Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kolaylık versin ablam dinlen biraz vaka da çokmuş. Zor meslek sizinki gerçekten
namaz kılayımda yatacam kuzum inş uyku uyuyabilirim. heriş zor fatmacım seninki kolaymı değil ramazanda zorlanıyorum yoksa sorun değil ameliyat olsun vakit geçiyo beni zorlayan uyku sadece az kaldı zaten hayırlısıyla bitecek 3 gün var ramazanda gidecem sonra bitiyor .

Habinar evet haklısın, köstek de olabilirdi bana. Sağolsun, sen kiloluysan bende kiloluyumdur,benim de vermem lazım diyor. halbuki o erkek olduğu halde benden zayıf

eşinle kendini nasıl aynı kefeye koyarsın
Erkeklerde müthiş bi metabolizma var
Kompresör mübarek
Hem sen doğum yaptın hormonların alt üst oldu
En az doğumdan 3 yıl sonra vücut kendini toparlamaya Başlıyor
Onlar gibi yesek davul gibi oluruz valla

Canım sen evlimisin? Uyku iştah bebek sinyalleri olabilir mi ?? Benimde Aklım fikrim bebek te ya hayırlısı!

anammmm daha günüm var ama evliyim canım 2 ay önce 7 haftalık kürtaj oldum kalbi atmamış bebeğimin. inşallah canım ya vardır umarım. anammmmmmmm

Nazan bekiroğlu yusuf ile züleyha

arkasına hemen nar ağacını oku canım. onu da çok seveceksin. nazan bekiroğlu benim fenomenim. tüm serisini okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…