- 19 Mayıs 2015
- 23
- 50
- 3
- 36
Kanka benim iftardan sonra nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyor..
Bak seeeen...yine kek yiyilmiş...tabi verdin kilolarl rahatsın...tamam tamam bi şey demedimmenümü vereyim hanımlar
sahur:
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin 3 dlm ekmek
1 domates salatalık 2 köfte
abarttım sahurda
iftar:
1 hurma
2 k. etli bamya 2 k. fasülye
1 k. pilav 1k. patates salatası
ayran
ara 2 küçük parça bitter
komşularla iftar yaptık kek yaptım oraya. bi dilim kek
Demek istediğim evlerimizdeki her beyaz Eşyanın parçaları Çin'de Yapılıyor...Bende çok dikkat ederim öyle şeylere bence almadan önce dikkat etmem gerekirdi birtek o var zaten evde onuda kullanmak zorundayım artık
hoşgeldin, kaç yaş küçüksünEwt Fatmanin teyzesiyim ama ondan küçüğüm
Amin ablam Allah razi olsunAllah yardımcın olsun kuzum
No no noooo...e tüm gün keyifler yerinde yiyolar uzanıyolar...nereye gidecekler...daha bizdeler.şimdi kvye uyumaya gittiler...Kulaklarını tıka sinirlendirenlere..gitti mi misafirlerin?
Senin de menü iyiydi güzel saraycam...benim ki 2 kilodan fazladır bence, baya baya artı, ama kıyafetle tartıldım
lcw defakto devamlı aldığımız kıyafetler, oyuncaklar (markalı olanlarda dahil) maalesef kullandığımız her şey çin malıDemek istediğim evlerimizdeki her beyaz Eşyanın parçaları Çin'de Yapılıyor...
Senin de menü iyiydi güzel saraycam...
Üzülme canım bu geçecek inşallah..Amin ablam Allah razi olsun
Sahurda 1,5 litreye yakın içip yattım...havalardan da olabilir kuzum,geçen haftaya kadar çok güzel serindi 4-5 gündür nem bastı...oda zorluyor insanı...Daydream- , hülyam fazla su içmedin sanırım, ondan ağrımış olabilir, geçmiş olsun
rabiş sanada geçmiş olsun
Kaptanımız gerçekten dünyalar güzeli yaateşekkür ederim dünyalar güzeli kaptanım
İnşallah kuzumÜzülme canım bu geçecek inşallah..
Bak biz 1-1mize aşık olduk haaa...Kaptanımız gerçekten dünyalar güzeli yaa
Tamam bitanem.uyu dinlen.öptük çok o yanaklardan..Hayırlı geceler hanımlar
Allah'ın Gücüne gitmesinde ramazanda hiç çekemem misafir...arkadaşıma 1 hafta önce gelmiş misafir arefe günü gideceklermiş..dün aradı Kafayı yemiş kızcağız..,Oruç Oruç kahvaltı yemek yapıyor onlara,kadın iftara yarım saat kala hadi yürüyüş yapalım diyormuş !No no noooo...e tüm gün keyifler yerinde yiyolar uzanıyolar...nereye gidecekler...daha bizdeler.şimdi kvye uyumaya gittiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?