Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok okumadım canım ben eski zamaneeeye yönelik kitaplar okumayı seviyorum yeni çıkan çok satan çok ilgimi çekmiyor
Valla ben karisik okuyorum şuan güncel kitap ve iki dini kitabı okuyorum tabi biri hadis kitabı
Genelde dini kitaplar semerkand yayinlari oluyor

Valla ben karisik okuyorum şuan güncel kitap ve iki dini kitabı okuyorum tabi biri hadis kitabı
Genelde dini kitaplar semerkand yayinlari oluyor
Semerkand yayınları çok iyi bence ya aslında bende karışık okuyorum belli olmuyor bazen ilgimi çekiyor her tür kitap okuyup görüş açılarımızı zenginleştirmek adına bende her çeşit okurum korku ve fantastik hariç

'Bazı insanlar vardır onlarla dost kalabilmek için daima sizi geçmelerine müsaade etmeniz gerekir, eğer dostlarınızı geçecek olursanız, artık kendinize başka düşman istemeyin.'

'Bilemezdim ki iyiliğin bilgisine sahip olmayanlara diğer bütün bilgiler zarar verir. Bilemezdim ki bilgi, bilgisizleri acıtır..'

İskender pala
"İki darbe arasında"

Aynen hiç korku-gerilim kitapları okumadım bende

Rica ederim Özeldende yaz beklerim sohbet ederiz bol bol
Sanada iyi uykular (yarın fena kızacaklar birikmiş sayfaları görünce
Ay çok güzel olur ben kitap yorumlamayı ve fikir almayi çok severim
E konu da kitap olunca hic farketmedim sayfaları en iyisi ben kacayim
Grsrz canm

6 yıl içinde 3 doğum yaptım ben bi de. En son 6 ay oldu oğlum doğalı. Geçen akşam kilo vermişsin dedi herkes sevindim Ama diyolar ki göbeğin var, adet mi olmuyorsun? Adet olsam da yeni doğum yaptım sonuçta yani :) Ay ne güzel moral veriyorsun ya, inşallah

işim olmasa akşama kadar uyurum her halde, esneyip duruyorum

sen nasılsın canım? başladınız mı spor yapmaya,

İyiyim ben de dersim var okula gidicem saat gelsin diye bekliyorum

Net tarih 20si, ama ben videonun tamamını yapamadığım için kendimi alıştırıyorum. Dün 10dksını yaptım mesela bikaç gün böyle devam edicem sonra 20dk falan diye başlarken rahat olmak istiyorum. Bir de Leslie yapmaya karar verdim ondan önce bana o ısınmalar yetmiyor çünkü çok ağrım oluyor.

iyi yaparsın leslie de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…