- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Saol canımAbla yeni gördüm çok geçmiş olsun .. Allah korumuş yine daha kötü bir olay olmamış
Habinim karar haklı sadakaları olsun inşallah...Sağolun arkadaşlar
Her şerde bi hayır vardır
Dediğiniz gibi Allahtan evden çıkmış kardeşim
Ee hayırlı olsun o zamanAy canım ne güzel yazmışsın şimdi alırım rahat rahat
Aaaaa ne insanlar var insanda denmez onlara ama Rabbim yardımcıları olsun bizde annemlere tatile gittiğimiz akşam koca arabayı kapıdan görütmüşlerdi şok olmuştuk neye uğradığını şaşırıyor insanIyi Akşamlar herkese
Kız kardeşimin bugün eşyaları geldigüzel güzel
Hepsini bi Hevesle yerleştirdi
Akşam evinden çıkmış Peşine eve Hırsız girmiş
Televizyonu almış Şerefsiz
Ne zorluklarla o evi kurdular
Şu mübarek ayda olacak işmi
Yiyemez inşallah moralim çok bozuldu
Gecmis olsun canım mideni mi üşüttün acaba. Yarın hafif şeyler ye. Ve nane çayı iç rahatlatırKızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..
Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum
saolasın kaptan @karar77 kardeşimin dediğini aynen ilettim kardeşime çok güzel söylediHabinim karar haklı sadakaları olsun inşallah...
Gelelim çirkin menüme,
8.00 - 2 Gün Kurusu
8.30 - 2 Domates, Beyaz Peynir, 6 Zeytin, Omlet, 1 Dilim Çavdar Ekmeği
12.30 - 10 Badem, 2 Kuru Erik
15.00 - Tavuklu Krep
17.00 - 3 Top Profiterol
2.5 lt su
Spor: 3 Mil Leslie - 10 dk Jillian Level 1
Aaaaa ne insanlar var insanda denmez onlara ama Rabbim yardımcıları olsun bizde annemlere tatile gittiğimiz akşam koca arabayı kapıdan görütmüşlerdi şok olmuştuk neye uğradığını şaşırıyor insan
Cık cık cıkkk üzüldüm şimdi sadakası olsun inşallahh
Çok geçmiş olsun canım ya . Mideni mi üşüttün acaba ya da yedigin bir şey mi dokundu ?Kızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..
Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum
Dimi kuzumm birgün nasip olur inşallahAy ablam görüşürüz belkii bir güün çok güzel olur
Sanırım midemi üşüttüm 3 gecedir üzerimi örtmeden uyudum çok sıcaktı geceler tabi sabaha karşı soğudu sanırım hava çarptı beni yatağım tam pencerenin önünde.. Yarın korkumdan yemek de yiyemem ben ya amaan ne saçma şey ..Gecmis olsun canım mideni mi üşüttün acaba. Yarın hafif şeyler ye. Ve nane çayı iç rahatlatır
Menüne diyecek yok profiterolü saymazsak ama hadi onu da sporla hallettin diye düşünüyorum eğer akşam bi şey yemediysen :)
Bir de jilliada pes etme :)
Gelelim çirkin menüme,
8.00 - 2 Gün Kurusu
8.30 - 2 Domates, Beyaz Peynir, 6 Zeytin, Omlet, 1 Dilim Çavdar Ekmeği
12.30 - 10 Badem, 2 Kuru Erik
15.00 - Tavuklu Krep
17.00 - 3 Top Profiterol
2.5 lt su
Spor: 3 Mil Leslie - 10 dk Jillian Level 1
Çok geçmiş olsun canım ya . Mideni mi üşüttün acaba ya da yedigin bir şey mi dokundu ?
Tamamlamıyorum diye mi?
Pes etmek değil ya zorlanmıyorum da reflüden dolayı mide ağrılarım tam inmedi oraya gelince bırakıyorum şimdilik ağrılarım geçince tamamını yapıcam :)
Profiterolleri eritmişsin aslıcım
Ama bugün kilo verebildinmi o Meçhul olmuş
Ablam çok isterdim çok güzel olurdu ama ben tatildeyim yurt dışındayım. Başka zamana inşallah görüşelimDimi kuzumm birgün nasip olur inşallah
Meselaaa yarın
Ben çarşıya çıkıcam yarın gelebilirsen görüşelim beş dkka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?