Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok haklısın biliyorum bana kilo yapan meyve en aza indiricem

Çay da mı dokunuyorr hayıııııır

Geçmiş olsun inşallah endoskopidede bişey çıkmaz

Teşekkür ederiim, umarım :)

bizim yürüyüş yalan oldu böyle kaderin ben yağmur geldi

Yağmurda yürüyüş de ayrı güzeldir yaaa
Bana bakma ben normal değilim sonra hasta falan olmayın

Ben 2 günde 2 kilo verdirecek bi diyet istiyooooom aynura kesecek beni
bu gece sadece 1 yumurta,4-5 zeytin,1 kk peynir ve 1 ince dilim ekmek yiyip 1 lt su iç Rabiş...yarın koca bi kase salata ve 1 kase çorba 3-4 ızgara köfte yap kendine..mümkünse ekmek yeme 1-1,5 lt su iç yatana kadar ve ara öğün yapma..tamam mı?

Çay da mı dokunuyorr hayıııııır

Teşekkür ederiim, umarım :)

Yağmurda yürüyüş de ayrı güzeldir yaaa
Bana bakma ben normal değilim sonra hasta falan olmayın
Atak olduğu zaman yoksa ben tiryakiyim bardak bardak çay,kupa kupa neskafe içerim..

Ben 2 günde 2 kilo verdirecek bi diyet istiyooooom aynura kesecek beni
canım ben protein diyeti yaptığimda hr gün kilo veriyordum sizin gibi kilolarım az olsa protein yapar bir an önce kurtulurdum arkadaşim 20 kilo verdi uzun süre aynı şeyleri yemek beni çok sıktı onun için yapmiyorum

Atak olduğu zaman yoksa ben tiryakiyim bardak bardak çay,kupa kupa neskafe içerim..

Of ben de çok severim ama tek şekerciyim neskafeyi şekersiz hiç içemiyorum diye artık içmiyorum. Çayı yine şekersiz içebiliyorum Allah'tan :) Öbürü kadar güzel olmuyor ama idare ediyoruz

Bu protein diyeti dediğin şey tam olarak nedir ?

acaba bende 2 gün proteinmi yapsam cumaya pek bir şey kalmadı ne dersiniz
bence hiç girme böyle şeylere, sen şimdilik gayet iyi gidiyorsun, cumaya iyi bir sonuç alacağına inanıyorum ben :)
nerdesiniz canım
artvinin arhavi ilçesindeyiz
bizim yürüyüş yalan oldu böyle kaderin ben yağmur geldi
sorma ya, bende evde bişeyler yapayım bari, 30 dk. cezamız var da
Çok haklısın biliyorum bana kilo yapan meyve en aza indiricem

en aza değil sadece 2 porsiyon almalısın en fazla, yani 2 adet elma büyüklüğünde

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…