bilmiyorum ama 58 baya azmış, maşallah ne güzel vermişsin. Allah evlatlarını bağışlasın, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Sen baya küçük evlenmişsin sanki, doğru mu :)

Yok abla ne kızması. Halini görüyorum kadının. Yiyip içtiklerine karışıyorum sürekli. Evdeki didişmelerimizi görmen lazım .Benim yemekler yağsız ve tuzsuz olur. Elim öyle alışmış. Tuzu hiç sevmiyorum . Annem de haliyle yadırgıyor yemeklerimi. Dün doğum günüydü. Tiramisu yaptım. Kremasına tariftekinin yarısı kadar şeker koyunca başladı söylenmeye

Mümkün aynura abla ozelden msj atsın tüm takımı eklesin sadece takımda kiler görür resimleri

Evet uzumcum 18 de evlendim 19 da anne oldum . 20 .17 ve 15 yaslarinda evlatlarim var rabbim hepimizinkini bagislasin . Koca kaciyodu sanki ne var evlenecek ama okumayinca mecbur evleniyorsun . Hamdolsun sikayetci degilim . Ben once evlendim simdide o vakit yapamadiklarimi yapiyorum icimde en cok kalan okumakti hamdolsun simdi uni.kapisindayim ..

Bayum Kisa canim 1.57. Ama 58 bende pek iyi durmadi cocuk gibi oldun dediler boyda olnayinca ideal kilom 62
Eskiden vermek dahakolaydi bunye senelerce bi al bi ver olunca artik pek gitmiyor , eh haliylede diyet yapacak sabir kalmadi bendede . Dile kolay 25 yil :)...
Anlat dedin seceremi doktum ha

Mümkün aynura abla ozelden msj atsın tüm takımı eklesin sadece takımda kiler görür resimleri

Kendi fotoğrafımızı koyup albümü sadece izlediklerim diye değiştirrsek sadece izlediklerimiz görür zaten öyle olabilir :)

Ben ona çok üşeniyorum ama avatarımı bir süreliğine kendi fotğrafım yapabilirim

Abla 60 ol bari ideal 62 çok değil mi ya ?

Siteye direk atılan resimler google amcada herkes tarafından görünüyor diye öyle dedim albümlerde öyle mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…