Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hiç üzülmeden devam etmelisin, vücut belirli kilolarda kendini korumaya alıyor, vermediğini hissediyorsun ama 1-2 hafta sonra misli misli vereceksin, sakın pes etme olur mu, ayrıca menün yine harika

Kıyafetle mi artısıın ? Of ben de cidden artıdasın sandım kıyafetle tartılınır mı çok ağır onlar

aslıcım no stres noooooooooooooo noooooooooo abla tavsiyesi rahat olacan bu hayatta

Valla ben çok rahat bir insanımdır aslında, bir konu hariç aile. Üzgünüm, hiçbir şeyi takmam ama aynı evin içinde olunca ve benim gibi özel alana aşırı değer veren biri olunca takıyorsun. Sonra böyle basıp gitmek istiyorsun ama olmuyor tabii

Pizzadandır o dikkat et cumaya kadar düzelir :)

yasom bir harika, maşallah diyelimde nazar olmasın, sende sporuna başlarsan güzel verirsin inanıyorum, reflüyü de dert etme bende var ama dikkatli besleniyorum ve sorun olmadı şimdiye kadar

senin ne zaman bitiyo Saraycam ,ben yarın başlıyorum cuma sabit olsam yeter valla...doğru dürüst yemek yemedim bugün hiç eksilmemiş..

Aaaa senin ne çabuk bitmiş reglin

hiç üzülmeden devam etmelisin, vücut belirli kilolarda kendini korumaya alıyor, vermediğini hissediyorsun ama 1-2 hafta sonra misli misli vereceksin, sakın pes etme olur mu, ayrıca menün yine harika
inşallah canım benim en büyük sıkntılarımdan biri olmuyor deyip pes etmek desteklerinizle aşarım inşaallah

Parazit bakmışlardıda temiz çıktı gerçi bir seferde tam belli olmazmış şimdilik verdiğim ilaçlara devam et eğer şikayetin geçmezse 2-3 hafta içinde o zaman endoskopi yaparız dedi.
bağırsak paraziti mi Aslıcım?geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…