HoşgeldinBenim mönűmde iki tane tost ayran salatalık domates eşim olmayınca yemek fazla yemiyorum
Yok dilim ekmeği2 tost sandviç ekmeğiyle mi?öyleyse çok...Gülsümcüm sen formu doldurmuş muydun hatırlamıyorum ben
Babanla mı sorun yaşadın Yağmurum?evt ablam
Ailemle ilgili kuzum
Bende çok dikkat ederim öyle şeylere bence almadan önce dikkat etmem gerekirdi birtek o var zaten evde onuda kullanmak zorundayım artıkÇin Malını protesto edeceksek evlerimizdeki Herşeyi atmamız gerek Canım...
oh oh iyiymiş hülya...ya ben o kadar yiyorum kiii...iyiki diyette deyilim haaa...ona rağmen kilo vermişim...ama patlıyorum yemekten.bi de son 3gündür bana bi şeyler oldu...artık iftara az kala hiç halsiz kalmıyorum çeşit çeşit yemek yapıyorum,tatlı yapıyorum...bereket geldi sanki...ayrıca da alıştım artık,çok sinirli olmuyorum,tabi sinirlendirmeseler...Menümü yazayım
Iftar: yumurta,5 zeytin,1 kk peynir,yarım avuçiçi pide
Sahur: peynir Parçalı marul salatası,1 porsiyon yaz türlüsü,yoğurt,yarım dilim ekmek
Kahvemi içiyorum şimdi..,
Başım ağrıyor geçerse sporumu Yaparım...
Sarayca kanka senden naber? Kilom sabit 73.7 iftardan önce...artı olmamışım :)
ben bu gün iftardan önce bakamadım kiloma, yemeklerim vardı bu nedenle saat 15 den 19:30 a kadar kızımı gezdirdim, hafif tempolu spor oldu bana, iftardan sonra kıyafetle baktım ama baya fazla çıktı, çok su içtim çünkü :)Menümü yazayım
Iftar: yumurta,5 zeytin,1 kk peynir,yarım avuçiçi pide
Sahur: peynir Parçalı marul salatası,1 porsiyon yaz türlüsü,yoğurt,yarım dilim ekmek
Kahvemi içiyorum şimdi..,
Başım ağrıyor geçerse sporumu Yaparım...
Sarayca kanka senden naber? Kilom sabit 73.7 iftardan önce...artı olmamışım :)
Yok kız dilim ekmek2 tost sandviç ekmeğiyle mi?öyleyse çok...Gülsümcüm sen formu doldurmuş muydun hatırlamıyorum ben
Bugün baş ağrısı bendede vardıHahahhha.,,bugün reglden sonra ilk günüm ya baş ağrısı yaptı niyeyse..
Hayırdır inşallah
Evet ablam,çok dua ediyorum kalbi bize isinsin diye olmuyorBabanla mı sorun yaşadın Yağmurum?
Biliyorum ulu orta konuşmayı sevmiyosun,konuşamıyosun da...Rabbim gönlünü aydınlatsın.ailelerimiz candır can..ne yapsalar kabulümüz...yarına unutursun bileeee...evt ablam
Ailemle ilgili kuzum
Evet ablam,çok dua ediyorum kalbi bize isinsin diye olmuyor
Bize eziyet ediyor resmen ama disariya öyle değil
Kanka benim iftardan sonra nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyor..ben bu gün iftardan önce bakamadım kiloma, yemeklerim vardı bu nedenle saat 15 den 19:30 a kadar kızımı gezdirdim, hafif tempolu spor oldu bana, iftardan sonra kıyafetle baktım ama baya fazla çıktı, çok su içtim çünkü :)
--menün gayet iyi afiyet olsun, reglin bitmiş, yarına daha iyi sonuç alırsın kesin, tabii bende :)
sahur
2 yumurta
domates
salatalık
biber
yoğurt
iftar
güveç
salata
yoğurt
yine 2 gündür gayet iyi gidiyorum, tatlılara bakmıyorum bile :)
Dimi aynı benBiliyorum ulu orta konuşmayı sevmiyosun,konuşamıyosun da...Rabbim gönlünü aydınlatsın.ailelerimiz candır can..ne yapsalar kabulümüz...yarına unutursun bileeee...
Keşke unutsam abla gergin ayni şey içime atmaktan Yoruldum sabredin diyorum olmuyorBiliyorum ulu orta konuşmayı sevmiyosun,konuşamıyosun da...Rabbim gönlünü aydınlatsın.ailelerimiz candır can..ne yapsalar kabulümüz...yarına unutursun bileeee...
Allah yardımcın olsun kuzumEvet ablam,çok dua ediyorum kalbi bize isinsin diye olmuyor
Bize eziyet ediyor resmen ama disariya öyle değil
Kulaklarını tıka sinirlendirenlere..gitti mi misafirlerin?oh oh iyiymiş hülya...ya ben o kadar yiyorum kiii...iyiki diyette deyilim haaa...ona rağmen kilo vermişim...ama patlıyorum yemekten.bi de son 3gündür bana bi şeyler oldu...artık iftara az kala hiç halsiz kalmıyorum çeşit çeşit yemek yapıyorum,tatlı yapıyorum...bereket geldi sanki...ayrıca da alıştım artık,çok sinirli olmuyorum,tabi sinirlendirmeseler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?