Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burda internet çekmiyor yahu..balkonda giriyorum arada o da akşam saati soğuk oluyor dışarısı nasılsın masallllaaaaahhhh veriyorsun kiloları ohhh misss
veriyorumda hedeflerimi büyük tuttum herhalde istediğim gibi değil sanki canım

Sende mezun olcan canım. ...massallah iyi verdin ...ben 62 yada 63 kiloyla mezun oluyorum ve 12 kilo var daha

Hedef kilon çokmuş senin
Benim hedef kilom öncelikle 70
İnanamasamda o günleri görürüm inşallah

waww süper bi irade tebrik ederim bende

Moralini bozma ablam, insan veremiyorum sanıyor, eğer diyetini bozmazsan emin ol, eksiler bi anda gelecek. Sakın bozma maşallah çok iyi gidiyorsun
ne kadar değişmiş yaaa darısı basimiza

İyi geceler kizlar bugün iftara gittik akrabamiza daha yeni döndük eve valla yedim de yedim bugün çok kizacaksiniz bana
Kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay peynir domates salatalık maydanoz zeytin 1 rafadan yumurta
Oglen: 2 kase mercimek corbasi meyve salatası içinde kayısı nektarı ve kiraz vardı
Ara öğün: şekersiz kahve 1 küçük kase kabak çekirdeği
Akşam: Mangalda tavuk 5 parça kadar yedim salata semizotu Yoğurtlu sonra şekersiz çay 2 bardak ve irmik tatlısı yedim kucuktu ama zaten bugün bir ton şey yedim
3 buçuk litre su içtim hayatımda ilk defa spor maalesef ki yok.. bugün cidden ne yedim ben ya

besivecim çok kötü değilki menün sadece cıs gördüğüm irmik tatlısı akşam yemeseydin eritmek kolay olurdu . sizler gençsiniz bence herşeyden yiyin ama az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…