Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

handeciğimde atanmadım diye üzülmüş canım benim inşallah bidahaki sefere atanacan üzülme dularımız sizlerle ..... sizler bizim geleceğimizsiniz.. rabbim hepinize güzel istikbal nasip etsin

canım sen vermelisin, bu hafta + hakkı bende

Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederiim :)

Eğer parazit yoksa bence de yediklerime dikkat ederek sorunu en aza indirebilirim ama o ayrı bir ihtimal olarak hala köşede duruyor. Ya ben şimdi yiyeceğim her şeyden şüphe duymaya başladım bunu yesem dokunur mu falan diye ayırması da zor

Geçmiş olsun gerek kalmaz umarim

Çok sağol canım inşallah kalmaz :)

Teşekkür ederim.
İşte ben o stresi bir türlü hayatımdan çıkaramıyoruuum bütün hastalıklarım onunla geliyor zaten

kavun karpuz Sonra niye kilo veremiyoruuum üstelik miktarları belli bile değil

@Daydream15 kankam kıyafetle tartıldım, durum vahim, millet regl olunca ödem gider, benim regliden sonra çok fazla ödem oldu sanırım, zira menülerim kötüydü ama bu kadarda değildi yani, bakalım cuma günü neler olacak

iyi akşamlar hanımlar bende fazla geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir bakalım bugünkü menüme ne diyeceksiniz
sahur
5 zeytin
domates salatalık
pernir 1haşlanmış yumurta
3dlm çavdar ekmeği
iftar
yarım dlm pizza
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
yarım kase yoğurt
2dlm çavda ekmeği
suyu enaz 2lt içerim sanırım bugün hiç hareket etmedim dünden çok yorulmuşum sanki ılk defa oruç tutuyor gibi halsizleştim
sevgili takımım dikkat ediyorum yediklerimr ama istediğim rakamları göremiyorum hedefime ulaşamazssam ciddi üzüleceğim sevgiler selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…