Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptan adasim doğru söylemiş çoook fena biberiye yağı öf öf öf çok fena kendimi sikmaktan bir kilo atmisimdir ama bence ise yarar bu selülit masajı kabak life dövülmüş gibiyim anam
ayyy kahkaha attım haaaa....ne güzel bak...inşallah işe yarar fıstık gibi olursun...
HIRSIZI doğru tespitmiş bakkk...

Merhabaaa..nasilsiniz???ben geldim cor yorgun...
ne ise menjmi vereyim bilin niye yorgunum...
sahur:1yumurta,1siyah ekmek,cay,hurma,1litre su
iftar:2siyah ekmek,1tabak fasulye,salata,1bardak ayran,kavun.
kocamla kizimizi 1saat gezdirdik,2saat gezdik yani 1saat gezdik,1saat oturduq.
30dakika spor yaptim...oglende uyumadigim icin sporda yaptigim icin gozum kapaniyor.

Ay ay Aydanımın totosu kalkmış ta spor yapmış,ya da dur tepinmiş durmuş ama cısdız menüne afffferimmm..su içtin mi su?

Nelere dikkat etmemi önerirsin
Benimki102 veya 105 cm olması gerekiyor beklediğimden büyük geldi biraz
bir küçüğüde alınabilir
Yaylı benimki bir zaman sonra ses çıkarmaya başlıyor ama rahatsız etmiyor
Lastikli almayı düşündüm onlarda bir zaman sonra esneyip özelliğini yitiriyormuş
Ayakları vidalı gibi bükerek çıkarıyorum istediğin zaman söküp kaldırabiliyorsun
Ben memnunum kullandığım üründen sadece alırken görememişm made in china yazıyordu geldiğinde ona canım sıkıldı o kadar

Zayıflıcammm la bşrlikte onun gğnlüğünde zayıflıyorduk düğün telaşından uğrayamadı kuzum yalnız kaldım bende buraya geldim 12 kg kadar verdim çok şükür
ben de bugün gördüm o günlüğü :) kısa sürede vermiş maşallah o da. senin ne kadar zaman oldu toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…