Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendim yaptım bizimkiler çok sever bende yarımla geceyi kurtarmam genede bir başarı yemeseydim dediğin gibi daha güzel olrdu canım

Sahurunda yediklerin tamamı 1 tabak mı ne kadar yani..çok meyve yemek kilo yapar Rabişim..yarım muz 1 porsiyorn meyvedir ve sadece onu yemen gerekir...

kendim yaptım bizimkiler çok sever bende yarımla geceyi kurtarmam genede bir başarı yemeseydim dediğin gibi daha güzel olrdu canım

Kendini tutmuşsun bu çok güzel :) Ben cıss yapınca tam yapıyorum hiç öyle iki lokma alıp bırakamıyorumm

sen daha küçüksün

20 Yaşındayım daha ne kadar büyüyücem ya

Aç kalmadım kuzum az yedim yani diyet mantığıyla beslendim bugün...

Pek bişi yemedim diyince öyle anladım pardon :)
Ama diyet mantığı demiyoruz sağlıklı diyoruz pozitif pozitif...

Fatmam bugünki menün idare eder türden..ekmek çok yiyosun bence...sahurda 3 dilim çok...yumurta sayısını 2 ye çıkarıp ekmek dilimini düşürsen inan daha çok doyacaksın ve daha uzun tokluk hissedeceksin..Akşamın pizza,mercimek zaten karbon...bu durumda 1 dilim ekmek yemeliydin bacım..

acaba bende 2 gün proteinmi yapsam cumaya pek bir şey kalmadı ne dersiniz

Cuma odaklı olmanın pek bir faydası yok kilo veriyorsun ama daha çok vermek için cuma daha az çıksın diye kendini zorlama bence. Sen güzelce ye yemeğini her zaman olması gerektiği gibi kendini bunaltma bıktırma kaçamak yapma yeter :)

Kuzum Antalya da şu 3-4 gündür nemli illet bi hava var...zaten yemek istemiyor insanın canı..bende yoğurt gibi hafifşeyler yiyorum...zaten gastrit reflü azarsa bu havalarda hiç çekemem..aslında bende senin gibi korkuyorum yemek yerken yağlı,çok salçalı şeyler yiyemiyorum..

canım ilerde düşürürüm vucut durakladıği zaman diyorum yoksa yemesemde olur

Benimkisi çok ani oldu benim mide ağrım falan yoktu doktora giderken tek bir sıkıntım vardı açıkçası parazit bekliyordum. Sonra reflüyü duyunca bir şok oldum ayıramıyorum yemekleri ne dokunur bilmiyorum. Uzun süredir bir şikayetim olsa dicem şunu yedikten sonra midem ağrıyor yemeyeyim ama öyle bir şeyde yok deneye yanıla öğrenmem lazım ama korkuyorum çok sıkıntı bu mide ağrısı

canım ilerde düşürürüm vucut durakladıği zaman diyorum yoksa yemesemde olur
hani ikame etme meselesi diyoruz ya fatmam aslında 4 dilim ekmek yemiş sayılırsın akşam..2 gün pro beslenmeye gelince bence de yapma..sen bildiğin şekilde devam et..son zamanlarda haftanın 1 gününü pro günü yaparsın..

yağlı ve salçalı şeyler ve acı dokunuyor bana..hele bazen öyle oluyor ki çay içemiyorum..kezzap dökülmüş gibi yemek borum yanıyor..o zamanlar yemek yeme fikri bile kötü geliyor...en iyisi yemeyeyim de o acıyı çekmeyeyim diyor insan..ama sık sık değil 2 ayda bir falan oluyor...

Sahırda az yedim yarım muz,bi avuç üzüm,1-2 dilim kavun karpuz iftarda ama 1 tabak karpuzu götürdüm
Rabişim bu hatayı benim arkadaşım düştü hemde diyetisyen..doğumdan sonra çok kilo alıyor doktoruna gidiyor ne yiyorsun diyor doktor kiraz yiyorum yemek yemiyorum çok diyo...sende kiloyu yapan kiraz diyor doktoru.kirazı kestim zayıfladım demişti...o bile bu yanılgıya düşmüş..meyve kilo yapar...yarım muz yeter zaten..ki o saatte muz yemek doğru değil..muz yenecekse eğer sabah yada öğlen yenmeli ve mecbur kalınmadıkça da yenmemeli kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…