Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım nerdesiniz
karadenizdeyim artvin canım . fatmacım senle aynı yaştayız ve menülerini takip ediyorum mümkün olduğunca ama yorum yazamıyorum sadece şunu önerebilirim bir öğün sebze bir öğün protein tüket ara öğünlü ozaman daha çabuk kilo verirsin bence boşver tek tip beslenmeyi.

canım sende hamalmısın bide beni düşün bu yaşta bukadar yük iş hayayı getirdiğipsikojik sorunlar ev derken ciddi anlamda bende yoruldum ama tek ilcı sabır ve kararlılık her halde
kararlı olmak ve yaşam tarzı haline getirmek çok önemli, bıraktığın an, misli misli geri geliyor kilolar çünkü,

rabiş yasom ablanın menülerini bir incele, ona göre kendine çeki düzen verirsen gayet güzel verirsin kilolarını
yok okadarda örnek beslenmiyom saraycam ama bütün diyet boyunca bir öğün sebze bir öğün protein beslendim . ben çok meyveci tatlıcı değilim pilav makarna yemediğimden ama ekmeği hiç kesmeden diyet yaptım biliyon kuzum.

canım üniversite yıllarimda gittim oralara ve hayran oldum doğası havası insanları eşime tayin isteyelim dedim kabul etmedi bizim buralardada ağaç var ama oraları görünce bbiz çöldemi yaşıyoruz dedim tecrubelerini ve yorumlarını esirgeme bizden canım
Başarıcam demiii ablam :)
tabbiki başaracaksın canım hepimiz başarmak için ve başarıya giderken destek olmak için burdayız

ben senin menülerini beğeniyorum, gayet güzel veriyorsun zaten

kararlı olmak ve yaşam tarzı haline getirmek çok önemli, bıraktığın an, misli misli geri geliyor kilolar çünkü,
saraycam haklısın bir gün diyet bitecek ve ben herşeyı yiyeceğim diye bir düşünce olmamalı üstelik böyle daha huzurlu ve mutluyum zaten herşeyden okadar çok yedimki bundan sonrada yemesem birşey olmaz bu motivasyonum kırılmasından endişeliyim

fatmacım herşeyden ye zaten ama porsiyon kontrolü yap yoksa hep aklında yemek yemek olacak tadına bak ve bırak ben hep öyle yaptım ilk zamanlar çok zordu inanki çok yemek yemezdim aburcubur yemezdim ama düzensiz saatlerde yerdim bazen aç gezerdim hayatını diyet yapıyorum diye düznleme sağlıklı olmak için kilo vermem gerekiyo diye şartlarsan daha kolay oluyor inanki.

haklısın canım hem kendim için hem ailem için bunu yapmalıym daha3.5 yasinda oğlum var

çok güzel düşünüyorsun, aynen öyle, bende diyet olarak görmüyorum, bundan sonra böyle beslenmem gerek çünkü, kendimi bıraktığım an aynen kiloları geri alacağımı biliyorum :)

Kızlar menümü yazıp hemen ders Çalışacam
Sahur Ballı yulaflı yoğurt (bal 1 ,5 çayk)1 dl ekmek peynir biraz üzüm 1 Kaşık et kavurma
Aslında önce sadece yoğurt yiyip yatacaktım sonra uykudan kalkan geldi kalkan geldi onlara sofra hazırlayınca çoğaldı
Iftara Çorba salata 2 dl ekmek 4 mantar yağsız tavada,Yumurtalı ıspanak kavurması sonrasına 2 Çatal kadayıf
Sonra 1/2 dl kavun biraz üzüm iftarda abarttım sanırsam böyle hissedince sahur yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…