Sağol güzelimŞimdi gördüm tatlım çook hoşsun valla
Anaaam +2kg mıııı?
Allahımmmm 30 sayfada neyyyy?vallaha okuyamam,zamanım yok kiiii...umarım önemli bi şey yoktur.öylen kızım uyumadı,sonra misafir geldi,yemek hazırladım,sonra kızımla bi de gelen musafir halanın torunuyla,kocamla eylence merkezine gittik,bi güzel eylendik,arkadaşlar da geldiler...ayyy çok güzel bi gündü ya...ben çok gezerim ama mutlu olduğum zamanlar azdır.bu da o az zamanlardan biriydi...bu arada musafir halada torunuyla bitlikte yatılı.şimdi kvye gitti yatmaya ama yarın erkenden kahvaltı için gelirler
Bende +1 deydim doğum günümden sonra inşallah cumaya veribilirim ..Anaaam +2kg mıııı?
Ne bebeği?ne olmuş ki?senin çocuğun var mı şimdi?niye kaybettin kararcım?Kızlar okuyamadim geçmişi ama bir bebekle ilgili haber gördüm çok üzüldüm bu konuda çok hassas biriyim 2 bebeğini kaybetmiş biri olarak
Sen beni listeden çıkar aynuraAnaaam +2kg mıııı?
Yolucam ikinizi de haaaaa...ikinizde listedesiniz...önümüzdeki iki gün pür dikkat,yoksa....Bende +1 deydim doğum günümden sonra inşallah cumaya veribilirim ..
Nereye çıkarıyom rabişim yaaa...2günün var...dikkat edersen toparlarsın...Sen beni listeden çıkar aynurasözümde duramadım özür dilerim
İki gün spora sarmayı düşünüyorum abla bakalım evde olursam öyle yapacağımYolucam ikinizi de haaaaa...ikinizde listedesiniz...önümüzdeki iki gün pür dikkat,yoksa....
şu menüyle tabiki artıda olursun güzelim,kek baklava çifter çifter...ha bi de sanki yemeden kilo alıyon haaa...dikkat ediiiiiiin...Sabah:
Domates salatalık
1 sb portakal suyu
1 dl çavdar ekmeği
2 siyah zeytin
Ara: 1 dilim meyveli kek
Öğle:
Menemen
3 dl çavdar ekmeği
1 sb ayran
Ara:
Sade dondurma
2 baklava
Akşam:
5 köfte
Yulaflı yoğurt
Su: 2 lt
Spor:
Leslie ile 1 mile
Jillian level 1
80 jumping jack
20 sn plank
Menüüm
Sabah çok erken çıktım hastaneye uğradım ondan yolda bişiler yemek zorunda kaldım. Büyük bir peynirli sandviç aldım (tahıllı ekmek)
Sabah: Sandviçin yarısı
Öğle: Sandviçin kalan yarısı
Ara: 2 Kuru Erik + 10 Badem
Akşam:
4 Köfte
Salata
3 Kaşık Yoğurt
Ara: 2 Kuru Erik + 10 Badem
3 lt su
Spor: 3 mil Leslie + Jillianın 10 dksı (20sinde başlıyacağımız spora kendimi alıştırıyorum zamanla arttırıcam 20sinde tamamını yapabiliyor olmak istiyorum)
2 günde 2 kilo gizmezzNereye çıkarıyom rabişim yaaa...2günün var...dikkat edersen toparlarsın...
Arkadaşlar regl Döneminde falan misiniz ben çözdüm regl bittikten 2-3 gün sonra çözülüyor ödemim şimdiden -1 gibi görünüyorum değişiklik olmazsaAyyyyy gözlerim kapanıyor yaaa...
şu menüyle tabiki artıda olursun güzelim,kek baklava çifter çifter...ha bi de sanki yemeden kilo alıyon haaa...dikkat ediiiiiiin...
Ohhh nihayet bi iyi haber...çok sevindirik olsum şincik....Arkadaşlar regl Döneminde falan misiniz ben çözdüm regl bittikten 2-3 gün sonra çözülüyor ödemim şimdiden -1 gibi görünüyorum değişiklik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?