Evet seni de ekledim
Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun. Cidden çok üzüldm
Çok üzüldüm,çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun zor işler Rabbim güç kuvvet sabır versin
Aaama yaaa bende goremedim sizi aksama tekrar toplanalim saat ayrlayipbende ucaktayim yarim saattir bekliyoruz rotr yapti gene poff. Kendimi cok yorgun hissediyorum, uykusuzum da kiloda aldim offf. Neyse ki herseye dgerdi 4 gunum.
Mutlu donmene çok sevindim hayirli yolculuklar kuzumAaama yaaa bende goremedim sizi aksama tekrar toplanalim saat ayrlayipbende ucaktayim yarim saattir bekliyoruz rotr yapti gene poff. Kendimi cok yorgun hissediyorum, uykusuzum da kiloda aldim offf. Neyse ki herseye dgerdi 4 gunum.
inşallah ben de öyle düşünüyorum :)Önemli olan devam etmek tabi ki.. Ben aramızda olmanı da isterdim, aynı zamanlarda geldik buraya. yazlıktan geldikten sonra devam edersin yine inşallah
olursun olursun hatta daha sonra 70 i beğenmez daha da kilo vermek istersin :)Aynen kuzum, Rabbim nasip etsin inşallah. Benim hesabıma göre ayda dört kiloyla 4×6=24 Aralık ya da ayda 5 kilo verebilirsem 5×5=25 Kasım da bitmiş oluyor benim kilocuklarım :) yazarken çok çabuk bitti valla :) 95-25 eşitttttiirr 70 hatta bi de 69 oldum mu tamamdır
Hayırlısı olsun canım,tatilini bitirir atanırsın kuzucum...slm kızlar
sabah spor yaptım ana girebildim, 30 dk yürüyüş
60 squat
400 popo kaldırma
100 iç bacak
100 üst bacak
moralim çok bozuk, atanamadımkasım ayını beklıycem tekrar tercıh yapmak için...
öyle yapıcam abladua et nolur atanıyım..Hayırlısı olsun canım,tatilini bitirir atanırsın kuzucum...
slm kızlar
60 squat
400 popo kaldırma
100 iç bacak
100 üst bacak
Herşeyin hayırlısı..bozma moralini...slm kızlar
60 squat
400 popo kaldırma
100 iç bacak
100 üst bacak
canım benim inşllah ramazan olunca davetlerde insan kendini kybediyor bende sana güveniyorum prenses
cok tesekkur ederımm kısmetım değilmiş demekki :)Her şeyin bir zamanı vardır kuzum üzme tatlı canını
saol canm :)Herşeyin hayırlısı..bozma moralini...
Nerdesin balm özledim yaEfendim adasim
Benim nedenn karnem yok canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?