Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar selam
Baya geç geldik kadınlar matinesi gibiydi kocalar yoktu rahat rahat oturduk meclisin lokalinde.millet vekillerinin Arasında bizde milleti temsilen oradaydık Menü paylaşayım
Sahur su
Iftar Çorba sebzeli kuzu güveç 4 Kaşık pilav salata
cıs olarak hayalini kurduğum tatlı yoktu ama önüme gelen güllacıda yemeden duramadım ama şerbeti çok azdı ben yapsaydım sütün içinde yüzdürürdüm vallahi

Aminn inşallah ablam

geçmiş olsun
Helal kazanç döner bulur evini,şikayet ettiniz mi ,
Bende bir gürültüye uyandim korktum sanirim biri eşini dovuyordu kadim cigligi duydum ama nerden kestiremedim snra kesildi zaten cnm skilmisti fena oldum su mübarek günlerde dursunlar bari ya yazık

İnşallah bir daha duymam ama yakindaydi sanirim civar ismi versem bulabilirler mi acaba polisler

Geçmiş olsun canm önemli birşey değildir inşallah

Ettik polis geldi
Yan binanın kamerasına bakacaklar yarın

İnşallah bir daha duymam ama yakindaydi sanirim civar ismi versem bulabilirler mi acaba polisler

Aile içi şiddet te şikayet edince anımda geliyorlar 5 dk sürmüyor olay anında şikayette bulunun
Çok iğrenç bir durum
Annemin yan Binası'nda bi hayvan çocuklarını sürekli dövüyordu eşini de keza
Şikayet ettim anında geldiler
Ve hayvana ders oldu bi daha yapamadı
Sessiz kalmayın bu durumlarda
Konu komşudan utanır yapmaz belki pislik
Çok sinirleniyorum gücü kuvveti var diye kendinden daha zayıfı dövmek niye
Sıkıysa polise kafa tutsun pislik
Isminizi vermenize gerek bile yok
Aramanız yeterli

Çok teşekkürler
Nerden geldiğine emin olamadım
Kendi acizligini gizlemek için kadina el kaldiranlardan nefret ediyorum dediğimiz gibi yapacagim umarim olmaz ama

Kız yat uyu bu saatte nasıl dayanıyosyn of ben midemin acısına uyandım
İlaçlarını ihmal etme balım. Ve acı eksi yaglı hazır gıda yeme bi süre. Aman diyim dikkat et. Mide cok ciddi bakım ister. Ben 3-4 ay önce mide kanaması gecirdim. Senelerdir cekiyorum, daha da iyilesecek gibi durmuyor

Niye iyileşmesin sen de dikkat edersin bence zamanla düzelir ben de dikkat ediyorum aslında ama bir iki günde toparlamıyo tabi

Günaydın kısceler hepiniz güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Aslı miden ilaç içecem dikkat edecem geçermi diye duşunuyorsun geçmez omur boyu dikkat edecen en ufak streste ağrın gene başlar.oyuzden kilo almadan yediklerine dikkat ederek ve yüksek yastıkta ve dar giyecekler giymemeye ozen göstererek şikayetlerin azalır geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…