- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
geçmiş olsun fatmam şimdi nasılsın ?Kızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve
Geçmiş olsun canım..Kızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve
fatmacığim buyük geçmiş ölsun bu ay adetlerimizde düzensizlik oluyorKızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve
büyük geçmiş olsun canımGeçmiş olsun kuzum...
bizde sahuru bekliyoz hayriş bu arada callantis egzersilerini inceliyodum yapabilirmiyim diye ama zor biraz bana göre boynuma guvenemiyorum.Bu gece uyku tutmuyor beni
Sağolun Dediğiniz gibi sağlık olsun mal Mülk kazanılırcanım büyük geçmiş olsun sağlik ölsun
hoşgeldin canım inşllah hedefine ulaşırsın . ama kendini tanıtmamışsın.[/QUOTE]habinim geçmiş olsun rabbim canına zeval vermesin.
Âmin saol ablacım cümlemizin inşallah
slm canım malesef kv deye gittim hemen gidip gelecektim 10kadar teli evde unutmuşum aceleden üstüne misafirler olunca kalkamadım çok yorgundum bugün geldiğim gibi uyudum 7uyandım yemektede oğlumun arkadaşı vardı yemek hazırladım kusura bakma canım
vampirelallam geçmiş olsun valla kaç gündür herkeste aynı şikayet bende gaz sancısı çektim 3gün çok kötüydüm geçmiş olsun yeniden nane kekik kaynat iç mideye iyi gelir.
Hosbuldum canım 55 60 kilo inşallah
Teşekkür ederim neyse ki alıştı kardeşim cana gelmesinHabinar geçmiş olsun canım gerçekten çok can sıkıcı olmuş.
@Mor Vampir Kuzum ya dikkat et sicaklardan da olur kendini cereyan da bırakma
@gulsumerkan teyzeee gitme dur buralarda. İlk sayfayı oku canim
Geçmiş olsun canımKızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve
Bn de baktım abla da gercekten cok zor o ya. Ama yapılabilse cok faydalı olur herhaldebizde sahuru bekliyoz hayriş bu arada callantis egzersilerini inceliyodum yapabilirmiyim diye ama zor biraz bana göre boynuma guvenemiyorum.
Bir derdin mi varBu gece uyku tutmuyor beni
Benim derdim herseyi cok düsünmek. Kafamda kurmakBir derdin mi var
Ay süper mis . Hemen indiriyorum. .. bu arada etipuf da küstü bana keşke baklava güllaç yemesem de o masum ü yesem. Hey gidi günler onu yiyip deli gibi spor yapardım. .Vero bak ne buldum...bi arkadaşın whatsapp profilinden aldım senin için
Benim derdim herseyi cok düsünmek. Kafamda kurmak
ALIN bendende o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?