Nerdesin balm özledim ya
Oh maşallah hakettin kardeşimBuralardayimmmm kuzummm bende şeni ozledimmmevdeyim oh mis uyuyoruk bol bol
Bocugum hayirlisicok tesekkur ederımm kısmetım değilmiş demekki :)
saol canm :)
Zayifim tebrikler canim benim hemde hedefini %106 gecmissinSağol kuşum
Zayifim tebrikler canim benim hemde hedefini %106 gecmissin.
ayy Allah yardımcısı olsunhayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
Şimdi gördüm tatlım çook hoşsun vallaizledim canım seni
tebrik ederim fıstıkAyyyy karnemi gormemistim cok mutlu ettin beniiii cok sagol kuzum
Bence çook tatluusuunCanım sen benim şu martı kaş fotomu gördükten sonra hala resim isteyebilo musun :)
Çok geçmiş olsun abla ..hayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
Tekrar yarismaya katilman icin 6 ay gecmesi getekiyor fistigimCok teşekür ederim ablambisi sorcam ablam ben dugunden sonra yine yarismaya katilablrmym
Saraycam rabiş yeni bi ozel mesaj acinda sizi gormeyen kizlari ekleyinBenimde bugün temizlik yapasım tuttu resim mesim göremedimmm
Canım neden böyle oldu kii şimdi? Regl falan mı olucaksın acaba
Bilmem olabilir...Canım neden böyle oldu kii şimdi? Regl falan mı olucaksın acaba
Moralini bozma jnsallah iyi olur...Bilmem olabilir...
İnşallah...Moralini bozma jnsallah iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?