Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..

Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum

Aaaaa ne insanlar var insanda denmez onlara ama Rabbim yardımcıları olsun bizde annemlere tatile gittiğimiz akşam koca arabayı kapıdan görütmüşlerdi şok olmuştuk neye uğradığını şaşırıyor insan
Cık cık cıkkk üzüldüm şimdi sadakası olsun inşallahh

Gecmis olsun canım mideni mi üşüttün acaba. Yarın hafif şeyler ye. Ve nane çayı iç rahatlatır

Menüne diyecek yok profiterolü saymazsak ama hadi onu da sporla hallettin diye düşünüyorum eğer akşam bi şey yemediysen :)
Bir de jilliada pes etme :)

Sağolasın arladaşım
Ben yiyemedim sen ye Hesabı
Allah çıkarır elbet

Çok geçmiş olsun canım ya . Mideni mi üşüttün acaba ya da yedigin bir şey mi dokundu ?

Gecmis olsun canım mideni mi üşüttün acaba. Yarın hafif şeyler ye. Ve nane çayı iç rahatlatır
Sanırım midemi üşüttüm 3 gecedir üzerimi örtmeden uyudum çok sıcaktı geceler tabi sabaha karşı soğudu sanırım hava çarptı beni yatağım tam pencerenin önünde.. Yarın korkumdan yemek de yiyemem ben ya amaan ne saçma şey ..

Menüne diyecek yok profiterolü saymazsak ama hadi onu da sporla hallettin diye düşünüyorum eğer akşam bi şey yemediysen :)
Bir de jilliada pes etme :)

Tamamlamıyorum diye mi?
Pes etmek değil ya zorlanmıyorum da reflüden dolayı mide ağrılarım tam inmedi oraya gelince bırakıyorum şimdilik ağrılarım geçince tamamını yapıcam :)

Profiterolleri eritmişsin aslıcım
Ama bugün kilo verebildinmi o Meçhul olmuş

Tamamlamıyorum diye mi?
Pes etmek değil ya zorlanmıyorum da reflüden dolayı mide ağrılarım tam inmedi oraya gelince bırakıyorum şimdilik ağrılarım geçince tamamını yapıcam :)

O zaman jumping jack yap çok eğlenceli ve güzel çalıştırıyor :) Ben en çok şınavda zorlanıyorum

Dimi kuzumm birgün nasip olur inşallah
Meselaaa yarın
Ben çarşıya çıkıcam yarın gelebilirsen görüşelim beş dkka
Ablam çok isterdim çok güzel olurdu ama ben tatildeyim yurt dışındayım. Başka zamana inşallah görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…