Yapamıyorum beceremiyooooorumrabişim kavun karpuzu biraz porsiyon kontrolü yap oyüzden kilo veremiyorsun bak
kim demiş yapamıyorum edemiyorum bu lafları duymak istemiyorum lütfen ben yemeğin demiyorum ama azalt kuzum..Yapamıyorum beceremiyooooorum
Tamam abla çok haklısın zorlicam kendimi...kim demiş yapamıyorum edemiyorum bu lafları duymak istemiyorum lütfen ben yemeğin demiyorum ama azalt kuzum..
sen iste yaparsın rabişim herkes yapar kafanda bitir yeter .Tamam abla çok haklısın zorlicam kendimi...
dondurmayı bugün ben 68 500 olma şerefine yiyeyeceğizinşallah
rabişim kavun karpuzu biraz porsiyon kontrolü yap oyüzden kilo veremiyorsun bak
Söylemeden geçemeyeceğim 10 gündür menü vermiyorum ya insan menü vermeyince kendini rahat bırakıyo birazÖnceden menü vericem akşama şunu yemiyim falan derdim şimdii tatilin getirdiği o rahatlık varr bu cuma + çıkmam da birazcık da olsa veririm inşallah
Çok moralim bozuk aynura hergün tartılıyorum bugün +2 kg çıktı yok artık ya@_AYNURA_
Geçmiş olsun canım
Dediğim gibi ben galiba 3 kere endoskopi oldum helikobakter çok fazlaydı üfleme testi yaptılar onun için verilen antibiyotiklere bünyem reaksiyon verdi eklemler sisti falan. Sonra hepsini çöpe attım ve yediklerime odaklandim o şekilde kurtuldum şükür. Midemde çok geniş alanda gastrit vardı ve kanamaya yakındı. Ama 4 yıl birçok şeyi yemedim şimdi nadiren yiyorum
Bununla atlatirsin insallah canim. Tekrar çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun gerek kalmaz umarim
geçmiç olsun aslıcım reflü iyileşmez ama hayatın boyunca dikkat edecen zaten kilo vermekle başladın işe bundan sonrada dikkat edersen toparlar miden sakın takma kafana stres en büyük düşmanı midenin.
Gene çok yedim peeeeh babamın ömrüne bereketÇok karpuz,kavun yiyorum sonra balon gibi şişiyor afedersiniz cırcır oluyorum
Ama tutamıyorum boğazımı
Bugün ki menüm
Sahurkavun,karpuz,peynir
Üzüm,muz,2 fincan sütlü kahve
İftar:yarım kase tarhana çorbası
1/2 tabak bezelye yemeği,1 kase cacık
Salata,1 tabak karpuz
3 litre su,maden suyu
1200 lerde kalori almışım :))
Spor
Hunharca ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?