veriyorumda hedeflerimi büyük tuttum herhalde istediğim gibi değil sanki canımBurda internet çekmiyor yahu..balkonda giriyorum arada o da akşam saati soğuk oluyor dışarısınasılsın masallllaaaaahhhh veriyorsun kiloları ohhh misss
Sende mezun olcan canım. ...massallah iyi verdin ...ben 62 yada 63 kiloyla mezun oluyorum ve 12 kilo var daha
waww süper bi irade tebrik ederim bendeAmeliyatsız, ilaçsız, iğnesiz, diyetsiz Sevgili Ülkü hanim toplam
25 ,5 kilo (110kg'dan 84,5 kg'a) vererek bizleri cok mutlu etti smile ifade simgesi Yaşam tarzını değiştirmek işte böyle olur.Saglikli ve kalici kilo vermeye devam
kızlar 64le mezun oluyomuşum az kaldı 4.5 kilo 1.5 ay daha sabredin inş veririmde yer açılır.
ben değilim habinimwaww süper bi irade tebrik ederim bende
Ameliyatsız, ilaçsız, iğnesiz, diyetsiz Sevgili Ülkü hanim toplam
25 ,5 kilo (110kg'dan 84,5 kg'a) vererek bizleri cok mutlu etti smile ifade simgesi Yaşam tarzını değiştirmek işte böyle olur.Saglikli ve kalici kilo vermeye devam
ne kadar değişmiş yaaa darısı basimizaMoralini bozma ablam, insan veremiyorum sanıyor, eğer diyetini bozmazsan emin ol, eksiler bi anda gelecek. Sakın bozma maşallah çok iyi gidiyorsun
Anladım ablamben değilim habinimdr ayça kayanın sayfasından çaldım.
fatmacım listede yer açılsın diye mezun olacam sonra kaçaklarla devam 60 olana kadar inş rabbim izin verirse.yok öyle hedeften önce mezuniyet
fatmacım listede yer açılsın diye mezun olacam sonra kaçaklarla devam 60 olana kadar inş rabbim izin verirse.
Tamam kanka sağol bu bilgi işe yaradıHadi bakalım afiyet olsun şimdiden
Tatlı'nın hemen üstüne soda iç
Bu hafta Dr eşime öyle Demiş
Yanında soda götür
sizlerden kopmak mümkünmü fatmacım aebeni görmüyonmu 8senedir burda beraber emekli oluruz artık bacımlao zaman olabilir ama bizden kopma da
inşallah canım hayırlısıyla mezun olursun ama bizi senden mahrum etme mezun olursanfatmacım listede yer açılsın diye mezun olacam sonra kaçaklarla devam 60 olana kadar inş rabbim izin verirse.
besivecim çok kötü değilki menün sadece cıs gördüğüm irmik tatlısı akşam yemeseydin eritmek kolay olurdu . sizler gençsiniz bence herşeyden yiyin ama azİyi geceler kizlar bugün iftara gittik akrabamiza daha yeni döndük eve valla yedim de yedim bugün çok kizacaksiniz bana
Kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay peynir domates salatalık maydanoz zeytin 1 rafadan yumurta
Oglen: 2 kase mercimek corbasi meyve salatası içinde kayısı nektarı ve kiraz vardı
Ara öğün: şekersiz kahve 1 küçük kase kabak çekirdeği
Akşam: Mangalda tavuk 5 parça kadar yedim salata semizotu Yoğurtlu sonra şekersiz çay 2 bardak ve irmik tatlısı yedimkucuktu ama zaten bugün bir ton şey yedim
3 buçuk litre su içtim hayatımda ilk defa spor maalesef ki yok.. bugün cidden ne yedim ben ya
Çok iyi cidden ya darısı bizim başımızaAmeliyatsız, ilaçsız, iğnesiz, diyetsiz Sevgili Ülkü hanim toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?