- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Nerde tatildesin sen ben unutmuşum ya :)Evet abla tatildeyim son 4 günüüm
Bulgaristandayım canım :))Nerde tatildesin sen ben unutmuşum ya :)
Geçmiş olsun kuzum...Kızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..
Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum
Güzel mi oralarBulgaristandayım canım :))
Kızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..
Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum[/QUOTE
Geçmiş olsun canım
Çok sağol feracelimGeçmiş olsun kuzum...
Güzel canım yaa nüfus az ormanlık alan çokGüzel mi oralar
Kolundaki arka kaslar Çalışıyor demektir doğru yapıyosun bence
Julliandaki hareketler tümmkasları çalıştırıyor bide dikkat ederseniz şok etkisi yaparak
Yer hareketleri ayak hareketleri Karışık öyle sırayla değil çok ilginç
Ben bugün julliandaki dumbell lardan aldım
Metro gross markette tanesi 5 lira rengarenk bilginize
Hosbuldum 5yas canımhoşgeldin, kaç yaş küçüksün
Çok çooook iyi böyle devam :)iyi akşamlar hanımlar misafirim var hemen menümü bildirip güzel yorumlarınızı alayim gecenin ilerleyen saatlerinde size katılırım inşallah
sahur
2dlm çav ekmeği
peynir
1 dlm karpuz
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
iftar
salata
patlıcan kıymalı yemek
ayran
2 dlm çav ekmeği
yürüyüş yaptım su içtim 2.5 lt bulur inşallah
kalkayım biraz spor yapmaya çalışayım, gerçi 2 saatten fazla yürüdüm ama tempolu değildi
çoook teşekkür ederim canımÇok çooook iyi böyle devam :)
canım büyük geçmiş olsun sağlik ölsunIyi Akşamlar herkese
Kız kardeşimin bugün eşyaları geldigüzel güzel
Hepsini bi Hevesle yerleştirdi
Akşam evinden çıkmış Peşine eve Hırsız girmiş
Televizyonu almış Şerefsiz
Ne zorluklarla o evi kurdular
Şu mübarek ayda olacak işmi
Yiyemez inşallah moralim çok bozuldu
Az yemişsin ama Hülyacım...Menumu vereyim kızlar
Sahur
Peynir
Salatalık
1 zeytin
2 lokma ekmek
İftar
Yarmali yoğurt çorbası
1 kase cacık
1 dilim karpuz
2 lt su yarım saat yürüyüş
Öptüm sizi
habinim geçmiş olsun rabbim canına zeval vermesin.Iyi Akşamlar herkese
Kız kardeşimin bugün eşyaları geldigüzel güzel
Hepsini bi Hevesle yerleştirdi
Akşam evinden çıkmış Peşine eve Hırsız girmiş
Televizyonu almış Şerefsiz
Ne zorluklarla o evi kurdular
Şu mübarek ayda olacak işmi
Yiyemez inşallah moralim çok bozuldu
slm canım malesef kv deye gittim hemen gidip gelecektim 10kadar teli evde unutmuşum aceleden üstüne misafirler olunca kalkamadım çok yorgundum bugün geldiğim gibi uyudum 7uyandım yemektede oğlumun arkadaşı vardı yemek hazırladım kusura bakma canım
vampirelallam geçmiş olsun valla kaç gündür herkeste aynı şikayet bende gaz sancısı çektim 3gün çok kötüydüm geçmiş olsun yeniden nane kekik kaynat iç mideye iyi gelir.Kızlar ben bugün akşam ablama gittim ve birden karnıma kramp girdi iki saat sancılı sancılı ağrıdı sonrada 3 kez afedersiniz kustum ta sabah yediklerim bile sindirilmemiş ..
Ama şimdide karnım şişti asitden sanırım bilmiyorum çok kötü oldum ellerim bacaklarım titredi sanırım çok su kaybettim yediğim içtiğim ne varsa çıktı.. Yemeye de korktum sonra şu an aç aç oturuyorum
Hosbuldum canım 55 60 kilo inşallah[/QUOTE]E="Habinar, post: 41710514, member: 63886"]Hoşgeldin canım
Hedefin kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?