Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kızlar geçmişi ancak okudum ve kimseyi göremedim Ben de görmek istiyorum yaaa mesaj atın banane. Hayrisim çok tatlisin yerim seni. Tam istediğin gibi bir eğitimci olacaksın inşallah sen de o kabiliyet var.
Ayy insallah. Cok tesekkür ederimmmmm

Menüümmmm
Kahvaltı(8:30)
1 yumurtayla omlet
Domates, salatalık şekersiz çay, he bi de 2 ceviz

Öglen(13:00)
2 kepce eristeli yesil mercimek çorbası

Ara(15:00)
3 mürdüm erigi
Tarçınlı yesil çay

Akşam(17:30)
Fırında kabak mücver
2 bardak ayran

Su: 3 litre oldu simdiden. Bu vitamin ilacları beni hem cok terletiyor hem de cok acıktırıyor. Acıktıkca salatalık yedim. Onları yazmama gerek yok herhalde.
Spor: her zamanki gibi 1 saat yürürüm ve 200 de ip atlayacam. İp atlamanın etkisi mi bilmiyorum - 200 gördüm bu sabah

Menun cok guzel sporunda harika tebrik ederim ip atlamak bacaklari cok inceltiyor canim iyi düşünmüşsün

nazım çok geçmiş olsun rabbim inş evlatlarımızla sınamasın bizi onlarında imtihanı galiba bu inş bundan sonra bu imtihanı başarıyla geçer sağlıklı bebekler nasip eder onlarada

Harikasıınnnnn :)
N Naz çok geçmiş olsun canım..

Menüüm

Sabah çok erken çıktım hastaneye uğradım ondan yolda bişiler yemek zorunda kaldım. Büyük bir peynirli sandviç aldım (tahıllı ekmek)

Sabah: Sandviçin yarısı

Öğle: Sandviçin kalan yarısı

Ara: 2 Kuru Erik + 10 Badem

Akşam:
4 Köfte
Salata
3 Kaşık Yoğurt

Ara: 2 Kuru Erik + 10 Badem

3 lt su
Spor: 3 mil Leslie + Jillianın 10 dksı (20sinde başlıyacağımız spora kendimi alıştırıyorum zamanla arttırıcam 20sinde tamamını yapabiliyor olmak istiyorum)

Bi saat belirleyelim hepimiz resmimizi profil resmi yapalım sizlerle aylardır birlikteyim merak ediyorum hepinizi

Selamlar;
Sahur: 1 salatalık
1 kase yoğurt
Abartmıştım akşam o yüzden sahur az

İftar: 1 kase çorba, 2 sarma
2 kaşık pilav, 2 kaşık etli patlıcan
2 kaşık madımak
1 kase komposto

Misafirlikteyiz bugün
Suyum 1 litre oldu şimdiden
Spor yok, bebeleri yıkarken çok yoruldum. Saylanır mı

Parazit bakmışlardıda temiz çıktı gerçi bir seferde tam belli olmazmış şimdilik verdiğim ilaçlara devam et eğer şikayetin geçmezse 2-3 hafta içinde o zaman endoskopi yaparız dedi.
Dediğim gibi ben galiba 3 kere endoskopi oldum helikobakter çok fazlaydı üfleme testi yaptılar onun için verilen antibiyotiklere bünyem reaksiyon verdi eklemler sisti falan. Sonra hepsini çöpe attım ve yediklerime odaklandim o şekilde kurtuldum şükür. Midemde çok geniş alanda gastrit vardı ve kanamaya yakındı. Ama 4 yıl birçok şeyi yemedim şimdi nadiren yiyorum

Bununla atlatirsin insallah canim. Tekrar çok geçmiş olsun

Gene çok yedim peeeeh babamın ömrüne bereket Çok karpuz,kavun yiyorum sonra balon gibi şişiyor afedersiniz cırcır oluyorum
Ama tutamıyorum boğazımı
Bugün ki menüm
Sahur kavun,karpuz,peynir
Üzüm,muz,2 fincan sütlü kahve
İftar:yarım kase tarhana çorbası
1/2 tabak bezelye yemeği,1 kase cacık
Salata,1 tabak karpuz
3 litre su,maden suyu
1200 lerde kalori almışım :))
Spor
Hunharca ev işi

Son düzenleme:
rabişim kavun karpuzu biraz porsiyon kontrolü yap oyüzden kilo veremiyorsun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…