Kalp kalbe karşı demekkiBak biz 1-1mize aşık olduk haaa...ne yapsam ne etsem seni kime gelin alsam ben...oğlum da yok kiiii
Allah'ım sabır versin kuzum,Annecin iyi mi onun morali nasıl?Amin ablam Allah razi olsun
★★★★★ ahhh artık pidelere kızmıyorummmm...Bugün herkesin menüsü güzel maşallah
Bende vereyim menümü
SabahNo
Iki kaşık menemen
1,5 Dilim kızarmış kepek ekmek
1Zeytin 1hurma
Biraz peynir
Salata
Öğle
Iki kaşık dondurma
Yarım domates
Çok işim vardı ve bugün çok sıcaktı yemeye fırsat bulamadım acele oldu
Akşam
Bir kepçe körili çorba
Bir tabak et yemeği
Biraz pide
Salata
Közlenmiş patlıcan
Ayran
2,5 Lt su
Spor
20 Dk trambolin
100Mekik
150Ip atlama
Twester
Kalça eritme hareketleri
Ben göremedim siziiBak biz 1-1mize aşık olduk haaa...ne yapsam ne etsem seni kime gelin alsam ben...oğlum da yok kiiii
Amin ablam,Ona canm skldi zaten ablam o alttan aldikca babam kotu davraniyorAllah'ım sabır versin kuzum,Annecin iyi mi onun morali nasıl?
Azıcıktı zatenn★★★★★ ahhh artık pidelere kızmıyorummmm...
E işte benimkiler de öyleee...günde 3defa yemek hazırla topla yıka...yine yine yine...ama garip bi şey var ki ben hiç kızmıyorum,hatta elime bereket geldi pişirip yediriyorum...Allah'ın Gücüne gitmesinde ramazanda hiç çekemem misafir...arkadaşıma 1 hafta önce gelmiş misafir arefe günü gideceklermiş..dün aradı Kafayı yemiş kızcağız..,Oruç Oruç kahvaltı yemek yapıyor onlara,kadın iftara yarım saat kala hadi yürüyüş yapalım diyormuş !
Sağol ablam bnde opuyorum iyi gecelerTamam bitanem.uyu dinlen.öptük çok o yanaklardan..
Bu erkekler niye böyleler!Amin ablam,Ona canm skldi zaten ablam o alttan aldikca babam kotu davraniyor
Aman amaaaan artsın bereket,Ramazan bereketi...E işte benimkiler de öyleee...günde 3defa yemek hazırla topla yıka...yine yine yine...ama garip bi şey var ki ben hiç kızmıyorum,hatta elime bereket geldi pişirip yediriyorum...
Hic bilmiyorum o kadar doldum kiBu erkekler niye böyleler!
Dur senin için koyup kaldırıcam sonra...Ben göremedim sizii
hepiniz güzelsiniz canım.Kaptanımız gerçekten dünyalar güzeli yaa
üzme morelini bir tanem, Allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin,Hayırlı geceler hanımlar
Ben göremedim sizii
Hiç dolma...şu an sinirlisin şeytan seninle oynuyo...git kuranını oku,dua et ve uyu...yarın daha sakinleşmiş olursun.sen babanı deyişemezsin ki...Hic bilmiyorum o kadar doldum ki
Hem artısın hem kaçamak yapıyosun haaa?bi de cuma artıyla gel de bak gör
Bu erkekler niye böyleler!
Evet canımAl al kitapsız yaşanmıyoriyiyim sen nasılsın ohh ne güzel aileni. Yanına gittin sporada başladın güzel şeyler oluyor desene
Vallahi haklıayyy kahkaha attım haaaa....ne güzel bak...inşallah işe yarar fıstık gibi olursun...
@HIRSIZI doğru tespitmiş bakkk...
Çok güzelEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?