Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O etli yemeyi niye yemedin ki hayriş?etden iyisi mi var

kalkayım biraz spor yapmaya çalışayım, gerçi 2 saatten fazla yürüdüm ama tempolu değildi

Aa çok geçmiş olsun, en azından kardeşiniz yokmuş yaa (

O etli yemeyi niye yemedin ki hayriş?etden iyisi mi var
Ben et yiyemiyorum keske yesem ama yok. Köfte falan denedm gecen ay. Yok zorla yiywmiyorum olmuyor.

Neyse yarın anam et suyuna çorba yapacakmıs. Bu ara cok halsizim. Toparlanmam lazım daha 10 kg var vermem gereken. Ama gözümde büyüyor sanki. Ya da ben iyi degilim bu gece

7.takımın güzel hanımlarıı nasılsınıız ? Vallahi sizle konuşmayı özlediim Cıs birazcık yiyorum kilo da veremiyorum Dipteyim, sondayım , depresyondayım valla Kaçaklarıı habire batırıyorum Geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir umarım herkese iyii akşamlar

Menümü bildireyim acıkan yer ayrı ağrıyan yer ayrı
Daha borcunu ödemeye başlamadılar ona üzüldüm
Allah yuva kurana yardım eder inşallah
Neyse menüm
Sahur
Domates Salatalık dil peyniri
Çay
Akşam
Sütlü yarma Çorbası 1 kase
1 kase haşlanmış sebze kokteyli
2 köfte
1 soda
3 hurma
Sahura kadar su 3 litre olur inşallah

Bak seeeen...yine kek yiyilmiş...tabi verdin kilolarl rahatsın...tamam tamam bi şey demedim
Valla billa sizin geline özendim de, yaptım da yedim o kekiiii :)

Yok kararlıyım her hafta Allah izin verdiği müddetçe 1 kilodan aşağı vermicem. İnşaAllah. 2 yi de geçsin istemiyorum çünkü ben kalıcı hayat tarzı haline dönüştürerek kilo vermek istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…