Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel gidiyor kitap benimde iskender pala hemen listeme ekliyorum teşekkürler :))

Ben bi kitabı çook çokk beğendim mi? Onu bitirmemek için elimden geleni yapar uzata uzata tadını çıkara çıkara okurum şey gibi mesela çikolata yerken yavvvvaş yavvvaş yersin ya..
Bende tam tersi başindan kalkmam yemek yemeyi bile unuturum
Sonra bitti diye üzülür tekrar okumak isterim ama eski heycan kalmaz çünkü okurken çok not alirim ezberlerim resmen sevdiğim yerlerini

Bende tam tersi başindan kalkmam yemek yemeyi bile unuturum
Sonra bitti diye üzülür tekrar okumak isterim ama eski heycan kalmaz çünkü okurken çok not alirim ezberlerim resmen sevdiğim yerlerini
Bende eskiden öyleydim midem bulanana kadar okur 1-2 güne kalın romanları bitirdim bazen bi gecede roman bile bitirirdim ama dediğin gibi içimde bi boşluk olduğu için hemen bittiğinden şimdi sindire sindire okuyprum

Ben bi kitabı çook çokk beğendim mi? Onu bitirmemek için elimden geleni yapar uzata uzata tadını çıkara çıkara okurum şey gibi mesela çikolata yerken yavvvvaş yavvvaş yersin ya..
Kitapsız kalinca buradaki kitap cafe ye bakiyorum fikir sahibi olmak liste cikarmak için,hatta sabirsizim bu aralar okunacak uç kitabin var kütüphanede ama sevdiğim 11 tane kitap almış heyecanla evlatlarimi bekliyorum

Bende eskiden öyleydim midem bulanana kadar okur 1-2 güne kalın romanları bitirdim bazen bi gecede roman bile bitirirdim ama dediğin gibi içimde bi boşluk olduğu için hemen bittiğinden şimdi sindire sindire okuyprum
Dimi o an sonunu bilmek en büyük arzum oluyor ama kitap bitince o dünyadan ayriluyorum sanki içim burkuluyor

Kitapsız kalinca buradaki kitap cafe ye bakiyorum fikir sahibi olmak liste cikarmak için,hatta sabirsizim bu aralar okunacak uç kitabin var kütüphanede ama sevdiğim 11 tane kitap almış heyecanla evlatlarimi bekliyorum
Çok muhteşem bir duygu kitap alışverişi yaparken çatırrrr çatırrrrr benim kitaplığımda 2-3 kitap var baya kalın sonbire inince alıcam bi kaç kitap

asfarovski Şimdi hatırladım 1-2 sene önceydi galiba nar ağacını kitap katoloğunda görmüştüm
Bi kaç kerede kitapçılarda kapak resmi ilgimi çekmişti

nazan bekiroğlunda favorim nar ağacı ve isim ile ateş arasında. ikisinin de tadı başkadır bende. iskender pala da okudum ama nazan bekiroğlunun tadını vermediler. hikayede de mustafa kutlu severim

nazan bekiroğlunda favorim nar ağacı ve isim ile ateş arasında. ikisinin de tadı başkadır bende. iskender pala da okudum ama nazan bekiroğlunun tadını vermediler. hikayede de mustafa kutlu severim
Mustafa kutlu hiç okumadım yabancılardan khaled hosseini,sarah jio,dosteyevski,balzac,viktor hugo,tolsty
Türklerde :iskender pala,peyami safa,reşat nuri,behçet necatigil okurum
Ben daha çok eski yazarları okumayı seviyorum yeni yetmeler biraz sinirime dokunuyor kahraman tazeoğlu,ceyhun yılmaz,edip aysever falan sevmiyorum..

Yok okumadım canım ben eski zamaneeeye yönelik kitaplar okumayı seviyorum yeni çıkan çok satan çok ilgimi çekmiyor
Okuma zaten ben pek sevemedim ikiside var bende o kadar tekrara düşmüş ki bazen yanlislikla biri tekrar okuyorum saniyorum,bir tek ben mi skldim diye merak ettim bakarim buradan yorumlara.
Hatta seni de orada gördüm kitap kurdu bölümünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…