Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum bugün hoşuma gitmedi
Sahur
1 haşlama yumurta
Az peynir 2 lokma ekmek
İftar
Annem yaptı elleri dert görmesin çok güzel olmuş kelle paça 2 tabak yedim salata
2 parça karpuz 2 lt su yatan kadar devam çay meyve yapıyorum şimdi 40 dk spor

Allahımmmm 30 sayfada neyyyy?vallaha okuyamam,zamanım yok kiiii...umarım önemli bi şey yoktur.öylen kızım uyumadı,sonra misafir geldi,yemek hazırladım,sonra kızımla bi de gelen musafir halanın torunuyla,kocamla eylence merkezine gittik,bi güzel eylendik,arkadaşlar da geldiler...ayyy çok güzel bi gündü ya...ben çok gezerim ama mutlu olduğum zamanlar azdır.bu da o az zamanlardan biriydi...bu arada musafir halada torunuyla bitlikte yatılı.şimdi kvye gitti yatmaya ama yarın erkenden kahvaltı için gelirler

Aynen ablaa 30 sayfa mesaj okuyamayacak kadar başım ağrıyor valla..

Sabah:
Domates salatalık
1 sb portakal suyu
1 dl çavdar ekmeği
2 siyah zeytin

Ara: 1 dilim meyveli kek

Öğle:
Menemen
3 dl çavdar ekmeği
1 sb ayran

Ara:
Sade dondurma
2 baklava

Akşam:
5 köfte
Yulaflı yoğurt

Su: 2 lt
Spor:
Leslie ile 1 mile
Jillian level 1
80 jumping jack
20 sn plank

şu menüyle tabiki artıda olursun güzelim,kek baklava çifter çifter...ha bi de sanki yemeden kilo alıyon haaa...dikkat ediiiiiiin...

Bugün ekstrem bir durum olduğu için sabah ve öğlen böyle olsun hadi

şu menüyle tabiki artıda olursun güzelim,kek baklava çifter çifter...ha bi de sanki yemeden kilo alıyon haaa...dikkat ediiiiiiin...

Memlekete geldim daha çok zorlanıyorum abla ya kendi başıma olunca kendime göre ayarlıyorum her şeyi burda aileyle olunca çok zor geldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…