benim eşim de benle beraber diyet yapıyor
iyi bişey mi kötü mü çözemedim. çok kilo versin istemiyorum ama yağlı yemekler istememesi de iyi bi taraftan
fatmacım bu yeme krizleri yaşayacan normal bence zamanla oturacak sonra senin zaten haşimaton var ayda 3 kilo vermen yada 2 kilo vermen normal diye düşünüyorum. çokmu yedin yarın vicdan çorbası ile aç yoğurt tüket bence normale biner.
Ablam ya suan hala nefes alamıyorum midemi çok doldurdum sıkıntı da ondan geliyor uzun zamandır böyle yememistim bide ilk defa 3 buçuk litre oldu su o da sisirmistir herhaldebesivecim çok kötü değilki menün sadece cıs gördüğüm irmik tatlısı akşam yemeseydin eritmek kolay olurdu . sizler gençsiniz bence herşeyden yiyin ama az
İyi geceler canimHanımlar yatıyorum ben yarın hastane işlerim var uyuyum biraz öptüm sizi
Ayy ne güzel ya öyle olunca daha kolay oluyo mesela benim ki nın hiç öyle bi derdi yok biliyon hergün Tatlı'nın bi çeşidini alıyo adam yaa Kafayı yiyecemSahada düşersin inşallah
Ben 75 in altına 3 yıldırdır düşemiyorum
Şu zinciri bi kırsaydım gerisi gelecek gibime geliyor
inadım inat bu sefer eriyecem günden güne Allah'ın izniyle
Diyetle yatıyorum diyetle kalkıyorum
Birde çevremde herkes bi Zayıflama derdine girdi
Görümcem oğlu Eltim annem eşim Arkadaşlarım kankam hepimiz diyetteyiz birde burası yaşam Tarzım oldu resmen
fatmacım bu yeme krizleri yaşayacan normal bence zamanla oturacak sonra senin zaten haşimaton var ayda 3 kilo vermen yada 2 kilo vermen normal diye düşünüyorum. çokmu yedin yarın vicdan çorbası ile aç yoğurt tüket bence normale biner.
Birkac gun icinde gecer fatmam aynisi bazen bendede olur anliyorum halindenablam öyle böyle bir iştah değil bu. hadi canım tatlı ya da dondurma istese anlayacağım kriz diyeceğim, onu atlatmasını öğrendim ama bu baya bildiğin iştah. yemek yemek istiyorum resmen.
fatma sanıyoki bitek kendinde oluyor bu krizler hepimizde oluyor ama kararlı olmak telafi etmek gerekiyor bence.Ahhh o krizler her diyet yapanda olur Fatmam..işte o an bi elma ,tarçınlı süt gibi daha masum Şeyler yemek gerek..,
Ah keske hulyam o donemde nekadar karbon var onu cani cekiyo insanin ;(Ahhh o krizler her diyet yapanda olur Fatmam..işte o an bi elma ,tarçınlı süt gibi daha masum Şeyler yemek gerek..,
Ahhh o krizler her diyet yapanda olur Fatmam..işte o an bi elma ,tarçınlı süt gibi daha masum Şeyler yemek gerek..,
fatma sanıyoki bitek kendinde oluyor bu krizler hepimizde oluyor ama kararlı olmak telafi etmek gerekiyor bence.
Ah keske hulyam o donemde nekadar karbon var onu cani cekiyo insanin ;(
ben varım ablam ama fazlası ile karamsarım galiba bugünHepiniz uyudunuz mu yav .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?