Sen düzenli olarak spor yapıyosun menülerin de iyii istediğin sonucu alıcaksın inşallah canım kafana takma ..Bilmem olabilir...
Öylemi düşünüyorsun kuzum çok teşekkür ederim umarım....Sen düzenli olarak spor yapıyosun menülerin de iyii istediğin sonucu alıcaksın inşallah canım kafana takma ..
Öylemi düşünüyorsun kuzum çok teşekkür ederim umarım....
Çok moralim bozuk aynura hergün tartılıyorum bugün +2 kg çıktı yok artık ya@_AYNURA_
Hayirli sabahlar...nasilsiniz???ben dunden gelemedim dun misafirim vardi,bu gunde kocam telefonumu temire aparmisdi,numaramda problem vardi ...ne iseee ilk once menumi vereyim
dun
sahur:yarim siyah ekmek,peynir,cay.1litre su
aksam:tavuk,domates,2dilim patates kizartmssi,2kavun,salata,1beyaz ekmek,0,5litre su
bu gunun menusun aksam veririm...
nasilsiniz????
Tartı 100 de yüz doğru denedim baktımBirinci ihtimal sen bir yerde hata yapıyorsun kimse farketmiyor çok olasılığı yok çünkü düzgün menü veriyorsun ve kaçamak yapmıyorun
İkinci ihtimal bir rahatsızlığın var ama ramazandan sonra gidicem dedin
Üçüncü ihtimal tartın bozuk olabilir mi ?
Sen önceden hep spor yapardım canım neden artık yapmıyorsun ?
Suyun az, beyaz ekmek yemişsinNeyseki artık kek yemiyorsun
hayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
Tartı 100 de yüz doğru denedim baktım
Ramazanda zaten mümkün değil veremedim almasam bariÇok ilginç ya :/ Umarım bir an önce sorunu bulup çözersin kuzum motivasyonunu kaybetme elbet bulunur bir yolu en kötü ramazandan sonra
Ooouuu deli menü heeeKızlar aksamà misafirler mangala davetli. Deli gibi bi menü olacak .hadi hayırlısı
saol ablam :)Bocugum hayirlisi.
Hadi ben bi özet yapayım bakalım beğenicekmisinHerkese merhabalar, geçmişi okuyamadım 40 sayfa kadar vardı. Yok mu bir özetiii :)))
Oy bocugum toplumesaj sadece 10 kisi sanirim herkesi almadi bircogunuz disarda kaldi ,yeniden acar cizlarözel mesaj mi açıyosunuz
beni almıyo musunuz
Mangaldan daha iyi diyet menusumu olur kiz vero paklava yeme yeter ...Kızlar aksamà misafirler mangala davetli. Deli gibi bi menü olacak .hadi hayırlısı
pekiOy bocugum toplumesaj sadece 10 kisi sanirim herkesi almadi bircogunuz disarda kaldi ,yeniden acar cizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?