- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Siteye direk atılan resimler google amcada herkes tarafından görünüyor diye öyle dedim albümlerde öyle mi bilmiyorum
Görünmüyor canm olmusBenim profile bi baksana abla foto gözüküyor mu ?
Evet takip etmem lazım o zaman görünmesi için benim kızlara sözüm vardı elbise almıştım foto atcaktım güya hala atmadım onu ayarlayıp atabilirim aslında bendeGörünmüyor canm olmus
Bende onu demiştim abla az önce dur koyup kaldırayım ben 15 dk süresi var fotonun kim yakalarsaBizler resimleri avatara koyup kaldiriyoruz kizlar daha kolay ....
hadi bakalım bekliyorum :)Bende onu demiştim abla az önce dur koyup kaldırayım ben 15 dk süresi var fotonun kim yakalarsa
Anam kaküllerini yirim senin. Maşallah çok güzelmişsinBende onu demiştim abla az önce dur koyup kaldırayım ben 15 dk süresi var fotonun kim yakalarsa
Teşekkür ederimm ama şimdi uzatmaya çalışıyorum onları 1 sene oldu kullanalı sıkıldım olmadı bi albüm yapayım ben burda memelekete gelince bilgisayarda bir sürü fotoğrafımı buldumAnam kaküllerini yirim senin. Maşallah çok güzelmişsin
Teşekkür ederim ablacım :)Maşallah sana kahkullu güzel
Kara kuzum kaç yaşındasin senTeşekkür ederim ablacım :)
22 yaşındayım ablam ben ama daha minik dururum :)Kara kuzum kaç yaşındasin sen
Gorende 200 kılo oldun sanacak yine olursun canm ne varBi fotoğrf buldum şu an yıkıldım resmeen gençlik yıllarım lise fotoğrafımı buldum 5 - 6 sene öncesi falan 48 kilo olduğum zamanlar Allahımm neasıl bu hale geldim ben
Bende kasımda 21 olcam kız22 yaşındayım ablam ben ama daha minik dururum :)
Çok yakışıyor kahkül. Bence kullanmalısınTeşekkür ederimm ama şimdi uzatmaya çalışıyorum onları 1 sene oldu kullanalı sıkıldım olmadı bi albüm yapayım ben burda memelekete gelince bilgisayarda bir sürü fotoğrafımı buldum
Anaaa ben de büyük sanıyordum seniBende kasımda 21 olcam kızniye herkes büyük sanio ya
200 değilde 68 olmuştum ablam vallaGorende 200 kılo oldun sanacak yine olursun canm ne var
Şaka değil de miBende kasımda 21 olcam kızniye herkes büyük sanio ya
Evet ama çok zor yazın kahkül kullanmak :)Çok yakışıyor kahkül. Bence kullanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?