Hoşgeldin canımKonyadan katıldım gruba 26 olacam br ay sonra 8 yıllık evliyim henüz çocuk yok ve76 kiloyum ama verecem sizlerle beraber inşallah
Öyle de ne bileyim özendim aldım işte22 değil de 17 18 gibi duruyorsun profilden bu da iyi birşey
Canm hic bulaşma boya işlerine bnce ne KDr yaparsan o KDr ihtiyacın olur beyazlar
Ay canım ne güzel yazmışsın şimdi alırım rahat rahatBenimki102 veya 105 cm olması gerekiyor beklediğimden büyük geldi biraz
bir küçüğüde alınabilir
Yaylı benimki bir zaman sonra ses çıkarmaya başlıyor ama rahatsız etmiyor
Lastikli almayı düşündüm onlarda bir zaman sonra esneyip özelliğini yitiriyormuş
Ayakları vidalı gibi bükerek çıkarıyorum istediğin zaman söküp kaldırabiliyorsun
Ben memnunum kullandığım üründen sadece alırken görememişm made in china yazıyordu geldiğinde ona canım sıkıldı o kadar
Ne güzel ya bana kimse küçük gösteriyorsun demiyorÖyle de ne bileyim özendim aldım işteSağol canım normalde herkes bana 16 17 falan diyorlar
Çok kötü olmuşIyi Akşamlar herkese
Kız kardeşimin bugün eşyaları geldigüzel güzel
Hepsini bi Hevesle yerleştirdi
Akşam evinden çıkmış Peşine eve Hırsız girmiş
Televizyonu almış Şerefsiz
Ne zorluklarla o evi kurdular
Şu mübarek ayda olacak işmi
Yiyemez inşallah moralim çok bozuldu
Tamamen istediğimiz kiloda olunca bence herkes yaşından küçük goruncek kilo insanı daha yaşlı gösteriyor cidden tatlimmmNe güzel ya bana kimse küçük gösteriyorsun demiyoryaşını gösteriyosun diyor onada şükür
Abla veremiyorum valla çıldiriiciimverirsin sen
Iyi Akşamlar herkese
canım küçük göstermek 30 lu yaşlarda lazım olacak,Ne güzel ya bana kimse küçük gösteriyorsun demiyoryaşını gösteriyosun diyor onada şükür
Abla veremiyorum valla çıldiriiciimNeysee ablam pazartesi dönüyoruz tatildeen sonra menü vermeye başlıcam vee spora yüklencem inşallah
Ay ablam görüşürüz belkii bir güün çok güzel olur
Abla veremiyorum valla çıldiriiciimNeysee ablam pazartesi dönüyoruz tatildeen sonra menü vermeye başlıcam vee spora yüklencem inşallah
Iyi Akşamlar herkese
KesînlikleTamamen istediğimiz kiloda olunca bence herkes yaşından küçük goruncek kilo insanı daha yaşlı gösteriyor cidden tatlimmm
Tabikii canıım yaşasın spor teaamİnşallah değil en kötü 20si benden kaçışın yooook
bu hafta kaçakların yüzdesi eksilerde olacak sanırım
canım küçük göstermek 30 lu yaşlarda lazım olacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?