1 oğlum var oda tedaviyle oldu 77 doğumluyum insan kilo alınca çok dalıyor kendini tarzı olan giyinme ve bakımlı olmayı seven biriyim ama özellikle çocuk tedavisi dönemi ve düşük tehlikesiyle 9 ay yatağa cakilmak beni çok değiştirmiş şimdi daha iyi anlıyorumOoo 2aya sen baya kilo vere bilirsin kararcım.çünki metobolizman iyi,kesin çok deyişicen 2ayda...güzel güzül dinlenirsin.senin kaç çocuk vardı?bi de yaşın kaçtı?
Ala olur niye olmasin, fakat vucudun spora alisik degilse zor olur tavsiye etmem
Donusumlu yap sonrada her ikisini ...
Kendine eziyet ariyorsan vede incelme istiyorsan daha iyi bir yol var callanetics
Rabbim skntilarini gidersin,sakin yemeklere saldirma stresten spora saldır
Leslie yi bende seviyorum jillian da çok sıkılaştırıyor bakalım bir şeyler yapacağım :)Zorlanmazsan super olur leslie ile resmen esnedim hicbirseyde zorlanmadim arti her hafta bir kilo gitmişti bende
Dolapta 3-4 gun durur kapali kutuda .Ben de öylesine ablam...iftarda yemektün 2porsiya yiyorum hep,doyamıyorum...bi de 2gündür irmik helvası uaptım akşamları onu yiyorum 2kaşık falan...kilom da aynılarda....bu kadar yiyorum kilo da almıyorum,o yüzden keyfini çıkarıyorumm...
bi de şu irmik helvası ne kadar süre bozulmadan durur abla?
Yaşli , mayolu ablalarin yaptigi 30 sene oncesi videolarO ne ki ablaa ?
Doğru diyorsun sonra aklıma geldi başkası olduğu yazamadım...@_AYNURA_
Hülya ablam biliyorum ama Gülsüm daha önce gelmişti.
Valla ben kaçırmamaya çalışıyorum ama tutabilecek miyiz bilmem. Hem 1 ay kadar önceydi ilk gelişi. kaçaklarda olsa bizimle olmaz mı? başka takıma yönlendirilen başka biriydi ablam Gülsüm değil
maşallah 22kilomuuuuAnlatalim Üzumcum 39 yasinda . 25 senedir diyet icinde ,3 de bebesi olan takimin demis baslarindanim .. 8 yildir buralardayim . 4-5 yil once 6. Takimdan 22 kilo vererek 58
kiloyla mezun oldum . 62-65 arasini 3-4 korudum sonra arka
arkaya gelen tatllerde 70 olunca tekrar vermeye calistim 1-2 yildirde 67 civarlarinda geziniyorum . Bi turlu 65 altina inemedim anca kilo koruyorum
İstetabi bunda benim yasam
tarziminda etkisi var , simdi ramazan evdeyim yoksa o sohbet senin bu arkadas benim gezer dururum..
Buralardayim İste kendime pek faydam olmasada sizlere elimden geldigince yardimci olmak icin buralardayim....
Evet Aynuram senin hakkında bilmiyorum. Ve yüzlerinizi de merak ediyorum. Keşke başka kimsenin göremeyeceği sadece bu gruptakilerin gördüğü albüm olsa, herkes resmini koysa :)Üzümüm benim hakkımda da mı bilmiyosun?bilmiyosan anlatayım...hatta bak ben senin hakkında bilmiyomuşum,ne garip ya....bi engineer bi de senin hakkında az şey biliyorum...
Ay 67 de iyi ablam, boyunu bilmiyorum ama 58 baya azmış, maşallah ne güzel vermişsin. Allah evlatlarını bağışlasın, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Sen baya küçük evlenmişsin sanki, doğru mu :)Anlatalim Üzumcum 39 yasinda . 25 senedir diyet icinde ,3 de bebesi olan takimin demis baslarindanim .. 8 yildir buralardayim . 4-5 yil once 6. Takimdan 22 kilo vererek 58
kiloyla mezun oldum . 62-65 arasini 3-4 korudum sonra arka
arkaya gelen tatllerde 70 olunca tekrar vermeye calistim 1-2 yildirde 67 civarlarinda geziniyorum . Bi turlu 65 altina inemedim anca kilo koruyorum
İstetabi bunda benim yasam
tarziminda etkisi var , simdi ramazan evdeyim yoksa o sohbet senin bu arkadas benim gezer dururum..
Buralardayim İste kendime pek faydam olmasada sizlere elimden geldigince yardimci olmak icin buralardayim....
Yok abla ne kızması. Halini görüyorum kadının. Yiyip içtiklerine karışıyorum sürekli. Evdeki didişmelerimizi görmen lazım .günaydın gençler nasılsınız ? Patetes kızartması pide yiyince suçlu histtim kendimi her ramazan kilo verirdim bu ramazan kiloda veremedim ilginç olanda bu neyse almayalımda ) hayrişim annene kızma sakın inanki normal şartlarda bu hastalık ağırlaştırıyor vücudu bide oruç kafasını kaldıramıyordur bazen hep uyumak istiyorum bende
Mümkün aynura abla ozelden msj atsın tüm takımı eklesin sadece takımda kiler görür resimleriEvet Aynuram senin hakkında bilmiyorum. Ve yüzlerinizi de merak ediyorum. Keşke başka kimsenin göremeyeceği sadece bu gruptakilerin gördüğü albüm olsa, herkes resmini koysa :)
Ay 67 de iyi ablam, boyunu bilmiyorum ama 58 baya azmış, maşallah ne güzel vermişsin. Allah evlatlarını bağışlasın, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Sen baya küçük evlenmişsin sanki, doğru mu :)
Bizim forumda da sayfası varmış onu buldumYaşli , mayolu ablalarin yaptigi 30 sene oncesi videolar
Ay guldugume bakmayin cok super bisi ama zor netden bak ne dedigimi anlarsin , fena inceltiyor.
Evet uzumcum 18 de evlendim 19 da anne oldum . 20 .17 ve 15 yaslarinda evlatlarim var rabbim hepimizinkini bagislasin . Koca kaciyodu sanki ne var evlenecekEvet Aynuram senin hakkında bilmiyorum. Ve yüzlerinizi de merak ediyorum. Keşke başka kimsenin göremeyeceği sadece bu gruptakilerin gördüğü albüm olsa, herkes resmini koysa :)
Ay 67 de iyi ablam, boyunu bilmiyorum ama 58 baya azmış, maşallah ne güzel vermişsin. Allah evlatlarını bağışlasın,
hayırlı evlat olsunlar inşallah. Sen baya küçük evlenmişsin sanki, doğru mu :)
Mümkün aynura abla ozelden msj atsın tüm takımı eklesin sadece takımda kiler görür resimleri
Evet uzumcum 18 de evlendim 19 da anne oldum . 20 .17 ve 15 yaslarinda evlatlarim var rabbim hepimizinkini bagislasin . Koca kaciyodu sanki ne var evlenecekama okumayinca mecbur evleniyorsun . Hamdolsun sikayetci degilim . Ben once evlendim simdide o vakit yapamadiklarimi yapiyorum icimde en cok kalan okumakti hamdolsun simdi uni.kapisindayim ..
Bayum Kisa canim 1.57. Ama 58 bende pek iyi durmadi cocuk gibi oldun dediler boyda olnayincaideal kilom 62
Eskiden vermek dahakolaydi bunye senelerce bi al bi ver olunca artik pek gitmiyor , eh haliylede diyet yapacak sabir kalmadi bendede . Dile kolay 25 yil :)...
Anlat dedin seceremi doktum ha
Siteye direk atılan resimler google amcada herkes tarafından görünüyor diye öyle dedim albümlerde öyle mi bilmiyorumKendi fotoğrafımızı koyup albümü sadece izlediklerim diye değiştirrsek sadece izlediklerimiz görür zaten öyle olabilir :)
Ben ona çok üşeniyorum ama avatarımı bir süreliğine kendi fotğrafım yapabilirim
Siteye direk atılan resimler google amcada herkes tarafından görünüyor diye öyle dedim albümlerde öyle mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?