Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GÜNAYDIN ablalarım bacılarım kuzularım
ben 6 dan beri ayaktayım haliyle...sizleri okumaktayım...
gece kızı ayağımda sallarken 2 mizde uyumuşuz o vaziyette... kızın üstüde açık benimde ..kafamda yamuk yumuk bir yere düşmüş... boynum tutulmuş...
anamı anarak kalktım yani sabah :)))
anaaammm anaaam anam diye diye düzelemedim hala...:))
kızlar kitaplardan bahsetmişsiniz... benim kızımda sanırım kitap kurdu olacak ama okuyarak değil kemirerek... her bulduğu kitabı yiyor...

yasom7272 sen neden uyumadın ..yada uyuyamadın...

huluş afferim sana hiç kendine bakmıyorsun . Ben ramazanlarda hep böyleyim tek sıkıntım uyku bu sene gece çayda içmiyorum ama sabahı sabah ediyorum 7 8gibi tam uykuya dalacam hop iş saati ama evde olunca 11 e kadar uyuyorum yetiyor. Neyse hayırlısı rabbim bi kolaylık verecek illaki.

belli bir uyku düzenin yok... hergun aynı saatte uyuyup uyanmadığın için...bünyen de alışık değil sanırım... birde kafası çok dolunca insanın.. hani sen bir şey düşünmek istemesen bile beynin hep açık duru ya.. sürekli sarar eskiye...oda uykunu kaçırıyordur...

evet aynen dun bayağı biriktirmiştim akşam üzeri arkadaşımla konuşurken başladım ağlamaya epey ağladım geçti biraz ama bikaç gün etkisin atamıyorsun

Bende 3 senedir 60ın altına inmemiştim hala oralarda geziyor kilo bi göremedim 59 u görsem havalara uçacağım valla..
Ne güzel çevrendekilerde diyetteymiş habin benim evi bi gör her yerden tatlı çıkıyor mutfakta kek baklava dondurma kurabiye var ne ararsan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…