Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi menümü yazdım ya dur bi bakıyım başka yazan oldu mu dedim aldım teli 10 sayfa okudum dersten 1 sayfa okudumergen liselilere döndüm yahuu

Aksamlari gelemez oldum...bu gunde is yerine gec geldim..pek giremiyirum artik...yarinda butun aileyi caya cagirdim...bunu neden yaptim bilemiyorum....
neden ustanın açıldı.reglin ne zaman di

kızım derdine ne zaten hergün sende değil mi bunlar? seninki intihar inanki kuzum

valla daha 2 hafta var adetime . neden açıldı ben de anlayamıyorum gerçekten gözüm kararıyor acıkınca. bugün oldu böyle. hem sahur hem iftar. iftarda iyiydim sadece 1 tabak et yedim ama sonra koca bir kase kiraz gömdüm. resmen kiraz diye ölüyordum yaaa

Herşeyin fazlası zarar ama hamur işinden iyidir yine kiraz....
Ya ne bilim ağzımdan çıktı birden...
akşam hepsi gelecek isten sobra
evlerine gidip bide caya gelecekler
bu sene iftara kimseyi cagiramadim.....Gerci oruç tutmuyorlar

2 günde 2 kilo gizmezz 1 aydan fazla olucak burdayım kilo vermeyi bırak aldım
Rabiacım senle daha önce de meyve isini konusmustuk. Tabak hesabı degil tane hesabı yemen lazım. Silkelen ve kararlı ol. Karpuz kavun bunlar ciddi sekerli meyveler. Mesela yedigin meyvenin yarısını ye yanına da tarçınlı sütünü iç bak nasıl doyuyor gözün

Moralini bozma ablam, insan veremiyorum sanıyor, eğer diyetini bozmazsan emin ol, eksiler bi anda gelecek. Sakın bozma maşallah çok iyi gidiyorsun

Bunu mutlaka denicem..

Iyi geceler hanımlar
Menü bildirimi yapayım bari
Sahur
2 yumurta ile sebzeli Omlet
Çay 1 armut
Iftar
yarım kase mercimek Çorbası
Yarım por etli Patlıcan yemeği
1 tabak salata
3 hurma 3 Kayısı
Ara
1 armut
Su 3 litre
Ne ara içiyon kanka şu suyu yaa ben hiç içemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…