Valla ben karisik okuyorum şuan güncel kitap ve iki dini kitabı okuyorum tabi biri hadis kitabıYok okumadım canım ben eski zamaneeeye yönelik kitaplar okumayı seviyorumyeni çıkan çok satan çok ilgimi çekmiyor
Semerkand yayınları çok iyi bence ya aslında bende karışık okuyorum belli olmuyor bazen ilgimi çekiyor her tür kitap okuyup görüş açılarımızı zenginleştirmek adına bende her çeşit okurum korku ve fantastik hariçValla ben karisik okuyorum şuan güncel kitap ve iki dini kitabı okuyorum tabi biri hadis kitabı
Genelde dini kitaplar semerkand yayinlari oluyor
Aynen hiç korku-gerilim kitapları okumadım bendeSemerkand yayınları çok iyi bence ya aslında bende karışık okuyorum belli olmuyor bazen ilgimi çekiyor her tür kitap okuyup görüş açılarımızı zenginleştirmek adına bende her çeşit okurum korku ve fantastik hariç
Ne filmini izledim ne okudum hiç işim olmazAynen hiç korku-gerilim kitapları okumadım bende
Tesekkurler güzel sohbet içinNe filmini izledim ne okudum hiç işim olmazhaydi ben yatayım saat 10 da kalkmam gerek :)
Rica ederimTesekkurler güzel sohbet içiniyi uykular
Ay çok güzel olur ben kitap yorumlamayı ve fikir almayi çok severimRica ederimÖzeldende yaz beklerim sohbet ederiz bol bol
Sanada iyi uykular (yarın fena kızacaklar birikmiş sayfaları görünce
Ssst sessiz aslı ben daha yeni uyumaya çalışıyorumGünaydıın uykucu takım haydi kalkın sabah oldu
6 yıl içinde 3 doğum yaptım ben bi de. En son 6 ay oldu oğlum doğalı. Geçen akşam kilo vermişsin dedi herkes sevindim Ama diyolar ki göbeğin var, adet mi olmuyorsun? Adet olsam da yeni doğum yaptım sonuçta yani :) Ay ne güzel moral veriyorsun ya, inşallaheşinle kendini nasıl aynı kefeye koyarsın
Erkeklerde müthiş bi metabolizma var
Kompresör mübarek
Hem sen doğum yaptın hormonların alt üst oldu
En az doğumdan 3 yıl sonra vücut kendini toparlamaya Başlıyor
Onlar gibi yesek davul gibi oluruz valla
Benim de katre -i matem :)Ay İskender palanin unutamadigim tek kitabi iki darbe arasindadir
günaydın arkadaşlar,
Günaydın canım nasılsın ? :)
işim olmasa akşama kadar uyurum her halde, esneyip duruyorum
sen nasılsın canım? başladınız mı spor yapmaya,
İyiyim ben de dersim var okula gidicem saat gelsin diye bekliyorum
Net tarih 20si, ama ben videonun tamamını yapamadığım için kendimi alıştırıyorum. Dün 10dksını yaptım mesela bikaç gün böyle devam edicem sonra 20dk falan diye başlarken rahat olmak istiyorum. Bir de Leslie yapmaya karar verdim ondan önce bana o ısınmalar yetmiyor çünkü çok ağrım oluyor.
günaydın gençler bugün hiç uyumadım zombi gibiyim Allah hepimize yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?