İsabetli karar ......Bizim evde 20 senedir yokalmıcazda
Bide işe gidecen oy yasommgünaydın gençler bugün hiç uyumadım zombi gibiyim Allah hepimize yardım etsin...
Kolay gelsin bacım baklavadan bizede yolla bitane ev baklavasıda yenirdi iftar sonrası çayla öhö öhö kimse duymasın.Bankada islerim var iyce sicak cokmeden cikiyim . Yurumuş olurum hemde ....
Bugun bunamizin daveti var baklava yapicam ....
belli bir uyku düzenin yok... hergun aynı saatte uyuyup uyanmadığın için...bünyen de alışık değil sanırım... birde kafası çok dolunca insanın.. hani sen bir şey düşünmek istemesen bile beynin hep açık duru ya.. sürekli sarar eskiye...oda uykunu kaçırıyordur...huluş afferim sana hiç kendine bakmıyorsun . Ben ramazanlarda hep böyleyim tek sıkıntım uyku bu sene gece çayda içmiyorum ama sabahı sabah ediyorum 7 8gibi tam uykuya dalacam hop iş saati ama evde olunca 11 e kadar uyuyorum yetiyor. Neyse hayırlısı rabbim bi kolaylık verecek illaki.
evet aynen dun bayağı biriktirmiştim akşam üzeri arkadaşımla konuşurken başladım ağlamaya epey ağladım geçti biraz ama bikaç gün etkisin atamıyorsunbelli bir uyku düzenin yok... hergun aynı saatte uyuyup uyanmadığın için...bünyen de alışık değil sanırım... birde kafası çok dolunca insanın.. hani sen bir şey düşünmek istemesen bile beynin hep açık duru ya.. sürekli sarar eskiye...oda uykunu kaçırıyordur...
Yürüyüs + iple çözebilir miyim baseni ya. Her yanım kücüldü. Basen cok az farketti. İnanılmaz kafayı taktım bu ara
kızlar 64le mezun oluyomuşum az kaldı 4.5 kilo 1.5 ay daha sabredin inş veririmde yer açılır.
Günaydın canım nasılsın :)günaydınlarrr
iyiyimm sen nasılsınn :):)Günaydın canım nasılsın :)
İyiyim bende geçmişi okumaya çalışıyorum :) Pek geveze bi takımiyiyimm sen nasılsınn :):)
+1 deydim been bu sabah tartıldım +400 üm kalmış abla - olamasam bile sabit olmak çin şu iki günde vermem lazım +400 üARTIDA OLAN FISTIKLAR BU İKİ GÜN KONTROLÜ ELDEN VERMEYİN...
aynen hızlarına yetişilmiyoİyiyim bende geçmişi okumaya çalışıyorum :) Pek geveze bi takım
Sahada düşersin inşallah
Ben 75 in altına 3 yıldırdır düşemiyorum
Şu zinciri bi kırsaydım gerisi gelecek gibime geliyor
inadım inat bu sefer eriyecem günden güne Allah'ın izniyle
Diyetle yatıyorum diyetle kalkıyorum
Birde çevremde herkes bi Zayıflama derdine girdi
Görümcem oğlu Eltim annem eşim Arkadaşlarım kankam hepimiz diyetteyiz birde burası yaşam Tarzım oldu resmen
Sorma vallaaynen hızlarına yetişilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?