Listeye girince ilk kilon olarak o yazılacak...@engineer333 benden sonra gelmişti onu hatırlıyorum, Kozacığımı bilmiyorum ne zman başladığını. İlk başlanan kilo mu yazılıyor listeye girince hmm
Nereye kaybolduk anlamadim???Farkinda degiliz sanma incim . Aynuraynan ayni kayboldunuz
Kaptan adasim doğru söylemiş çoook fena biberiye yağı öf öf öf çok fena kendimi sikmaktan bir kilo atmisimdir ama bence ise yarar bu selülit masajı kabak life dövülmüş gibiyim anam
Vero bak ne buldum...bi arkadaşın whatsapp profilinden aldım senin içinNeyse gidem sofra hazırlıklarina bakım. Gene çok yicem . Yerim valla
Hem artısın hem kaçamak yapıyosun haaa?bi de cuma artıyla gel de bak görBu sfer okuyamadım geçmişi valla çok yorgunum KAÇAMAK yaptımDışarıda yemek yemekten nefret ediyorum gidip spor yapayım geleyim bari
Hoş geldin gülsümüm.kendinden bahs ettin mi sen?ben mi kaçırdım..Herkese hayırlı iftarlar
Engineer gitti kızlaaar...nete girince tel.i ısınıyormuş...Sen bayadır burdasın sanıyorum ben, beraber mi başladık bilmiyorumkaç kilo verdin canım. Çok yoktu heralde kilon
Doğrudur ama bnm tablet öyle bir isiniyor ki sanirsin alev alacakEngineer gitti kızlaaar...nete girince tel.i ısınıyormuş...
Ay ay Aydanımın totosu kalkmış ta spor yapmış,ya da dur tepinmiş durmuşMerhabaaa..nasilsiniz???ben geldim cor yorgun...
ne ise menjmi vereyim bilin niye yorgunum...
sahur:1yumurta,1siyah ekmek,cay,hurma,1litre su
iftar:2siyah ekmek,1tabak fasulye,salata,1bardak ayran,kavun.
kocamla kizimizi 1saat gezdirdik,2saat gezdik yani 1saat gezdik,1saat oturduq.
30dakika spor yaptim...oglende uyumadigim icin sporda yaptigim icin gozum kapaniyor.
Ya şu sebze yemeklerini bol bol yiyin...yanında salata yoğurtla...Sahur
Dört kask kabak yemeği
Azck ekmek cay
İftar
Patlıcan yemeği
Bir ksk kabak
Salata
Sabah icdim yaaaa simdi halim yokkkk...incini yedirib uyuyucam,sabah yine icerimAy ay Aydanımın totosu kalkmış ta spor yapmış,ya da dur tepinmiş durmuşama cısdız menüne afffferimmm..su içtin mi su?
Yiyorum ablam :)Ya şu sebze yemeklerini bol bol yiyin...yanında salata yoğurtla...
Allahım gün boyu sadece sabah mı içtinnn?su içmeye hal mi gerek kız?hemen kalk iççççç...Sabah icdim yaaaa simdi halim yokkkk...incini yedirib uyuyucam,sabah yine icerim
Gülsüm Hoşgeldin bacım Aramıza.,Herkese hayırlı iftarlar
Benimki102 veya 105 cm olması gerekiyor beklediğimden büyük geldi birazNelere dikkat etmemi önerirsin
Ballii tuzum orucum butun gun nasil iceyim...bide ne yapiyim bu vakitte icmeyi yoksa gece tuvalettemi kalayim (affedersiniz)))hmmm balli tuzuzm???Allahım gün boyu sadece sabah mı içtinnn?su içmeye hal mi gerek kız?hemen kalk iççççç...
ben de bugün gördüm o günlüğü :) kısa sürede vermiş maşallah o da. senin ne kadar zaman oldu toplamZayıflıcammm la bşrlikte onun gğnlüğünde zayıflıyorduk düğün telaşından uğrayamadı kuzum yalnız kaldım bende buraya geldim 12 kg kadar verdim çok şükür
Hosgeldiniz...insallah istediyiniz kiloya inersiniz,..Herkese hayırlı iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?