Sonumuz hayır olsun artııkbu hafta kaçakların yüzdesi eksilerde olacak sanırım
bak olmadı, sen listedesin, aman dikkat diyeyim, aynura çıldırır , söylemedi demeBendeki artı hepinize yeterHer zamanki gibi cuma süprizlerini bekliyorum
bak olmadı, sen listedesin, aman dikkat diyeyim, aynura çıldırır , söylemedi deme
O etli yemeyi niye yemedin ki hayriş?etden iyisi mi varMenü bildirimi
Kahvaltı:
1 kk peynir
Domates
1 dilim karpuz
1 dilim cavdar ekmeği
Öglen:
Meyveli yoğurt(3 yk yogurt, 2 kayısı ve 7 kirazla yapıldı
Ara:
2 mürdüm erigi
Akşam:
Kahvaltı gibi oldu biraz ama yemek yapamadım bugün anam da etli biseyler yapmıs ac kaldım
Domates
1 kk peynir
5 zeytin
Su: 2 litre
Spor: yok bugün. Yarım saat yürüdüm sadece. Modum cok düşük bu gece
Vallaha okudum da çıldırdım zaten...bugün de cıss yemiş...konuşmuyom ben onla..bak olmadı, sen listedesin, aman dikkat diyeyim, aynura çıldırır , söylemedi deme
Yok valla benle alakalı değil tuvalet sorunum yüzünden, düzeliyor biraz geçer inşallah
aslı yandın senVallaha okudum da çıldırdım zaten...bugün de cıss yemiş...konuşmuyom ben onla..
Aa çok geçmiş olsun, en azından kardeşiniz yokmuş yaaIyi Akşamlar herkese
Kız kardeşimin bugün eşyaları geldigüzel güzel
Hepsini bi Hevesle yerleştirdi
Akşam evinden çıkmış Peşine eve Hırsız girmiş
Televizyonu almış Şerefsiz
Ne zorluklarla o evi kurdular
Şu mübarek ayda olacak işmi
Yiyemez inşallah moralim çok bozuldu
Dediğiniz gibi Allahtan evden çıkmış kardeşimAa çok geçmiş olsun, en azından kardeşiniz yokmuş yaa(
Âmin canım saolHabinar mutlu yuvalarını sadakasi olsun canınız sağolsun üzücü tabi
Ben et yiyemiyorum keske yesem ama yok. Köfte falan denedm gecen ay. Yok zorla yiywmiyorum olmuyor.O etli yemeyi niye yemedin ki hayriş?etden iyisi mi var
Vallaha okudum da çıldırdım zaten...bugün de cıss yemiş...konuşmuyom ben onla..
Ben 6 sene Ortodonti tedavisi gördüm
Yani senin tel Dediğin :)
Ben de ortodonti tedavisii görüyorumEvet ben ortodonti yazmak istemedim herkes bilmiyordur diye :)
Abla yeni gördüm çok geçmiş olsun .. Allah korumuş yine daha kötü bir olay olmamışSağolun arkadaşlar
Her şerde bi hayır vardır
Dediğiniz gibi Allahtan evden çıkmış kardeşim
Valla billa sizin geline özendim de, yaptım da yedim o kekiiii :)Bak seeeen...yine kek yiyilmiş...tabi verdin kilolarl rahatsın...tamam tamam bi şey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?