Diş teli :)
Ay ben dé bu moddayim. Oruc un negatif yönü olmaz tabi de.. Öyle işte. Açım yahu ..
Sen kaçaklarda misin yani hedeFin de kilo vermek mı var .ben orda da değilim sanirimKizlar merhaba, dun gelemedm cok yorgundum. Bugunde is cok yogundu, aksama yine gelemiycem gibi sirketce iftara gidiyoruz. Aman ya bu hafta benm diyet miyet kalmadi, cok mutsuzum. Neyse gecen hafta koza bu hafta ben Kacaklari yakicam affeddin beni :-(
Kız sende Karadenizlilik var mı? Viy bizim oraların tepkisi :)Kızlar sessiz bekleyiş başladı . Oy viy ezanà daha 42 dk var
Al al kitapsız yaşanmıyorKitap kurdu nasılsın ben alanya ya hiç kitap getirmedim zamanım olmaz diye ama pişman oldum alacağım mecbuuuuur
Yok kuzum yahu doğma büyüme ankaraliyimKız sende Karadenizlilik var mı? Viy bizim oraların tepkisi :)
Bendede son zamanlar da bir sinir peydah oldu anacum dövücek beni sonundaAy ben dé bu moddayim. Oruc un negatif yönü olmaz tabi de.. Öyle işte. Açım yahu ..
Burda 45 dHa vaaaaarKızlar sessiz bekleyiş başladı . Oy viy ezanà daha 42 dk var
Ben de anama patliyom valla. Bişiyİ de bilme arkadaş .illa böyle yapak edek . Sonunda da hep dediğine geliom ya tepem atio :)Bendede son zamanlar da bir sinir peydah oldu anacum dövücek beni sonunda
Benim annemde çoook relaks keşke biraz ona çekseydimBen de anama patliyom valla. Bişiyİ de bilme arkadaş .illa böyle yapak edek . Sonunda da hep dediğine geliom ya tepem atio :)
İyi né guzell halinden anlayan annen varsa.iyi . Bizimki de bana ses etmio zaten misafirm hele kı aç ken pimi çekilmiş bomba. Bi o bi babam ı bilir.ustelemezBenim annemde çoook relaks keşke biraz ona çekseydimkuzum hiç ses etmiyo
Biliyo sıkılıyorum,bunalıyorum anlıyor beni...çekiyor deli kızının kahrını
Allah başımızdan eksik etmesin :))İyi né guzell halinden anlayan annen varsa.iyi . Bizimki de bana ses etmio zaten misafirm hele kı aç ken pimi çekilmiş bomba. Bi o bi babam ı bilir.ustelemez
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
HoşgeldinTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?