Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğlen 1 simit
akşamda 1 tabak yoğurtlu makarna
dışarda islerim vardı öğlene kadar niyetlenmedim bugun....bisey yiyemedim simit yedim...akşamda evde yemek olarak sadece o kalmış. ..bugün böyle oldu
2 lt su
Devrem tam olarak 6.5 kilo verdim buraya başlayalı
Sen de sanırım aynı gidiyoruz
Artık gram gram gidiyor neden acaba bi bildiğin var mı

Meyveler günlük enerji ve protein gereksinmesine çok az katkıda bulunurlar. Bunun yanında mineraller ve vitaminlerden zengindirler. Bağırsak hareketlerine yardımcı olurlar ve içeriklerindeki vitamin ve minerallerin biyoyararlılıkları yüksektir. Meyveler özellikle immün sistemi güçlendiren c vitamininden zengindir.

Kurutulmuş Meyveler

BESİN ÖLÇÜ MİKTAR
Kuru Erik 4 Adet 20 gr
Kuru Kayısı 4 Adet 20 gr
Kuru İncir 1 Adet 20 gr
Kuru Üzüm 1 Çorba Kaşığı 20 gr

Meyve Suları

BESİN ÖLÇÜ MİKTAR
Elma Suyu 1 Çay Bardağı 100 ml
Greyfurt Suyu 1 Çay Bardağı 100 ml
Limon Suyu 2 Çay Bardağı 200 ml
Nar Suyu 1 Çay Bardağı 100 ml
Portakal Suyu 1 Çay Bardağı 100 ml
Üzüm Suyu 1/2 (Yarım)Çay Bardağı 50 ml
Vişne Suyu 1 Çay Bardağı 100 ml
Kiraz 12 Adet 75 gr
Meyve Değişimleri

BESİN ÖLÇÜ MİKTAR
Ananas 1 İnce Dilim 100 gr
Armut 1 Küçük Boy 100 gr
Avokado 1/4 Küçük Boy 50 gr
Ayva 1/4 Orta Boy 80 gr
Böğürtlen 15 Adet 90 gr
Çilek 12 Küçük Boy 150 Gr
Dut 12 Adet 150 Gr
Ahududu 13 adet 90 gr
Elma 1 Küçük Boy 100 gr
Kırmızı Erik 5 Adet 100 gr
Yeşil Erik 10 Adet 200 gr
Greyfurt 1/2 (yarım) Büyük Boy 125 gr
Taze İncir 1 Adet 80 gr
Karpuz 1 İnce Dilim 200 gr
Kavun 1 İnce Dilim 150 gr
Taze Kayısı 4 Adet 100 gr
Kivi 1 Adet 100 gr
Limon 2 Adet 200 gr
Mandalina 2 Küçük Boy 100 gr
Muz (çikita) 1/2 Yarım 50 gr
Muz (yerli) 1 Adet 50 gr
Nar 1/2 (yarım) Küçük Boy 80 gr
Portakal 1 Küçük Boy 100 gr
Şeftali 1 Küçük Boy 80 gr
Üzüm 15 İri Tane 80 gr
Vişne 14 Adet 80 gr
Yeni Dünya (Malta Eriği) 6 Adet 125 gr

FacebookTwitterGoogle+

Bu arada arkadaşlar Yarin Bana izin verin lütfeeen
Meclisin lokaline iftara gidiyoruz ve Tatlıları süper hele bi meyveli sütlü frambuazlı bi Tatlısı var gözümde tütüyo şimdiden
Sadece yılda bi kez gidiyoruz ama abartmıycam sözzz

Öğlen 1 simit
akşamda 1 tabak yoğurtlu makarna
dışarda islerim vardı öğlene kadar niyetlenmedim bugun....bisey yiyemedim simit yedim...akşamda evde yemek olarak sadece o kalmış. ..bugün böyle oldu
2 lt su

Keske birlikte mezun olsaydık ablammm. Ama ben hedefimi düsürecem herhalde. Ya da mezun olup liste dısı devam edecem
aslında hayrişim hedef 60 ama ben 60la bile vucud kitle endeksine göre şişmanım ama 64le mezun olayım şimdi aynurayla konuştuk yer açılsın. beraber liste dışı devam ederiz inş

Bunu mutlaka denicem..
Önce gözünü doyurman lazım. Günlük 3 porsiyon meyve hakkın olsun mesela. Bilgisayardan girince sana link atarım meyve degisimleriyle ilgili. Ben hep öyle hesaplıyorum. Cok faydasını gördm. Hı şunu da söyliym ben de meyve canavarıyımdır. 1 günde yarım karpuz bitirmisligim var. İsteyince oluyor. Sen de bu gece söz ver kendine. Yaparsın merak etme

Ne ara içiyon kanka şu suyu yaa ben hiç içemiyorummm
Hurma yedim yarım litre su içtim
Oruç açtım yarım litre su içtim
Sahurda bi gün öncesinden yediğim tatlıyı eritmek için 1.5 litre suyu zorla içtim
Arada geri kalan suyu içtim
elime 1.5 litre suyu alıyorum bitirene kadar Geziyom onunla evde

Mangaldan daha iyi diyet menusumu olur kiz vero paklava yeme yeter ...
Not : sen simdi baklaba degil hullac yersin boyle dedim diye ahaha ...
Afiyet olsun .
Aynennnn ablamm gömdüm gene güllaç ve mutluyum baklava yemedim. mangal da evet ekmek arası falan yapmadım ekmek yemedim ama çok yedim.bişiler ankaradaydin dimi sen .sen de geleydin pek keyifli geçti

hülüşüm şu makarna yemeği bırak seni makarnacı güzeli yapacam bari köfte yap tavuk haşla dolaba koy salatayla falan ye bitanem senin işin zor biliyorum ama bi dene bakalım güzelim . makarnacı güzeli

Hadi bakalım afiyet olsun şimdiden
Tatlı'nın hemen üstüne soda iç
Bu hafta Dr eşime öyle Demiş
Yanında soda götür

Benim spor olayım yok...birde gece yemek yaptığım için yemeklerin tadına tuzuna pişmiş mi pismemis mi diye baktığım dan yasom7272 dediğine göre gizli yemek dönüyormuş buna....onları pek yapmıyorum artık ama spor yok ve motivasyonumuz cabuk düşüyor

aslında hayrişim hedef 60 ama ben 60la bile vucud kitle endeksine göre şişmanım ama 64le mezun olayım şimdi aynurayla konuştuk yer açılsın. beraber liste dışı devam ederiz inş
Ben de öyle düsünüyorum abla. Biraz da kacaklardan devam edelim

yazdım ben hayriş baksın rabiacım ona göre yesin eminim meyveden kilo veremiyor.

İnşallah canım...

Mezunmu oluyorsun abla
Ayy ne. Güzel darısı bize

bende 1aydır spor yapamadım bugün neyse lesli ablayla buluştuk şükür kavuşturana hülüşüm bende biliyon motivasyon hemen düşüyor ama artık yemeğe saldırmıyorum şükür.

Mezunmu oluyorsun abla
Ayy ne. Güzel darısı bize

Evet spor yapamıyorum Ramazan girdi gireli bende
Beşlide ondan az veriyorum
Ama vermem Lazım benimmmmm düğün yaklaşıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…