Süper 8 km iyii yürüyüşler ablaBen tekrar yürüyüşe kaçar 8 km de ikindin yürümüştum
Ayy insallah. Cok tesekkür ederimmmmmMerhaba kızlar geçmişi ancak okudum ve kimseyi göremedim Ben de görmek istiyorum yaaa mesaj atın banane. Hayrisim çok tatlisin yerim seni. Tam istediğin gibi bir eğitimci olacaksın inşallah sen de o kabiliyet var.
Sagol serpil ablacimtebrik ederim fıstık
Tekrar yarismaya katilman icin 6 ay gecmesi getekiyor fistigim
Ama bizim
Kacaklar listesi varya şuan bile katilabilirsin.
Menüümmmm
Kahvaltı(8:30)
1 yumurtayla omlet
Domates, salatalık şekersiz çay, he bi de 2 ceviz
Öglen(13:00)
2 kepce eristeli yesil mercimek çorbası
Ara(15:00)
3 mürdüm erigi
Tarçınlı yesil çay
Akşam(17:30)
Fırında kabak mücver
2 bardak ayran
Su: 3 litre oldu simdiden. Bu vitamin ilacları beni hem cok terletiyor hem de cok acıktırıyor. Acıktıkca salatalık yedim. Onları yazmama gerek yok herhalde.
Spor: her zamanki gibi 1 saat yürürüm ve 200 de ip atlayacam. İp atlamanın etkisi mi bilmiyorum - 200 gördüm bu sabah
nazım çok geçmiş olsun rabbim inş evlatlarımızla sınamasın bizi onlarında imtihanı galiba bu inş bundan sonra bu imtihanı başarıyla geçer sağlıklı bebekler nasip eder onlaradahayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
Harikasıınnnnn :)Hadi ben bi özet yapayım bakalım beğenicekmisin
Naz arkadaşımızın bir yakını(tam hatırlayamadım geliniydi galiba)hastenede yatıyor...
Herkes fotoğrafını paylaştı hülya abla,aeben abla,koza,aykız,sarayca öğleye doğru fotoğraflar havada uçuştu
Onun dışında aklıma şuan başka birşey gelmedi
Herkes iftarda galiba
Sen ne yaptın aslıcim nasıl çıktı tahlil sonuclarin
Geçmiş olsun canımParazit bakmışlardıda temiz çıktı gerçi bir seferde tam belli olmazmış şimdilik verdiğim ilaçlara devam et eğer şikayetin geçmezse 2-3 hafta içinde o zaman endoskopi yaparız dedi.
Dediğim gibi ben galiba 3 kere endoskopi oldum helikobakter çok fazlaydı üfleme testi yaptılar onun için verilen antibiyotiklere bünyem reaksiyon verdi eklemler sisti falan. Sonra hepsini çöpe attım ve yediklerime odaklandim o şekilde kurtuldum şükür. Midemde çok geniş alanda gastrit vardı ve kanamaya yakındı. Ama 4 yıl birçok şeyi yemedim şimdi nadiren yiyorumParazit bakmışlardıda temiz çıktı gerçi bir seferde tam belli olmazmış şimdilik verdiğim ilaçlara devam et eğer şikayetin geçmezse 2-3 hafta içinde o zaman endoskopi yaparız dedi.
Geçmiş olsun gerek kalmaz umarimParazit bakmışlardıda temiz çıktı gerçi bir seferde tam belli olmazmış şimdilik verdiğim ilaçlara devam et eğer şikayetin geçmezse 2-3 hafta içinde o zaman endoskopi yaparız dedi.
rabişim kavun karpuzu biraz porsiyon kontrolü yap oyüzden kilo veremiyorsun bakGene çok yedim peeeeh babamın ömrüne bereketÇok karpuz,kavun yiyorum sonra balon gibi şişiyor afedersiniz cırcır oluyorum
Ama tutamıyorum boğazımı
Bugün ki menüm
Sahurkavun,karpuz,peynir
Üzüm,muz,2 fincan sütlü kahve
İftar:yarım kase tarhana çorbası
1/2 tabak bezelye yemeği,1 kase cacık
Salata,1 tabak karpuz
3 litre su,maden suyu
Spor
Hunharca ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?