sen yağmurdan ben sıcaktan bunaldık Yaso Bacım :)bizim yürüyüş yalan oldu böyle kaderin ben yağmur geldi
Çok haklısın biliyorum bana kilo yapan meyve en aza indiricemRabişim bu hatayı benim arkadaşım düştü hemde diyetisyen..doğumdan sonra çok kilo alıyor doktoruna gidiyor ne yiyorsun diyor doktor kiraz yiyorum yemek yemiyorum çok diyo...sende kiloyu yapan kiraz diyor doktoru.kirazı kestim zayıfladım demişti...o bile bu yanılgıya düşmüş..meyve kilo yapar...yarım muz yeter zaten..ki o saatte muz yemek doğru değil..muz yenecekse eğer sabah yada öğlen yenmeli ve mecbur kalınmadıkça da yenmemeli kuzum..
yağlı ve salçalı şeyler ve acı dokunuyor bana..hele bazen öyle oluyor ki çay içemiyorum..kezzap dökülmüş gibi yemek borum yanıyor..o zamanlar yemek yeme fikri bile kötü geliyor...en iyisi yemeyeyim de o acıyı çekmeyeyim diyor insan..ama sık sık değil 2 ayda bir falan oluyor...
Geçmiş olsun inşallah endoskopidede bişey çıkmaz
bizim yürüyüş yalan oldu böyle kaderin ben yağmur geldi
bu gece sadece 1 yumurta,4-5 zeytin,1 kk peynir ve 1 ince dilim ekmek yiyip 1 lt su iç Rabiş...yarın koca bi kase salata ve 1 kase çorba 3-4 ızgara köfte yap kendine..mümkünse ekmek yeme 1-1,5 lt su iç yatana kadar ve ara öğün yapma..tamam mı?Ben 2 günde 2 kilo verdirecek bi diyet istiyooooomaynura kesecek beni
rabiş günde bi dilim karpuz bile çok muz kavun karpuz üstüne üzüm nedeyim
buralardada yağsa şahsen çok sevinirdim deniz iklimine göre bizim buralar geceleri serin çok şükürBen 2 günde 2 kilo verdirecek bi diyet istiyooooomaynura kesecek beni
Atak olduğu zaman yoksa ben tiryakiyim bardak bardak çay,kupa kupa neskafe içerim..Çay da mı dokunuyorr hayıııııır
Teşekkür ederiim, umarım :)
Yağmurda yürüyüş de ayrı güzeldir yaaa
Bana bakma ben normal değilim sonra hasta falan olmayın
Ben 2 günde 2 kilo verdirecek bi diyet istiyooooomaynura kesecek beni
Tamambu gece sadece 1 yumurta,4-5 zeytin,1 kk peynir ve 1 ince dilim ekmek yiyip 1 lt su iç Rabiş...yarın koca bi kase salata ve 1 kase çorba 3-4 ızgara köfte yap kendine..mümkünse ekmek yeme 1-1,5 lt su iç yatana kadar ve ara öğün yapma..tamam mı?
fatmacım ilk defa bu sene burda ramazan yağmurlu geçti yoksa nemden öldük kaç sene nefes alınmıyorduk 2sene ancak 10 gün 15gün oruç tutabildim çarpıntım oldu.buralardada yağsa şahsen çok sevinirdim deniz iklimine göre bizim buralar geceleri serin çok şükür
canım ben protein diyeti yaptığimda hr gün kilo veriyordum sizin gibi kilolarım az olsa protein yapar bir an önce kurtulurdum arkadaşim 20 kilo verdi uzun süre aynı şeyleri yemek beni çok sıktı onun için yapmiyorumBen 2 günde 2 kilo verdirecek bi diyet istiyooooomaynura kesecek beni
Atak olduğu zaman yoksa ben tiryakiyim bardak bardak çay,kupa kupa neskafe içerim..
canım nerdesinizfatmacım ilk defa bu sene burda ramazan yağmurlu geçti yoksa nemden öldük kaç sene nefes alınmıyorduk 2sene ancak 10 gün 15gün oruç tutabildim çarpıntım oldu.
canım ben protein diyeti yaptığimda hr gün kilo veriyordum sizin gibi kilolarım az olsa protein yapar bir an önce kurtulurdum arkadaşim 20 kilo verdi uzun süre aynı şeyleri yemek beni çok sıktı onun için yapmiyorum
bence hiç girme böyle şeylere, sen şimdilik gayet iyi gidiyorsun, cumaya iyi bir sonuç alacağına inanıyorum ben :)acaba bende 2 gün proteinmi yapsam cumaya pek bir şey kalmadı ne dersiniz
artvinin arhavi ilçesindeyiznerdesiniz canım
sorma ya, bende evde bişeyler yapayım bari, 30 dk. cezamız var dabizim yürüyüş yalan oldu böyle kaderin ben yağmur geldi
Çok haklısın biliyorum bana kilo yapan meyve en aza indiricem
canım sende hamalmısın bide beni düşün bu yaşta bukadar yük iş hayayı getirdiğipsikojik sorunlar ev derken ciddi anlamda bende yoruldum ama tek ilcı sabır ve kararlılık her haldeatacam kendimi balkonda aşağı kurtulayım bu hamallıktan
Tamambence hiç girme böyle şeylere, sen şimdilik gayet iyi gidiyorsun, cumaya iyi bir sonuç alacağına inanıyorum ben :)
artvinin arhavi ilçesindeyiz
sorma ya, bende evde bişeyler yapayım bari, 30 dk. cezamız var da
en aza değil sadece 2 porsiyon almalısın en fazla, yani 2 adet elma büyüklüğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?