Ben uyuyamıyorum sahura kadar vallahaHepiniz uyudunuz mu yav .....
Habinar evet haklısın, köstek de olabilirdi bana. Sağolsun, sen kiloluysan bende kiloluyumdur,benim de vermem lazım diyor. halbuki o erkek olduğu halde benden zayıf
Allah kolaylık versin ablam dinlen biraz vaka da çokmuş. Zor meslek sizinki gerçektenyarın iş var ezanı bekliyorum bende inş uyuyabilirim yarında çok vaka var Allah yardımcımız olsun
Fatma bende bugün çok duygusaldım ağladım biraz daha iyiyim .
namaz kılayımda yatacam kuzum inş uyku uyuyabilirim. heriş zor fatmacım seninki kolaymı değil ramazanda zorlanıyorum yoksa sorun değil ameliyat olsun vakit geçiyo beni zorlayan uyku sadece az kaldı zaten hayırlısıyla bitecek 3 gün var ramazanda gidecem sonra bitiyor .Allah kolaylık versin ablam dinlen biraz vaka da çokmuş. Zor meslek sizinki gerçekten
Habinar evet haklısın, köstek de olabilirdi bana. Sağolsun, sen kiloluysan bende kiloluyumdur,benim de vermem lazım diyor. halbuki o erkek olduğu halde benden zayıf
fatma sanıyoki bitek kendinde oluyor bu krizler hepimizde oluyor ama kararlı olmak telafi etmek gerekiyor bence.
Canım sen evlimisin? Uyku iştah bebek sinyalleri olabilir mi ?? Benimde Aklım fikrim bebek te ya hayırlısı!bi de hiç çalışasım yok bu hafta bitirmem gereken bi proje var ama sayfaları açamıyorum resmen. 24 saat uyumak geliyor içimden
Hayırlı sahurlar cınıım :)Hayırlı sahurlar
NapionHayırlı sahurlar cınıım :)
İyiyim ezan okundu..biraz daha kitap olur yazarım...sen napıyon gülüm?Napion
Bende suyumu içtim direniyorum uykuya nye bilmiyorumİyiyim ezan okundu..biraz daha kitap olur yazarım...sen napıyon gülüm?
Nazan bekiroğlu yusuf ile züleyhaBende suyumu içtim direniyorum uykuya nye bilmiyorum
Hangi kitabi okuyorsun kuzu
OyNazan bekiroğlu yusuf ile züleyha
Aynen bende hep kitapa para harcarımOy
Bende bayilirim kitap okumaya ayni anda uç kitabi okuyorumsonra kitap dayanmiyor bana
Canım sen evlimisin? Uyku iştah bebek sinyalleri olabilir mi ?? Benimde Aklım fikrim bebek te ya hayırlısı!
Nazan bekiroğlu yusuf ile züleyha
Bende o anki piskolojime gore alirim elime benim sabirsizligimdan kaynaklanıyor sanirimAynen bende hep kitapa para harcarım
Aynı anda 3 kitap okumam bi kitaba odaklanır olaya dalarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?