Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim eşim de benle beraber diyet yapıyor
iyi bişey mi kötü mü çözemedim. çok kilo versin istemiyorum ama yağlı yemekler istememesi de iyi bi taraftan

Senin için avantaj bence
Destek olursunuz birbirinize
Eşim her akşam çocuklara bize çikolata cips getirirdi
Ilk diyete ben başladım artık bana getirme dedim
Sonra kendisinede almamaya başladı
Şimdi sadece ufaklığa getiriyor
İkizlerede getirmiyor
Herkes birbirini cıssss konusunda uyarır oldu
Çok iyi birşey
Pilavsız sofraya oturmazdı
Eve pirinç almıyorum artık
Hemde yemek yapma yükünü azalttım işime de geldi

ablalar ben neden böyle krizlere giriyorum bi el atın heleeeee aeben Daydream- yasom7272 ablalarrrrrr
fatmacım bu yeme krizleri yaşayacan normal bence zamanla oturacak sonra senin zaten haşimaton var ayda 3 kilo vermen yada 2 kilo vermen normal diye düşünüyorum. çokmu yedin yarın vicdan çorbası ile aç yoğurt tüket bence normale biner.

besivecim çok kötü değilki menün sadece cıs gördüğüm irmik tatlısı akşam yemeseydin eritmek kolay olurdu . sizler gençsiniz bence herşeyden yiyin ama az
Ablam ya suan hala nefes alamıyorum midemi çok doldurdum sıkıntı da ondan geliyor uzun zamandır böyle yememistim bide ilk defa 3 buçuk litre oldu su o da sisirmistir herhalde

Ayy ne güzel ya öyle olunca daha kolay oluyo mesela benim ki nın hiç öyle bi derdi yok biliyon hergün Tatlı'nın bi çeşidini alıyo adam yaa Kafayı yiyecem

ablam öyle böyle bir iştah değil bu. hadi canım tatlı ya da dondurma istese anlayacağım kriz diyeceğim, onu atlatmasını öğrendim ama bu baya bildiğin iştah. yemek yemek istiyorum resmen.

ablam öyle böyle bir iştah değil bu. hadi canım tatlı ya da dondurma istese anlayacağım kriz diyeceğim, onu atlatmasını öğrendim ama bu baya bildiğin iştah. yemek yemek istiyorum resmen.
Birkac gun icinde gecer fatmam aynisi bazen bendede olur anliyorum halinden
Uzun sureli acliklardan sonrada oluyor . Orucdan sonra mesela .

Ahhh o krizler her diyet yapanda olur Fatmam..işte o an bi elma ,tarçınlı süt gibi daha masum Şeyler yemek gerek..,

fatma sanıyoki bitek kendinde oluyor bu krizler hepimizde oluyor ama kararlı olmak telafi etmek gerekiyor bence.

Ah keske hulyam o donemde nekadar karbon var onu cani cekiyo insanin ;(

ablam onları düşününce midem bi kötü oluyor elmayı çok severim mesela ama aklıma gelince bile kötü oluyorum. beyaz ekmeği sevmem mesela hele papatya hiç sevmem onu yiyesim geliyor. valla telafi için 10km yürüdüm normalde kessen yürüyemem ama yürüdüm sırf telafi için işe yarar umarım emeklerim boşa gitsin istemiyorum

bi de hiç çalışasım yok bu hafta bitirmem gereken bi proje var ama sayfaları açamıyorum resmen. 24 saat uyumak geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…