O zaman da nefsini tutucan vampirim...yoksa olmaz..Memlekete geldim daha çok zorlanıyorum abla ya kendi başıma olunca kendime göre ayarlıyorum her şeyi burda aileyle olunca çok zor geldi ..
Ay umarım incelir çok ihtiyacım var. Yerimden kalkamıyorum şu an :)Menun cok guzel sporunda harika tebrik ederim ip atlamak bacaklari cok inceltiyor canim iyi düşünmüşsün
Iyi geceler hanımlar
Yoğun bir günün ardından ANCA geldim
Misafirim vardı annemleri iftara çağırdım
Azcık cıslı menüm bildirim yapayım bari
Sahur
Yarım Bazlama tost
Çay
Iftar
Yarım kase mercimek Çorbası
5 Kaşık kavurma
2 Kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
2 dilim karpuz
1 Kaşık dondurma 1 tane kalbura bastı
Ara
3 hurma Çay
Adet dönemi yaklaşıyor tutamıyorum kendimi
Kaç gündür tatlı krizine giriyorum gene Ramazan dolayısıyla spor salonuna da gidemiyorum
2 litre su
Önümüzdeki 3 gün bol salatalı menüler diliyorum kendime
Ay umarım incelir çok ihtiyacım var. Yerimden kalkamıyorum şu an :)
Aynen öyle abla öyle olmam lazım ..O zaman da nefsini tutucan vampirim...yoksa olmaz..
Nasıl atlıyorsun bir program mı yaptın günde kaç kere ?Ben ip atlayarak basen durumunu cozdumdaha benimde yolum var gerci ama ben hic birakmicam ipi
Ne bebeği?ne olmuş ki?senin çocuğun var mı şimdi?niye kaybettin kararcım?
Anammm ne çok yazıyonuz...
elleriniz dert görmesin
ben daha yeni oturdum ....öyle uykum vardi ki isleri bitirim yatim dedim...şimdi uzandım 1 gram uyku kalmadı..
Haa evet onu biliyodum...Allah yardımcıları olsun inşallah.Rabbim kimseyi evladıyla imtihab etmesin..._AYNURA_ ben seni aydınlatayım naz diye bi arkadaşın abisinin Hanımı gebeymiş bebek organlarının gelişememesinden dolayı alınacakmış ilaçla rahimi açmaya çalışıyorlarmış almak için ama olmamış hastanede bekliyolarmış
benim menümde
sahur _ 2 küçük yumurta bi tatlı kaşığı yulaf kepeği 1 yemek kaşığı lor ile ve maydonozla yapılmış omlet salatalık domates 4 parmak kadar pide
iftar_ mercimek çorbası 3 kaşık mantarlı tavuk sote salata ayran 2.5 lt su
Sana özel gelicem dur ablası..bekle benikız aynura aramızdan karakedimi geçti hiç benimle ilgilenmez oldun bak ilgisiliğe tahamülüm yok kilo verdim diyom hiç bakmıyon bileşaka tabi güzel bir gün geçirmene sevindim iyi uykular.
Nasıl atlıyorsun bir program mı yaptın günde kaç kere ?
canım benim şimdi bir oğlum var şükür olsun 3 aylık ve 4.5 aylıkken düşük yaptimNe bebeği?ne olmuş ki?senin çocuğun var mı şimdi?niye kaybettin kararcım?
Setler kaç tane oluyor peki :)Gunde ilk basta 100le baslamistim 4 ay ince sonradan 500 600 cikardim canim set halinde yapiyodum
Öğlen 1 simit
akşamda 1 tabak yoğurtlu makarna
dışarda islerim vardı öğlene kadar bisey yiyemedim simit yedim...akşamda evde yemek olarak sadece o kalmış. ..bugün böyle oldu
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?