@Daydream15 burada şimdilik hava iyi gidiyor, hala hırkamı çıkarmış değilim ama sanırım yarından sonra sıcaklar artacak, hayırlısı bakalım ...
hepiniz güzelsiniz canım.
üzme morelini bir tanem, Allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin,
bir ara gösterirler canım, bizde seni görmek isteriz ama
Aminn inşallah ablam@Daydream15 burada şimdilik hava iyi gidiyor, hala hırkamı çıkarmış değilim ama sanırım yarından sonra sıcaklar artacak, hayırlısı bakalım ...
hepiniz güzelsiniz canım.
üzme morelini bir tanem, Allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin,
bir ara gösterirler canım, bizde seni görmek isteriz ama
geçmiş olsunIyi Akşamlar herkese
Kız kardeşimin bugün eşyaları geldigüzel güzel
Hepsini bi Hevesle yerleştirdi
Akşam evinden çıkmış Peşine eve Hırsız girmiş
Televizyonu almış Şerefsiz
Ne zorluklarla o evi kurdular
Şu mübarek ayda olacak işmi
Yiyemez inşallah moralim çok bozuldu
Geçmiş olsun canm önemli birşey değildir inşallahKızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve
geçmiş olsun
Helal kazanç döner bulur evini,şikayet ettiniz mi ,
Bende bir gürültüye uyandim korktum sanirim biri eşini dovuyordu kadim cigligi duydum ama nerden kestiremedim snra kesildi zaten cnm skilmisti fena oldum su mübarek günlerde dursunlar bari ya yazık
İnşallah bulunurEttik polis geldi
Yan binanın kamerasına bakacaklar yarın
İnşallah bir daha duymam ama yakindaydi sanirim civar ismi versem bulabilirler mi acaba polisler
İnşallah bulunur
Çok teşekkürlerAile içi şiddet te şikayet edince anımda geliyorlar 5 dk sürmüyor olay anında şikayette bulunun
Çok iğrenç bir durum
Annemin yan Binası'nda bi hayvan çocuklarını sürekli dövüyordu eşini de keza
Şikayet ettim anında geldiler
Ve hayvana ders oldu bi daha yapamadı
Sessiz kalmayın bu durumlarda
Konu komşudan utanır yapmaz belki pislik
Çok sinirleniyorum gücü kuvveti var diye kendinden daha zayıfı dövmek niye
Sıkıysa polise kafa tutsun pislik
Isminizi vermenize gerek bile yok
Aramanız yeterli
Neye caydirici ceza var ki bu ülkedeYok canım ya gitti giden
Hırsız bulunur ertesi gün salınır
Hırsıza caydırıcı ceza yok malesef
Kitap oku gözlerin yorulunca uykun gelir yada ezan okunmadiysa papatya cayi iç cnmAy hala uykum yok delirecem
Kitabı denedim papatya da evde kalmadı malesef. Birazdan sızıp kalırım herhaldeKitap oku gözlerin yorulunca uykun gelir yada ezan okunmadiysa papatya cayi iç cnm
Kitabı denedim papatya da evde kalmadı malesef. Birazdan sızıp kalırım herhalde
İlaçlarını ihmal etme balım. Ve acı eksi yaglı hazır gıda yeme bi süre. Aman diyim dikkat et. Mide cok ciddi bakım ister. Ben 3-4 ay önce mide kanaması gecirdim. Senelerdir cekiyorum, daha da iyilesecek gibi durmuyorKız yat uyu bu saatte nasıl dayanıyosynof ben midemin acısına uyandım
İlaçlarını ihmal etme balım. Ve acı eksi yaglı hazır gıda yeme bi süre. Aman diyim dikkat et. Mide cok ciddi bakım ister. Ben 3-4 ay önce mide kanaması gecirdim. Senelerdir cekiyorum, daha da iyilesecek gibi durmuyor
Ben ne zaman cuma buraya seni kızdıracak bir kiloyla gelmişim görülmüş şey mii aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?