Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve

geçmiş olsun fatmam şimdi nasılsın ?

Geçmiş olsun canım..

fatmacığim buyük geçmiş ölsun bu ay adetlerimizde düzensizlik oluyor

Geçmişi oku oku bitmedi baktım böyle bitiremicem uyuyacam nerdeyse sona geldim hemen..... besive ve @psikohayris teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm sizdende duyunca emin oldum muhakkak tüketmeliyim :)

Ay birde şuan tatilde evinde kaldığım akrabamda herkes 100 kilonun üzerinde, kendimi çıtır sanmaya başladım

canım büyük geçmiş olsun sağlik ölsun
Sağolun Dediğiniz gibi sağlık olsun mal Mülk kazanılır

hoşgeldin canım inşllah hedefine ulaşırsın . ama kendini tanıtmamışsın.[/QUOTE]

Habinar geçmiş olsun canım gerçekten çok can sıkıcı olmuş.

@Mor Vampir Kuzum ya dikkat et sicaklardan da olur kendini cereyan da bırakma

@gulsumerkan teyzeee gitme dur buralarda. İlk sayfayı oku canim
Teşekkür ederim neyse ki alıştı kardeşim cana gelmesin

Geçmiş olsun canım
Arkadaşlar hepinizin midesinde problem var noluyo bizim takıma toptan mide fesadı geçiriyorsunuz dikkat edin hepiniz

bizde sahuru bekliyoz hayriş bu arada callantis egzersilerini inceliyodum yapabilirmiyim diye ama zor biraz bana göre boynuma guvenemiyorum.
Bn de baktım abla da gercekten cok zor o ya. Ama yapılabilse cok faydalı olur herhalde

Aslında germe hareketleri ama boyun benim için sıkıntı yeniden ağrısın istemiyorum açıkçası korkuyorum

Vero bak ne buldum...bi arkadaşın whatsapp profilinden aldım senin için
Ay süper mis . Hemen indiriyorum. .. bu arada etipuf da küstü bana keşke baklava güllaç yemesem de o masum ü yesem. Hey gidi günler onu yiyip deli gibi spor yapardım. .

Menüm
sahur
yarım yumurta haşlama
domates salatalik
peynir
1 zeytin

İftar
patates kızartması 10 adet kadar
10 dan fazladır sanırım yaprak sarma.Bahçeden koparıp kendim sarınca tutmadim kendimi
yarım tabak kurufasulye
2 lokma pide
1 dilim güllaç
Spor pek yok . Suyu içiyorum da 2 yi geçmez

Menüm
sahur
yarım yumurta haşlama
domates salatalik
peynir
1 zeytin

İftar
patates kızartması 10 adet kadar
10 dan fazladır sanırım yaprak sarma.Bahçeden koparıp kendim sarınca tutmadim kendimi
yarım tabak kurufasulye
2 lokma pide
1 dilim güllaç
Spor pek yok . Suyu içiyorum da 2 yi geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…