Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çin Malını protesto edeceksek evlerimizdeki Herşeyi atmamız gerek Canım...
Bende çok dikkat ederim öyle şeylere bence almadan önce dikkat etmem gerekirdi birtek o var zaten evde onuda kullanmak zorundayım artık

oh oh iyiymiş hülya...ya ben o kadar yiyorum kiii...iyiki diyette deyilim haaa...ona rağmen kilo vermişim...ama patlıyorum yemekten.bi de son 3gündür bana bi şeyler oldu...artık iftara az kala hiç halsiz kalmıyorum çeşit çeşit yemek yapıyorum,tatlı yapıyorum...bereket geldi sanki...ayrıca da alıştım artık,çok sinirli olmuyorum,tabi sinirlendirmeseler...

menümü vereyim hanımlar

sahur:
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin 3 dlm ekmek
1 domates salatalık 2 köfte
abarttım sahurda

iftar:
1 hurma
2 k. etli bamya 2 k. fasülye
1 k. pilav 1k. patates salatası
ayran

ara 2 küçük parça bitter
komşularla iftar yaptık kek yaptım oraya. bi dilim kek

ben bu gün iftardan önce bakamadım kiloma, yemeklerim vardı bu nedenle saat 15 den 19:30 a kadar kızımı gezdirdim, hafif tempolu spor oldu bana, iftardan sonra kıyafetle baktım ama baya fazla çıktı, çok su içtim çünkü :)

--menün gayet iyi afiyet olsun, reglin bitmiş, yarına daha iyi sonuç alırsın kesin, tabii bende :)

sahur
2 yumurta
domates
salatalık
biber
yoğurt

iftar
güveç
salata
yoğurt

yine 2 gündür gayet iyi gidiyorum, tatlılara bakmıyorum bile :)

Kanka benim iftardan sonra nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyor..

Biliyorum ulu orta konuşmayı sevmiyosun,konuşamıyosun da...Rabbim gönlünü aydınlatsın.ailelerimiz candır can..ne yapsalar kabulümüz...yarına unutursun bileeee...
Keşke unutsam abla gergin ayni şey içime atmaktan Yoruldum sabredin diyorum olmuyor

Kulaklarını tıka sinirlendirenlere..gitti mi misafirlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…