Ne gecesi yağmurum gün yeni başladıBen cikiyorum iyi geceler.
Doğrudur ablam bnm CNN skin hatmimi okuyup yatarimNe gecesi yağmurum gün yeni başladı
Öhöööm öhöööm Menümü getir sebastianTemam temam
Menüm geeeelsiiiin
Sahur:Eki Görüntüle 1577448
İftar:Eki Görüntüle 1577449
3 litre su,maden suyu
Teşekkür ederim hoşbulduk ewet biraz ettimHoş geldin gülsümüm.kendinden bahs ettin mi sen?ben mi kaçırdım..
Ben şubat gibi başladım yavaş yavaş ilerliyorum kalıcı olsun istiyorumben de bugün gördüm o günlüğü :) kısa sürede vermiş maşallah o da. senin ne kadar zaman oldu toplam
Senin canın mı sıkkın yağmurum?Ben cikiyorum iyi geceler.
Çin Malını protesto edeceksek evlerimizdeki Herşeyi atmamız gerek Canım...Benimki102 veya 105 cm olması gerekiyor beklediğimden büyük geldi biraz
bir küçüğüde alınabilir
Yaylı benimki bir zaman sonra ses çıkarmaya başlıyor ama rahatsız etmiyor
Lastikli almayı düşündüm onlarda bir zaman sonra esneyip özelliğini yitiriyormuş
Ayakları vidalı gibi bükerek çıkarıyorum istediğin zaman söküp kaldırabiliyorsun
Ben memnunum kullandığım üründen sadece alırken görememişm made in china yazıyordu geldiğinde ona canım sıkıldı o kadar
İftara sahur,sahura iftar yazmışınMenümü yazayım
Iftar: yumurta,5 zeytin,1 kk peynir,yarım avuçiçi pide
Sahur: peynir Parçalı marul salatası,1 porsiyon yaz türlüsü,yoğurt,yarım dilim ekmek
Kahvemi içiyorum şimdi..,
Başım ağrıyor geçerse sporumu Yaparım...
@_SARAYCA_ kanka senden naber? Kilom sabit 73.7 iftardan önce...artı olmamışım :)
Neyin var canımDoğrudur ablam bnm CNN skin hatmimi okuyup yatarim
Kız bu ne?Teşekkür ederim hoşbulduk ewet biraz ettim
2 tost sandviç ekmeğiyle mi?öyleyse çok...Gülsümcüm sen formu doldurmuş muydun hatırlamıyorum benBenim mönűmde iki tane tost ayran salatalık domates eşim olmayınca yemek fazla yemiyorum
Bak hemen mesajından anladım zaten.Doğrudur ablam bnm CNN skin hatmimi okuyup yatarim
evt ablamSenin canın mı sıkkın yağmurum?
Ailemle ilgili kuzumNeyin var canım
Hayırdır inşallahevt ablam
Ailemle ilgili kuzum
Hahahhha.,,bugün reglden sonra ilk günüm ya baş ağrısı yaptı niyeyse..İftara sahur,sahura iftar yazmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?