karadenizdeyim artvin canım . fatmacım senle aynı yaştayız ve menülerini takip ediyorum mümkün olduğunca ama yorum yazamıyorum sadece şunu önerebilirim bir öğün sebze bir öğün protein tüket ara öğünlü ozaman daha çabuk kilo verirsin bence boşver tek tip beslenmeyi.canım nerdesiniz
Başarıcam demiii ablam :)canım sende hamalmısın bide beni düşün bu yaşta bukadar yük iş hayayı getirdiğipsikojik sorunlar ev derken ciddi anlamda bende yoruldum ama tek ilcı sabır ve kararlılık her halde
canjm dukan gibi yanlızca protein içerikli besleniyorsun belirli bir gün yapiyorsun her gün yapilması pek sağliklı değilmiş araştırdığima goreBu protein diyeti dediğin şey tam olarak nedir ?
ben başardıysam herkes başarır diye düşünüyorum rabişim onca hastalığa rağmenhastalıklı takımmmmm
kararlı olmak ve yaşam tarzı haline getirmek çok önemli, bıraktığın an, misli misli geri geliyor kilolar çünkü,canım sende hamalmısın bide beni düşün bu yaşta bukadar yük iş hayayı getirdiğipsikojik sorunlar ev derken ciddi anlamda bende yoruldum ama tek ilcı sabır ve kararlılık her halde
rabiş yasom ablanın menülerini bir incele, ona göre kendine çeki düzen verirsen gayet güzel verirsin kilolarını
canım üniversite yıllarimda gittim oralara ve hayran oldum doğası havası insanları eşime tayin isteyelim dedim kabul etmedi bizim buralardada ağaç var ama oraları görünce bbiz çöldemi yaşıyoruz dedim tecrubelerini ve yorumlarını esirgeme bizden canımkaradenizdeyim artvin canım . fatmacım senle aynı yaştayız ve menülerini takip ediyorum mümkün olduğunca ama yorum yazamıyorum sadece şunu önerebilirim bir öğün sebze bir öğün protein tüket ara öğünlü ozaman daha çabuk kilo verirsin bence boşver tek tip beslenmeyi.
tabbiki başaracaksın canım hepimiz başarmak için ve başarıya giderken destek olmak için burdayızBaşarıcam demiii ablam :)
yok okadarda örnek beslenmiyom saraycam ama bütün diyet boyunca bir öğün sebze bir öğün protein beslendim . ben çok meyveci tatlıcı değilim pilav makarna yemediğimden ama ekmeği hiç kesmeden diyet yaptım biliyon kuzum.
saraycam haklısın bir gün diyet bitecek ve ben herşeyı yiyeceğim diye bir düşünce olmamalı üstelik böyle daha huzurlu ve mutluyum zaten herşeyden okadar çok yedimki bundan sonrada yemesem birşey olmaz bu motivasyonum kırılmasından endişeliyimkararlı olmak ve yaşam tarzı haline getirmek çok önemli, bıraktığın an, misli misli geri geliyor kilolar çünkü,
saraycam yanlız olunca diyet yapmak kolay oldu benim için ama aile ile zor onlara yemek yapıyon nefsine hakim olmakben senin menülerini beğeniyorum, gayet güzel veriyorsun zaten
fatmacım herşeyden ye zaten ama porsiyon kontrolü yap yoksa hep aklında yemek yemek olacak tadına bak ve bırak ben hep öyle yaptım ilk zamanlar çok zordu inanki çok yemek yemezdim aburcubur yemezdim ama düzensiz saatlerde yerdim bazen aç gezerdim hayatını diyet yapıyorum diye düznleme sağlıklı olmak için kilo vermem gerekiyo diye şartlarsan daha kolay oluyor inanki.saraycam haklısın bir gün diyet bitecek ve ben herşeyı yiyeceğim diye bir düşünce olmamalı üstelik böyle daha huzurlu ve mutluyum zaten herşeyden okadar çok yedimki bundan sonrada yemesem birşey olmaz bu motivasyonum kırılmasından endişeliyim
haklısın canım hem kendim için hem ailem için bunu yapmalıym daha3.5 yasinda oğlum varfatmacım herşeyden ye zaten ama porsiyon kontrolü yap yoksa hep aklında yemek yemek olacak tadına bak ve bırak ben hep öyle yaptım ilk zamanlar çok zordu inanki çok yemek yemezdim aburcubur yemezdim ama düzensiz saatlerde yerdim bazen aç gezerdim hayatını diyet yapıyorum diye düznleme sağlıklı olmak için kilo vermem gerekiyo diye şartlarsan daha kolay oluyor inanki.
vakit erken belki birsey demezler bende gidip yatsıyı kılayım sonra olan arkadas olursa katılırım şimdilik hayırlı gecelerbende lesli abla yapayım uzun bir aradan sonrayürüyüş bandına çıkasım var ama adamlar dövecek beni korkuyorum
çok güzel düşünüyorsun, aynen öyle, bende diyet olarak görmüyorum, bundan sonra böyle beslenmem gerek çünkü, kendimi bıraktığım an aynen kiloları geri alacağımı biliyorum :)saraycam haklısın bir gün diyet bitecek ve ben herşeyı yiyeceğim diye bir düşünce olmamalı üstelik böyle daha huzurlu ve mutluyum zaten herşeyden okadar çok yedimki bundan sonrada yemesem birşey olmaz bu motivasyonum kırılmasından endişeliyim
saraycam yanlız olunca diyet yapmak kolay oldu benim için ama aile ile zor onlara yemek yapıyon nefsine hakim olmak... heleki benim eşim gibi iştahli bi kocanız varsa .
bende ne yapacağıma karar veremedim, hiç bir şey yapmasam mı? yok yok biraz hareket etmeliyimbende lesli abla yapayım uzun bir aradan sonrayürüyüş bandına çıkasım var ama adamlar dövecek beni korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?