Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Söylemeden geçemeyeceğim 10 gündür menü vermiyorum ya insan menü vermeyince kendini rahat bırakıyo biraz Önceden menü vericem akşama şunu yemiyim falan derdim şimdii tatilin getirdiği o rahatlık varr bu cuma + çıkmam da birazcık da olsa veririm inşallah

Çok moralim bozuk aynura hergün tartılıyorum bugün +2 kg çıktı yok artık ya @_AYNURA_

Birinci ihtimal sen bir yerde hata yapıyorsun kimse farketmiyor çok olasılığı yok çünkü düzgün menü veriyorsun ve kaçamak yapmıyorun
İkinci ihtimal bir rahatsızlığın var ama ramazandan sonra gidicem dedin
Üçüncü ihtimal tartın bozuk olabilir mi ?

Sen önceden hep spor yapardım canım neden artık yapmıyorsun ?
Suyun az, beyaz ekmek yemişsin Neyseki artık kek yemiyorsun

Tartı 100 de yüz doğru denedim baktım

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin hepinize

Merhaba kızlar geçmişi ancak okudum ve kimseyi göremedim Ben de görmek istiyorum yaaa mesaj atın banane. Hayrisim çok tatlisin yerim seni. Tam istediğin gibi bir eğitimci olacaksın inşallah sen de o kabiliyet var.

Herkese merhabalar, geçmişi okuyamadım 40 sayfa kadar vardı. Yok mu bir özetiii :)))
Hadi ben bi özet yapayım bakalım beğenicekmisin
Naz arkadaşımızın bir yakını(tam hatırlayamadım geliniydi galiba)hastenede yatıyor...
Herkes fotoğrafını paylaştı hülya abla,aeben abla,koza,aykız,sarayca öğleye doğru fotoğraflar havada uçuştu
Onun dışında aklıma şuan başka birşey gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…