amin canım ama daha 4.5 kilo daha var bugünki kilom 68.500 dü inşllah değişmez cumaya kadar.Mezunmu oluyorsun abla
Ayy ne. Güzel darısı bize
iyi geceler karar bana kızgınsın biliyorum ama rabbim seni oğluna ailene bağışlasın hayatındaki herşey güzel olsun inş.Hepinize iyi geceler kızlar çooook uykum var
Voyyy 68 ler haa. Masallahhhhh ablamm.amin canım ama daha 4.5 kilo daha var bugünki kilom 68.500 dü inşllah değişmez cumaya kadar.
ben bişey için kilo vermem gerektiğini dşündüğmde stresten daha çok alıyorumMezunmu oluyorsun abla
Ayy ne. Güzel darısı bize
Evet spor yapamıyorum Ramazan girdi gireli bende
Beşlide ondan az veriyorum
Ama vermem Lazım benimmmmm düğün yaklaşıyoooo
Kolaya kaçtım evet....bezelye bulgur pilavi corba vardı dünd ende makarna kalmıştı..birtek makarna yi yememisler.....şu usengeclik olmasa...hülüşüm şu makarna yemeği bırak seni makarnacı güzeli yapacambari köfte yap tavuk haşla dolaba koy salatayla falan ye bitanem senin işin zor biliyorum ama bi dene bakalım güzelim . makarnacı güzeli
Aaaa Bizz goremedikkkkkkHadi ben bi özet yapayım bakalım beğenicekmisin
Naz arkadaşımızın bir yakını(tam hatırlayamadım geliniydi galiba)hastenede yatıyor...
Herkes fotoğrafını paylaştı hülya abla,aeben abla,koza,aykız,sarayca öğleye doğru fotoğraflar havada uçuştu
Onun dışında aklıma şuan başka birşey gelmedi
8 km voyyy viyy çok muş yahuuuu masallahhhhhBen tekrar yürüyüşe kaçar 8 km de ikindin yürümüştum
canım nerelerdesin senide göremiyorum yoksa aynı saatleremi denk gelmiyoruzVoyyy 68 ler haa. Masallahhhhh ablamm.
Sahada düşersin inşallahamin canım ama daha 4.5 kilo daha var bugünki kilom 68.500 dü inşllah değişmez cumaya kadar.
ben bişey için kilo vermem gerektiğini dşündüğmde stresten daha çok alıyorum
umarım sen öyle olmazsın
ilahi alemsinMenü yazmak nasıl zor beyaaa. Neyse mezunum benmaksat yediğimi biliyim
sahur
el içi kadar pide
Yumurta
peynir
domates salatalık
İftar
mangal sucuk köfte ciğer
sayıları hakkında fikrim yokçok yedim sanırım
1 küçük bardak Kola ..ayran
patlıcan köz salata
pide yemedim.belki bi lokmacik
2 dilim kadar güllaç.
Ben yapmıştım bide muzlu denedim pek güzel olmuştu dayanamadim kızlar. Ailenin yanında ve ramazanda böyle.
hep birlikte mezun biri nasıl geri döner nasıl alır kiloları göstermek için aranizdayim
Burda internet çekmiyor yahu..balkonda giriyorum arada o da akşam saati soğuk oluyor dışarısıcanım nerelerdesin senide göremiyorum yoksa aynı saatleremi denk gelmiyoruz
benim eşim de benle beraber diyet yapıyorSahada düşersin inşallah
Ben 75 in altına 3 yıldırdır düşemiyorum
Şu zinciri bi kırsaydım gerisi gelecek gibime geliyor
inadım inat bu sefer eriyecem günden güne Allah'ın izniyle
Diyetle yatıyorum diyetle kalkıyorum
Birde çevremde herkes bi Zayıflama derdine girdi
Görümcem oğlu Eltim annem eşim Arkadaşlarım kankam hepimiz diyetteyiz birde burası yaşam Tarzım oldu resmen
Parmaga bak . Çok tatlısın yaaaa
tospağa ayakParmaga bak . Çok tatlısın yaaaa
Sende mezun olcan canım. ...massallah iyi verdin ...ben 62 yada 63 kiloyla mezun oluyorum ve 12 kilo var daha
Burda internet çekmiyor yahu..balkonda giriyorum arada o da akşam saati soğuk oluyor dışarısınasılsın masallllaaaaahhhh veriyorsun kiloları ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?