Keske birlikte mezun olsaydık ablammm. Ama ben hedefimi düsürecem herhalde. Ya da mezun olup liste dısı devam edecemkızlar 64le mezun oluyomuşum az kaldı 4.5 kilo 1.5 ay daha sabredin inş veririmde yer açılır.
Devrem tam olarak 6.5 kilo verdim buraya başlayalıÖğlen 1 simit
akşamda 1 tabak yoğurtlu makarna
dışarda islerim vardı öğlene kadar niyetlenmedim bugun....bisey yiyemedim simit yedim...akşamda evde yemek olarak sadece o kalmış. ..bugün böyle oldu
2 lt su
Devrem tam olarak 6.5 kilo verdim buraya başlayalıÖğlen 1 simit
akşamda 1 tabak yoğurtlu makarna
dışarda islerim vardı öğlene kadar niyetlenmedim bugun....bisey yiyemedim simit yedim...akşamda evde yemek olarak sadece o kalmış. ..bugün böyle oldu
2 lt su
aslında hayrişim hedef 60 ama ben 60la bile vucud kitle endeksine göre şişmanım ama 64le mezun olayım şimdi aynurayla konuştuk yer açılsın. beraber liste dışı devam ederiz inşKeske birlikte mezun olsaydık ablammm. Ama ben hedefimi düsürecem herhalde. Ya da mezun olup liste dısı devam edecem
Kolay gelsin tatlimÇok tesekkür ederim canım. Daha bi hevesle atlayacam sayende
Önce gözünü doyurman lazım. Günlük 3 porsiyon meyve hakkın olsun mesela. Bilgisayardan girince sana link atarım meyve degisimleriyle ilgili. Ben hep öyle hesaplıyorum. Cok faydasını gördm. Hı şunu da söyliym ben de meyve canavarıyımdır. 1 günde yarım karpuz bitirmisligim var. İsteyince oluyor. Sen de bu gece söz ver kendine. Yaparsın merak etmeBunu mutlaka denicem..
Hurma yedim yarım litre su içtimNe ara içiyon kanka şu suyu yaa ben hiç içemiyorummm
Aynennnn ablamm gömdüm gene güllaç ve mutluyum baklava yemedim.Mangaldan daha iyi diyet menusumu olur kiz vero paklava yeme yeter ...
Not : sen simdi baklaba degil hullac yersin boyle dedim diye ahaha ...
Afiyet olsun.
Bu arada arkadaşlar Yarin Bana izin verin lütfeeen
Meclisin lokaline iftara gidiyoruz ve Tatlıları süper hele bi meyveli sütlü frambuazlı bi Tatlısı var gözümde tütüyo şimdiden
Sadece yılda bi kez gidiyoruz ama abartmıycam sözzz
Benim spor olayım yok...birde gece yemek yaptığım için yemeklerin tadına tuzuna pişmiş mi pismemis mi diye baktığım danDevrem tam olarak 6.5 kilo verdim buraya başlayalı
Sen de sanırım aynı gidiyoruz
Artık gram gram gidiyor neden acaba bi bildiğin var mı
Ben de öyle düsünüyorum abla. Biraz da kacaklardan devam edelimaslında hayrişim hedef 60 ama ben 60la bile vucud kitle endeksine göre şişmanım ama 64le mezun olayım şimdi aynurayla konuştuk yer açılsın. beraber liste dışı devam ederiz inş
yazdım ben hayriş baksın rabiacım ona göre yesin eminim meyveden kilo veremiyor.Önce gözünü doyurman lazım. Günlük 3 porsiyon meyve hakkın olsun mesela. Bilgisayardan girince sana link atarım meyve degisimleriyle ilgili. Ben hep öyle hesaplıyorum. Cok faydasını gördm. Hı şunu da söyliym ben de meyve canavarıyımdır. 1 günde yarım karpuz bitirmisligim var. İsteyince oluyor. Sen de bu gece söz ver kendine. Yaparsın merak etme
İnşallah canım...Önce gözünü doyurman lazım. Günlük 3 porsiyon meyve hakkın olsun mesela. Bilgisayardan girince sana link atarım meyve degisimleriyle ilgili. Ben hep öyle hesaplıyorum. Cok faydasını gördm. Hı şunu da söyliym ben de meyve canavarıyımdır. 1 günde yarım karpuz bitirmisligim var. İsteyince oluyor. Sen de bu gece söz ver kendine. Yaparsın merak etme
aslında hayrişim hedef 60 ama ben 60la bile vucud kitle endeksine göre şişmanım ama 64le mezun olayım şimdi aynurayla konuştuk yer açılsın. beraber liste dışı devam ederiz inş
bende 1aydır spor yapamadım bugün neyse lesli ablayla buluştuk şükür kavuşturana hülüşüm bende biliyon motivasyon hemen düşüyor ama artık yemeğe saldırmıyorum şükür.Benim spor olayım yok...birde gece yemek yaptığım için yemeklerin tadına tuzuna pişmiş mi pismemis mi diye baktığım danyasom7272 dediğine göre gizli yemek dönüyormuş buna....onları pek yapmıyorum artık ama spor yok ve motivasyonumuz cabuk düşüyor
aslında hayrişim hedef 60 ama ben 60la bile vucud kitle endeksine göre şişmanım ama 64le mezun olayım şimdi aynurayla konuştuk yer açılsın. beraber liste dışı devam ederiz inş
Benim spor olayım yok...birde gece yemek yaptığım için yemeklerin tadına tuzuna pişmiş mi pismemis mi diye baktığım danyasom7272 dediğine göre gizli yemek dönüyormuş buna....onları pek yapmıyorum artık ama spor yok ve motivasyonumuz cabuk düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?