@perigunlugu gördün mü bak, yasemin seni geçiyor bana yetişmesine de ramak kaldı
canım sen vermelisin, bu hafta + hakkı bende
tamam canım, birazdan çıkarız, üzerini kalın giyin, soğuk zirasaraycam 10 dakka müsade namazı kılıp çıkalımmı ezan okunuyor.
tamam kuzum şimdi kılıyorum 10 dakka aşşağıya inecem.tamam canım, birazdan çıkarız, üzerini kalın giyin, soğuk zira
iyi akşamlar hanımlar bende fazla geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir bakalım bugünkü menüme ne diyeceksiniz
sahur
5 zeytin
domates salatalık
pernir 1haşlanmış yumurta
3dlm çavdar ekmeği
iftar
yarım dlm pizza
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
yarım kase yoğurt
2dlm çavda ekmeği
suyu enaz 2lt içerim sanırım bugün hiç hareket etmedim dünden çok yorulmuşum sanki ılk defa oruç tutuyor gibi halsizleştim
sevgili takımım dikkat ediyorum yediklerimr ama istediğim rakamları göremiyorum hedefime ulaşamazssam ciddi üzüleceğim sevgiler selamlar
Daydream- kankam kıyafetle tartıldım, durum vahim, millet regl olunca ödem gider, benim regliden sonra çok fazla ödem oldu sanırım, zira menülerim kötüydü ama bu kadarda değildi yani, bakalım cuma günü neler olacak
aslıcım no stres noooooooooooooo noooooooooo abla tavsiyesi rahat olacan bu hayatta
iyi akşamlar hanımlar bende fazla geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir bakalım bugünkü menüme ne diyeceksiniz
sahur
5 zeytin
domates salatalık
pernir 1haşlanmış yumurta
3dlm çavdar ekmeği
iftar
yarım dlm pizza
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
yarım kase yoğurt
2dlm çavda ekmeği
suyu enaz 2lt içerim sanırım bugün hiç hareket etmedim dünden çok yorulmuşum sanki ılk defa oruç tutuyor gibi halsizleştim
sevgili takımım dikkat ediyorum yediklerimr ama istediğim rakamları göremiyorum hedefime ulaşamazssam ciddi üzüleceğim sevgiler selamlar
negüzel yaa hem böyle hem gerçekte görüşüyorsınuz maşallahtamam kuzum şimdi kılıyorum 10 dakka aşşağıya inecem.
bu arada zayıflayacam gelmiş kuzum bitanem hoşgeldinçok özledik seni merakla gelin olacağın günü bekliyoruz prensesler gibi olacan...
O yakında beni de geçer benden söylemesi ben bir ileri bir geri yapmaya başladımNeyseki benim tartı cumaları seviyor
+ hakkı mı varmıış ooo bana da lazım
Yok artı falaaan daha var cumaya kalkın spor yapıın
Sonunda tekme tokat atacak beni takımdanofff çok fazla, cumaya öyle + çıkarsa aynura döver seni
senin ne zaman bitiyo Saraycam ,ben yarın başlıyorum cuma sabit olsam yeter valla...doğru dürüst yemek yemedim bugün hiç eksilmemiş..Daydream- kankam kıyafetle tartıldım, durum vahim, millet regl olunca ödem gider, benim regliden sonra çok fazla ödem oldu sanırım, zira menülerim kötüydü ama bu kadarda değildi yani, bakalım cuma günü neler olacak
negüzel yaa hem böyle hem gerçekte görüşüyorsınuz maşallah
Aaaa senin ne çabuk bitmiş regliniyi akşamlar, geçmişe bakamadım
sahur
1 bardak süt
yarım kase üzüm
iftar
ızgara somon
salata
ara
belki bir dondurma
su şimdilik 1 lt, tamamlarım 2,5 e
spor ise
yasom7272 ile yürüycez inşallah :)
ben başladım bu gün, 3-4 gün sürer benimkisi :) bende sabit olmaya razıyım valla, bu gün pro beslendim bilerek!senin ne zaman bitiyo Saraycam ,ben yarın başlıyorum cuma sabit olsam yeter valla...doğru dürüst yemek yemedim bugün hiç eksilmemiş..
inşallah canım benim en büyük sıkntılarımdan biri olmuyor deyip pes etmek desteklerinizle aşarım inşaallahhiç üzülmeden devam etmelisin, vücut belirli kilolarda kendini korumaya alıyor, vermediğini hissediyorsun ama 1-2 hafta sonra misli misli vereceksin, sakın pes etme olur mu, ayrıca menün yine harika
Aaaa senin ne çabuk bitmiş reglin
senin ne zaman bitiyo Saraycam ,ben yarın başlıyorum cuma sabit olsam yeter valla...doğru dürüst yemek yemedim bugün hiç eksilmemiş..
inşallah canım benim en büyük sıkntılarımdan biri olmuyor deyip pes etmek desteklerinizle aşarım inşaallah
bağırsak paraziti mi Aslıcım?geçmiş olsun..Parazit bakmışlardıda temiz çıktı gerçi bir seferde tam belli olmazmış şimdilik verdiğim ilaçlara devam et eğer şikayetin geçmezse 2-3 hafta içinde o zaman endoskopi yaparız dedi.
sen daha küçüksünAç kalınarak kilo verilmeeez ben yapsam hepiniz topa tutarsınız
Aç kalmadım kuzum az yedim yani diyet mantığıyla beslendim bugün...Aç kalınarak kilo verilmeeez ben yapsam hepiniz topa tutarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?