Sanırım midemi üşüttüm 3 gecedir üzerimi örtmeden uyudum çok sıcaktı geceler tabi sabaha karşı soğudu sanırım hava çarptı beni yatağım tam pencerenin önünde.. Yarın korkumdan yemek de yiyemem ben ya amaan ne saçma şey ..
Geçmiş olsun hafif beslen
Yağdan baharattan uzak dur
Bide Türk kahvesi limonlar karıştır ye çok iyi geliyo
Yapamazsan şekersiz Türk kahvesi iç
O zaman jumping jack yap çok eğlenceli ve güzel çalıştırıyor :) Ben en çok şınavda zorlanıyorum
Habinar geçmiş olsun canım...sigortalı mıydı eşyalar?
Geçmiş olsun bende yarım saatir kıvranıyorum midemden çokta yemedim midem ağrıyıncada çokterliyorumm daha yeni duş almışım çok fenayım eşime dedim namazdan gelirken soda al dşye geçmezse yandım bu geceeKızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..
Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum
Bizim eve 2 kez Hırsız girdi aldık zararımızı karşıladık..çokta ucuz yıllık 100-150 TL..Sağolsun hülyam
Yok canım nerde
Bu sigorta işine iyiden iyiye sardım ben
Bu olay tuz biber oldu üstüne
Geçen sene baharda fırtına vardı hatırlarmısınız
Bizim yazlıkta baya bi zayiat olmuştu sigortalatmıştık
Zararın Parasını aldık tadilatı yaptırdık çok iyi bi olay
Ne olmuş benim vampirellama...inşallah yarına bi şey kalmaz..ben de patlıyom şu an...Menüne diyecek yok profiterolü saymazsak ama hadi onu da sporla hallettin diye düşünüyorum eğer akşam bi şey yemediysen :)
Bir de jilliada pes etme :)
Geçmiş olsun bende yarım saatir kıvranıyorum midemden çokta yemedim midem ağrıyıncada çokterliyorumm daha yeni duş almışım çok fenayım eşime dedim namazdan gelirken soda al dşye geçmezse yandım bu gecee
Ne olmuş benim vampirellama...inşallah yarına bi şey kalmaz..ben de patlıyom şu an...
Aaa evet sen tatildeydin dimiAblam çok isterdim çok güzel olurdu ama ben tatildeyim yurt dışındayım. Başka zamana inşallah görüşelim
Ayy keşke sana olan bana da olsa da rahatlasam...Ablam benim ya inşallah şimdi daha iyiyim mide boşalınca vüvut rahatladı şişli var sadece yatarken mide ilacı atıcam .
Sen de mi şiştin ?
Ben şınav çekemiyorum deniyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı da anlamadım kendimce bir şeyler yapıyorumSağ bileğim sakat bi de tam üstüne basamıyorum ya bunu yaparken nerenin ağrıması gerekiyor ? Benim koltukaltının üst kısmı oluyor sanırım çok fena yanıyor
Hayırlı gecelerHaDi size u iyi sohbetler kuzular...ben kaçar,tabi bu miydeyle uyuya bilirsem...fenayım fenaaa...iyi geceler
Bizim eve 2 kez Hırsız girdi aldık zararımızı karşıladık..çokta ucuz yıllık 100-150 TL..
Yöntemi var doğal yolla olmuyorsa manuelden halledeceksinAyy keşke sana olan bana da olsa da rahatlasam...
Geçmiş olsun ablam iyi gecelerHaDi size u iyi sohbetler kuzular...ben kaçar,tabi bu miydeyle uyuya bilirsem...fenayım fenaaa...iyi geceler
Evet abla tatildeyim son 4 günüümAaa evet sen tatildeydin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?